Véletlennek nem volt véletlen, csak épp a Liverpoolban kapta.sentry írta: Owen
Azért az az aranylabda nem volt véletlen

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 6., vasárnap 15:34
Véletlennek nem volt véletlen, csak épp a Liverpoolban kapta.sentry írta: Owen
Azért az az aranylabda nem volt véletlen
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 6., vasárnap 15:18
Owensebydani írta:Woodgate,Faubert,BaleMesQueUnClub írta:Igaz inkább úgy mondanám, hogy brit játékos a Spanyol futballban nagyon nagyon kevés van, aki eredményes tudott maradni, olyan szinten mint a PL-ben volt, hirtelen nem is tudok ilyet mondani.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 6., vasárnap 15:17
McManaman.MesQueUnClub írta:Igaz inkább úgy mondanám, hogy brit játékos a Spanyol futballban nagyon nagyon kevés van, aki eredményes tudott maradni, olyan szinten mint a PL-ben volt, hirtelen nem is tudok ilyet mondani.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 6., vasárnap 15:16
Woodgate,Faubert,BaleMesQueUnClub írta:Igaz inkább úgy mondanám, hogy brit játékos a Spanyol futballban nagyon nagyon kevés van, aki eredményes tudott maradni, olyan szinten mint a PL-ben volt, hirtelen nem is tudok ilyet mondani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 15:15
BaleMesQueUnClub írta:Igaz inkább úgy mondanám, hogy brit játékos a Spanyol futballban nagyon nagyon kevés van, aki eredményes tudott maradni, olyan szinten mint a PL-ben volt, hirtelen nem is tudok ilyet mondani.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 6., vasárnap 15:11
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. december 6., vasárnap 15:08
Inkább a milan miatt van , nem miatta. 13 meccsen lőtt 6 gólt ... A házi góllövőlistát vezeti , szóval nem olyan vészesMesQueUnClub írta:Pont eddig tartana a szárnyalása ha spanyolba szerződne, ő az PL-be való, ez olyan mint pl Bacca esete, Sevillában jó volt, mióta a Milanban van a nevéről sem hallani.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 6., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. december 6., vasárnap 14:51
"The Daily Star", eddig elég elolvasni.. Még pár angollal szóba hozzák őket gondolom január végéig.lestat írta:http://www.goal.com/en/news/14222/trans ... paign=enfb
Gary Neville Januárban már Vardy-t akarja....Hát nemhiszem hogy a fiúnak a spanyol bajnokság feküdne.
Angolon kivül még max a Német szerintem.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 6., vasárnap 14:47
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 6., vasárnap 13:19
Ahogy elolvastam amit írtál megtekintés nélkül rögtön tudtam, hogy Space Jam lesz.Puding írta:Rájöttem mi történt a PL-ben a Leicester Cityvel és a Chelseavel!![]()
![]()
http://kepfeltoltes.hu/151206/New_Micro ... es.hu_.jpg
HozzászólásSzerző: Puding » 2015. december 6., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 5., szombat 22:44
Csalóka az a 14. hely, éppencsak 3 pontra vannak a kieső helytől.Realista24 írta:Ha van cikibb a szezonban Rafánál, az Mourinho. Még a kiesési rangadót is elveszíti.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 22:41
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 5., szombat 22:02
lestat írta: 1.Arsenal
2.City
3.Liverpool
4.Leicester
Szerintem ez lesz.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 5., szombat 21:38
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 5., szombat 21:34
hé-hé-hé...TheBull6 írta: Szóval az Arsenal is kicsi?Csak mert ők is kiszoktak pukkadni.
Te vagy az én emberem!Kerlon írta:Arsenal lesz az, felépülnek a sérültek, kiesnek a BL-ből, aztán még jobb helyzetben lesznek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 5., szombat 21:26
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 5., szombat 21:24
Szóval az Arsenal is kicsi?lestat írta:Mekkora lenne...csak ilyenkor az szokott lenni hogy tavaszra kippukkadnak a kicsik es elfogy a lendulet.
Majd kiderul...jot tenne az angol focinak
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 5., szombat 20:37
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem