OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 6., vasárnap 9:48

Szerintem házat-autót mindenki saját megérzés alapján vegye. Főleg autót, mert ott egyszerűen nem lehet kizárni minden hibaforrást. Sajnos hallottam már olyat, hogy autószerelő baráttal vettek egy "tuti vételt", aztán 5ezer km után megkotolott a gép, és ráment a "barátság" a párszázezres javítási költségre. (Persze ehhez iq negatívnak is kell lenni :lol: ) Használt autó vásárlásakor örök mondat, hogy "más problémaiért fizetsz". Az pedig, hogy állapotot nem km-t nézünk az alap. Az is, hogy minden nepper ügyeskedik. Sajnos megtörtént eset, hogy beszámították az autónkat az újba, 160ezer km-el, patika állapotba, két hétre rá láttam is hahu-n 70ezerrel.. :kivagyhe:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 9:35

Süti írta:A motorikusan szétgyalázott 320d-k tömkelege, csörgő motorral friss rendszámmal, de 50k-ra visszatekerve és szilikonnal telibefújva nem lerúgott fos? A saját tapasztalat nem azt jelenti hogy vak vagyok. De szerintem erről felesleges vitázni, mint írtad "A keleti ember paraméterek szerint vesz autót, kilométeróra, tisztaság és logó. Aki ért hozzá az meg tudatosan." pont ez a lényeg. Ez a célcsoport.

Ismételni nem szeretném magam, mert tény hogy nem vagyok orákulum, tévedhetek. De véleményem azért volt, itt meg talán elfért.
:agree:
Nincs nagy gond, pusztán annyi hogy elbeszelsz mellettem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 6., vasárnap 1:33

IkerCasillas írta:
Stifler bárt tudom ajánlani, szerintem viszonylag igényesen kialakított hely, korrekt árakkal.
Nah, valahogy rávettek hogy menjünk ki este, aztán ajánlásodra felvetettem a helyet, és a stifler lett az úti cél. Fent valahogy találtunk egy szabad asztalt. Már belépéskor távozott minden frusztrációm, annyira idilli volt a hely. Lent Oldschool hiphop szólt, fasza sport mezekkel kikeretezett fal. Az ottani emberek teljesen barátságosnak tüntek, sehol egy kopasz kétajtós szekrény retard, vagy herkás digók. Ráadásul tvk tömkelege ahol meccsek mentek, így ha nem is figyeltem a valencia barca meccset, de legalább a gólokat láttam.;D Egy leányzó pedig próbált szemkontaktust tartani, de haveri társaságban túlságosan is punci voltam hogy megtegyem a szükséges lépéseket. Na de majd legközelebb. Valószínűleg jövőhéten is ide fogunk elnézni, törzshelynek tökéletes. Persze benéztünk még Akácfához, ahol egyből ki is mentünk, mivel a helyet teljesen elárasztotta az a szag ami a wcből jött. 4-es hatoson meg nem volt helyünk.
Köszi szépen az ajánlást.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. december 6., vasárnap 1:06

Valaki tud youtube-csatornákat, ahová fel vannak töltve meccsösszefoglalók? :)
"And my heart will leave you never."

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 23:37

A motorikusan szétgyalázott 320d-k tömkelege, csörgő motorral friss rendszámmal, de 50k-ra visszatekerve és szilikonnal telibefújva nem lerúgott fos? A saját tapasztalat nem azt jelenti hogy vak vagyok. De szerintem erről felesleges vitázni, mint írtad "A keleti ember paraméterek szerint vesz autót, kilométeróra, tisztaság és logó. Aki ért hozzá az meg tudatosan." pont ez a lényeg. Ez a célcsoport.

Ismételni nem szeretném magam, mert tény hogy nem vagyok orákulum, tévedhetek. De véleményem azért volt, itt meg talán elfért.
:agree:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 23:26

Hát nálam pontosan az jelenti az alját mikor tekergetéssel, és szilikonozással cukormázazzák azt ami közben lehet hogy lerúgott fos.
Igen, látom már, hogy csak saját tapasztalat, ami nem gond, csak akkor ne használj ilyen kifejezéseket, mint most is, hogy lerúgott fos, mert amiről beszélünk, az nem minősül annak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 23:23

Realista24 írta: Ha neked az alját jelenti egy kocsinál, hogy visszatekernek egy órát, gyári állapotúra takarítanak, akkor meghajolok tudásod előtt.

De írhatnám úgy is, hogy a keleti ember paraméterek szerint vesz autót, kilométeróra, tisztaság és logó. Aki ért hozzá az meg tudatosan.
Hát nálam pontosan az jelenti az alját mikor tekergetéssel, és szilikonozással cukormázazzák azt ami közben lehet hogy lerúgott fos. A tudásom előtt nem kell meghajolni, csak véleményt írtam, _saját_ tapasztalatok alapján. Nekem nincs kismillió nepper cimbim, és sehol nem írtam hogy márpedignekemvanigazam. A második felével egyetértek, bár nekem ez pont üti az első felét.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 5., szombat 23:21

Okés,rápróbálgatok párra, hátha.

1,9es TDI igen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 5., szombat 23:19

Hat beirod a keresobe, hogy vw passat, kivalasztod a csoportokat. Onnan lehet csemegezni. Nem art tobb helyre is belepni, mert nem biztos, hogy mindegyik oldalon meg van hirdetve egy-egy cucc.

Ajanlani nem igazan tudok, mert nekem golf van, en olyan csoportokba leptem be.

Dizel amugy?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 5., szombat 23:14

___Samy___ írta:Facebook csoportokban nezegetted mar? Ott mindig bontanak, talan ott talalsz.

En is ott szoktam keresgetni, nekem is vw van. Bar annyira sok mindenre nem volt meg szuksegem.

köszi a tippet!
hátha találok, remélem:)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 5., szombat 23:11

Facebook csoportokban nezegetted mar? Ott mindig bontanak, talan ott talalsz.

En is ott szoktam keresgetni, nekem is vw van. Bar annyira sok mindenre nem volt meg szuksegem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 5., szombat 23:05

na ha már kocsik, nem tudtok jó VW bontót,ahol lehet venni jó állapotú tetőkárpitot?
'98as Passatba kéne...kicsit leharcolt már az öreg, így a millió km-hez érve...persze motorja stabil,sose volt semmi baja, akkor kapok szívrohamot ha a fogyasztása felkúszik 5,5 felé.... :mrgreen:

Csak esztétikai javításokat végzek most, kifúvók,kormány, váltószoknya,kapaszkodókat cserélgettem le.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 22:59

Süti írta:Ezt a kinti megokosítást nem is kérdőjelezem meg, bár nem tudok róla. Viszont megokosítani azt kell, amivel probléma van. Ami ugye a kínálat alja. Ami jön be. Amit írtam. :)
Ha neked az alját jelenti egy kocsinál, hogy visszatekernek egy órát, gyári állapotúra takarítanak, akkor meghajolok tudásod előtt.

De írhatnám úgy is, hogy a keleti ember paraméterek szerint vesz autót, kilométeróra, tisztaság és logó. Aki ért hozzá az meg tudatosan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 22:55

Ezt a kinti megokosítást nem is kérdőjelezem meg, bár nem tudok róla. Viszont megokosítani azt kell, amivel probléma van. Ami ugye a kínálat alja. Ami jön be. Amit írtam. :)
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 22:32

Süti írta:A BMW-t mint legnépszerűbb behozott autótípust azért hoztam fel, mert tükrözi az autóimport helyzetét, és jellegét. Nézd meg a legnagyobb példányszámban behozott típusokat, te is látni fogod.
Ezzel nem lehet vitatkozni, ezért is van az, hogy ezeket a típusokat (is) már kint "megokosítják".

Egyébként a statisztikákba nem csak azok az autók kerülnek be, amiket nepper hoz be, hanem amiket a magánember behoz, magának vesz meg kint és honosítja.

Kedvencem a kint vettem a céges bmw-t, csak autópályán használták, négy-öt éves és 100ezer alatt van benne. Vagy a négy éves, második autó volt és ezért van benne 30ezer :lol:
Legtöbb esetnél kereskedőnél vagy kereskedésnél voltak gondok, nem eredeti adásvételi, rejtett hibák előjöttek pár nap múlva, lopott autót adtak el, meg hasonló finomságok.
Nincs is jobb mint, amikor megveszed a kocsit, papírozás megvan, pénzt is leraktál érte, pár nap múlva mehetsz, mert addig honosítják, aztán amikor mész azt az infót kapod, hogy érdeklődj a navnál, mert áfázott a kereskedő. Se pénz, se kocsi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. december 5., szombat 22:31

Utóbbi időben én is beleástam magamat a használtautó piacba (sikerült is egy olyan autót kifognom, amivel megszívtam mint a szar :-( :vivo: ), az biztos, hogy legtöbbször ott basszák át az embert, ahol tudják. Itthon legalábbis, külföldön nem tudom hogy megy ez.
Legtöbb esetnél kereskedőnél vagy kereskedésnél voltak gondok, nem eredeti adásvételi, rejtett hibák előjöttek pár nap múlva, lopott autót adtak el, meg hasonló finomságok.
Nagyon megfontoltan kell autót választani, pláne ha millió fölötti értékről beszélünk.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 22:26

A BMW-t mint legnépszerűbb behozott autótípust azért hoztam fel, mert tükrözi az autóimport helyzetét, és jellegét. Nézd meg a legnagyobb példányszámban behozott típusokat, te is látni fogod.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 21:23

Közhely, nem közhely, ez így van. Ha nem így lenne, nem élnének meg. A magyar nem fog kifizetni másfélszer annyit egy jobb állapotúért, ha papíron ugyanazt a típust olcsóbban is megkapja. Nézz csak szét az elmúlt 2 év slágere, az alulmotorizált E46-os 3-as BMW-k, olyan állapotban hogy kifordul az ember gyomra, de az emberek viszik, mert akkor vagy valaki, ha propelleresbe ülsz. Nem akarom tovább fejtegetni, számomra ez tény kategória. :)
Te bmw-ről beszélsz én meg használt autó piacról. De mindegy, nem ismétlem magam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

defender3
Kedvenc játékosaid: Puyol
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: defender3 » 2015. december 5., szombat 20:15

Lista a behozott autókról. Az az elszomorító, hogy sokan a szomszédnak vesznek autót. Vagyis inkább vesznek egy régebbi BMW-t Audit mint egy fiatalabb Skodát, Kiát vagy hasonlót.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 19:47

Realista24 írta:
Amit külföldről a nepperek behoznak, az a kínálat alja
Közhely.
Közhely, nem közhely, ez így van. Ha nem így lenne, nem élnének meg. A magyar nem fog kifizetni másfélszer annyit egy jobb állapotúért, ha papíron ugyanazt a típust olcsóbban is megkapja. Nézz csak szét az elmúlt 2 év slágere, az alulmotorizált E46-os 3-as BMW-k, olyan állapotban hogy kifordul az ember gyomra, de az emberek viszik, mert akkor vagy valaki, ha propelleresbe ülsz. Nem akarom tovább fejtegetni, számomra ez tény kategória. :)
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: