HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 6., vasárnap 9:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 9:35
Nincs nagy gond, pusztán annyi hogy elbeszelsz mellettem.Süti írta:A motorikusan szétgyalázott 320d-k tömkelege, csörgő motorral friss rendszámmal, de 50k-ra visszatekerve és szilikonnal telibefújva nem lerúgott fos? A saját tapasztalat nem azt jelenti hogy vak vagyok. De szerintem erről felesleges vitázni, mint írtad "A keleti ember paraméterek szerint vesz autót, kilométeróra, tisztaság és logó. Aki ért hozzá az meg tudatosan." pont ez a lényeg. Ez a célcsoport.
Ismételni nem szeretném magam, mert tény hogy nem vagyok orákulum, tévedhetek. De véleményem azért volt, itt meg talán elfért.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 6., vasárnap 1:33
Nah, valahogy rávettek hogy menjünk ki este, aztán ajánlásodra felvetettem a helyet, és a stifler lett az úti cél. Fent valahogy találtunk egy szabad asztalt. Már belépéskor távozott minden frusztrációm, annyira idilli volt a hely. Lent Oldschool hiphop szólt, fasza sport mezekkel kikeretezett fal. Az ottani emberek teljesen barátságosnak tüntek, sehol egy kopasz kétajtós szekrény retard, vagy herkás digók. Ráadásul tvk tömkelege ahol meccsek mentek, így ha nem is figyeltem a valencia barca meccset, de legalább a gólokat láttam.;D Egy leányzó pedig próbált szemkontaktust tartani, de haveri társaságban túlságosan is punci voltam hogy megtegyem a szükséges lépéseket. Na de majd legközelebb. Valószínűleg jövőhéten is ide fogunk elnézni, törzshelynek tökéletes. Persze benéztünk még Akácfához, ahol egyből ki is mentünk, mivel a helyet teljesen elárasztotta az a szag ami a wcből jött. 4-es hatoson meg nem volt helyünk.IkerCasillas írta:
Stifler bárt tudom ajánlani, szerintem viszonylag igényesen kialakított hely, korrekt árakkal.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. december 6., vasárnap 1:06
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 23:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 23:26
Igen, látom már, hogy csak saját tapasztalat, ami nem gond, csak akkor ne használj ilyen kifejezéseket, mint most is, hogy lerúgott fos, mert amiről beszélünk, az nem minősül annak.Hát nálam pontosan az jelenti az alját mikor tekergetéssel, és szilikonozással cukormázazzák azt ami közben lehet hogy lerúgott fos.
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 23:23
Hát nálam pontosan az jelenti az alját mikor tekergetéssel, és szilikonozással cukormázazzák azt ami közben lehet hogy lerúgott fos. A tudásom előtt nem kell meghajolni, csak véleményt írtam, _saját_ tapasztalatok alapján. Nekem nincs kismillió nepper cimbim, és sehol nem írtam hogy márpedignekemvanigazam. A második felével egyetértek, bár nekem ez pont üti az első felét.Realista24 írta: Ha neked az alját jelenti egy kocsinál, hogy visszatekernek egy órát, gyári állapotúra takarítanak, akkor meghajolok tudásod előtt.
De írhatnám úgy is, hogy a keleti ember paraméterek szerint vesz autót, kilométeróra, tisztaság és logó. Aki ért hozzá az meg tudatosan.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 5., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 5., szombat 23:19
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 5., szombat 23:14
___Samy___ írta:Facebook csoportokban nezegetted mar? Ott mindig bontanak, talan ott talalsz.
En is ott szoktam keresgetni, nekem is vw van. Bar annyira sok mindenre nem volt meg szuksegem.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 5., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 5., szombat 23:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 22:59
Ha neked az alját jelenti egy kocsinál, hogy visszatekernek egy órát, gyári állapotúra takarítanak, akkor meghajolok tudásod előtt.Süti írta:Ezt a kinti megokosítást nem is kérdőjelezem meg, bár nem tudok róla. Viszont megokosítani azt kell, amivel probléma van. Ami ugye a kínálat alja. Ami jön be. Amit írtam.
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 22:32
Ezzel nem lehet vitatkozni, ezért is van az, hogy ezeket a típusokat (is) már kint "megokosítják".Süti írta:A BMW-t mint legnépszerűbb behozott autótípust azért hoztam fel, mert tükrözi az autóimport helyzetét, és jellegét. Nézd meg a legnagyobb példányszámban behozott típusokat, te is látni fogod.
Nincs is jobb mint, amikor megveszed a kocsit, papírozás megvan, pénzt is leraktál érte, pár nap múlva mehetsz, mert addig honosítják, aztán amikor mész azt az infót kapod, hogy érdeklődj a navnál, mert áfázott a kereskedő. Se pénz, se kocsi.Legtöbb esetnél kereskedőnél vagy kereskedésnél voltak gondok, nem eredeti adásvételi, rejtett hibák előjöttek pár nap múlva, lopott autót adtak el, meg hasonló finomságok.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. december 5., szombat 22:31
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 22:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 21:23
Te bmw-ről beszélsz én meg használt autó piacról. De mindegy, nem ismétlem magam.Közhely, nem közhely, ez így van. Ha nem így lenne, nem élnének meg. A magyar nem fog kifizetni másfélszer annyit egy jobb állapotúért, ha papíron ugyanazt a típust olcsóbban is megkapja. Nézz csak szét az elmúlt 2 év slágere, az alulmotorizált E46-os 3-as BMW-k, olyan állapotban hogy kifordul az ember gyomra, de az emberek viszik, mert akkor vagy valaki, ha propelleresbe ülsz. Nem akarom tovább fejtegetni, számomra ez tény kategória.
HozzászólásSzerző: defender3 » 2015. december 5., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 19:47
Közhely, nem közhely, ez így van. Ha nem így lenne, nem élnének meg. A magyar nem fog kifizetni másfélszer annyit egy jobb állapotúért, ha papíron ugyanazt a típust olcsóbban is megkapja. Nézz csak szét az elmúlt 2 év slágere, az alulmotorizált E46-os 3-as BMW-k, olyan állapotban hogy kifordul az ember gyomra, de az emberek viszik, mert akkor vagy valaki, ha propelleresbe ülsz. Nem akarom tovább fejtegetni, számomra ez tény kategória.Realista24 írta:Közhely.Amit külföldről a nepperek behoznak, az a kínálat alja
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem