Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2015. december 7., hétfő 22:12

ericco írta:ez már volt? :mrgreen:

Ezt én is ma láttam. Nekem tetszet. :ozil:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 7., hétfő 22:08

Ez még tetszik is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 7., hétfő 22:06

ez már volt? :mrgreen:
Merci Zizou!

Vosztok
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea

HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. december 6., vasárnap 23:31

Amúgy szerintem, és lehet megkövezni :) Benzema legalább olyan tehetséges, mint CR, csak Ronaldo képes volt kiaknázni a benne rejlő zsenialitást, Karim néha mintha elszórakozná azt. CR nagyon céltudatos, és tántoríthatlan
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA

Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2015. december 5., szombat 22:35

lestat írta:Meg Henry nek volt.olyan.lovo technikaja hogy ha nem volt 20 m terulete akkor is beverte....
Őt magát nem, de a játékát kedveltem. Nyilván nem ellenünk, de kedveltem.

Na de ez már itt off
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 5., szombat 22:30

Meg Henry nek volt.olyan.lovo technikaja hogy ha nem volt 20 m terulete akkor is beverte....
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 5., szombat 22:13

Nekem Zlatantól és Zizoutol hiányzik az a tempó ami megvan a felsorolás többi résztvevőiben.
Talán Dinho akkor már.
Még a fiatalabb PSG-Barca első aranylabdáig
Ronaldo még szintén fiatalon PSV-Barca-Inter. Habár Ő is inkább 180 mint 190 felé van, ha kerekítjük

Henry szerintem akkor volt igazán veszélyes amikor volt területe.
Bár tény, hogy annyi nem kellett neki mint mondjuk Balenek :lol:
ZIDANE

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2015. december 5., szombat 22:10

KAG írta:Kaká amúgy érdekes volt.
Nem tudnék most hirtelen még egy ilyen magas játékost mondani, aki ennyire agilisan tudott az emberek között cikázni

Nekem Henry ugrott be még hirtelen, de ha nagyon belemennénk akkor tuti lenne még.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 5., szombat 22:07

KAG írta:Kaká amúgy érdekes volt.
Nem tudnék most hirtelen még egy ilyen magas játékost mondani, aki ennyire agilisan tudott az emberek között cikázni.

Kicsikből viszont kapásból tudok mondani rengeteget
Isco,Iniesta,Messi,Agüero,Marcelo,Torghelle

:mrgreen:
Mondok kettőt, Zlatan, Zizou. :D (De egyébként, tudom, hogy ők is a cselekkel operáltak. :) )
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 5., szombat 22:04

KAG írta: Nem tudnék most hirtelen még egy ilyen magas játékost mondani, aki ennyire agilisan tudott az emberek között cikázni.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/01/ ... 091023.jpg
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 5., szombat 21:57

Kaká amúgy érdekes volt.
Nem tudnék most hirtelen még egy ilyen magas játékost mondani, aki ennyire agilisan tudott az emberek között cikázni.

Kicsikből viszont kapásból tudok mondani rengeteget
Isco,Iniesta,Messi,Agüero,Marcelo,Torghelle

:mrgreen:
ZIDANE

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2015. december 5., szombat 21:48

MesQueUnClub írta:Mondjuk Kakának is marha jól ment ez a súlypont áthelyezés, és ő is asszem 186 cm(?)

Igen igen. Az vitathatatlan. De én nem is azt akartam állítani, h ha vki magas akkor annak az nem mehetne, hanem csak annyit, h NEKEM nem ment vna.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 5., szombat 21:43

lestat írta:Te azt tartod hulyesegnek amit en irok en meg azt amit te.
Még mindig nem tartom hülyeségnek. Meg tudom érteni azt, hogy valakinek CR is ösztönös zseni. Nekem ezzel a játékával nem lesz az.
lestat írta:És meg mindig baromsagnak tartom összehasonlitani a 2 jatekstilust egyébként.
Csak azért hasonlítottam össze a 2 stílust, mert az én szemléletemben egy egyik stílus zsigerből jön, a másikban meg bőven van betanult elem.

De ne kezdjük újból, ez egy patt helyzet. :) :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 5., szombat 21:42

V. Mester 77 írta:
Ez így van. Ennyi. Én is megértem a Te álláspontod, de ez nem azt jelenti, h egyet is értenék vele, de meg tudom érteni. ( bár azzal is tisztában vagyok, h nem nekem szólt)
Bár szerintem vmilyen szinten ez személyes választás kérdése is, h kinek mi.. Én pl; 192cm és 88kg vagyok, vh sose tudtam vna magam elképzelni ebben a Maradonás/Messis súlypont játékban ( nem is ment vna ) viszont a sebességem megvan(volt) és én a másik oldal játékát preferáltam mindig inkább.
Mondjuk Kakának is marha jól ment ez a súlypont áthelyezés, és ő is asszem 186 cm(?)
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 5., szombat 21:33

Jolvan M1Ö

Nálam az hogy valaki jol utemben tolja meg es gyors nem csel...nalad az.
Maradjunk is ennyiben.

Te azt tartod hulyesegnek amit en irok en meg azt amit te.

Nálam.mindketto ÖSZTÖNÖS ZSENI.
ilyen jatektudassal.labdaerzekkel szuletni kell.
És meg mindig baromsagnak tartom összehasonlitani a 2 jatekstilust egyébként.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2015. december 5., szombat 21:17

M1Ö írta:Hát persze, hogy tanulni kell. Teljesen egyértelmű. Messi sem a tv előtt egy cswaládi pizzával érte el ezt amit. Mint ahogy zidane, meg az összes többi nagy sem. Csak zseni és zseni, kalsszis és klasszis közt is van különbség. Nálam Cr nem az ösztönös zseni, klasszis. De meg tduom érteni a Te lláspontod is, csak nem értek vele egyet. :mrgreen:
Ez így van. Ennyi. Én is megértem a Te álláspontod, de ez nem azt jelenti, h egyet is értenék vele, de meg tudom érteni. ( bár azzal is tisztában vagyok, h nem nekem szólt)
Bár szerintem vmilyen szinten ez személyes választás kérdése is, h kinek mi.. Én pl; 192cm és 88kg vagyok, vh sose tudtam vna magam elképzelni ebben a Maradonás/Messis súlypont játékban ( nem is ment vna ) viszont a sebességem megvan(volt) és én a másik oldal játékát preferáltam mindig inkább.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 5., szombat 21:07

___Samy___ írta:Nehogy azt hidd, hogy Messi élete végéig ilyen szinten fog focizni. Neki is lételeme a gyorsaság, anélkül nem tudná jó ütemben megtolni, meghúzni.
Persze, hogy nem lesz 35 éves korára is ilyen szinten. De 2 év van köztük. CR mezőnybn már lassan 1 éve tök homály, mára már a gólok is csak azért jönnek, mert van aki oda teszi neki. Nem is emlékszem, hogy melyik volt az utolsó gólja, amit teljesen egyedül oldott meg. De ez mindegy, ez már más téma.
___Samy___ írta: Bale egy kurva gyors játékos, legalábbis volt, cselezni is biztos tanult, aztán felnőtt valaha CR szintre bárhol is? Nem. Mégpedig azért, mert ő tényleg nem ösztönös zseni.
Ne hozd már fel Bale-t baszki... :lol: Bale nehogy ösztönös zseni, még csak egy szimpla zseni sem. A sokak által utált Özil-ben sokkal több zseni és foci van, mint Bale-ben. Bale is az akarásával vihette volna valamire, de benne még az sincs meg...
___Samy___ írta:Most az, hogy CR ilyen szinten bohóckodik a labda fölött, az nem jelenti azt, hogy mindig is ennyire meddők voltak a trükkjei. A Fenomén, Robinho meg Dinho is biciklicselezett, mégsem mondta rájuk senki, hogy erőltetett. Pedig azok is olyan trükkök, amiket tanulni kell. Mindent tanulni kell, senki nem születik úgy, hogy egyből megver egy az egyben bárkit. Még Messi sem.
Hát persze, hogy tanulni kell. Teljesen egyértelmű. Messi sem a tv előtt egy cswaládi pizzával érte el ezt amit. Mint ahogy zidane, meg az összes többi nagy sem. Csak zseni és zseni, kalsszis és klasszis közt is van különbség. Nálam Cr nem az ösztönös zseni, klasszis. De meg tduom érteni a Te lláspontod is, csak nem értek vele egyet. :mrgreen:
lestat írta:Azwrt mert nem szervez nem zseni...oke...ha te mondod..erre mondjuk pont hogy kinek ez kinek az...nalam meg mindig vannak jobb szervezok mint Messi ha mar itt tartunk...
Én nem tudom.... Olvasd vissza az összes hozzászólásom erről a vitáról! Írtam olyat, hogy CR nem zseni, vagy nem klasszis? De nem ösztönös! Nincs meg benne az a plusz amitől a foci csupa nagybetűs FOCI! Azt sem írtam, hogy a Messi a legjobb szervező (bár így, hogy nem az a feladatköre, még így is talán top 3) csak a szervező készségéből is az jön le, hogy ösztönös zseni, nem egy "szimpla" zseni.
lestat írta:Az meg hogy jossz Ronaldoval meg Ronaldinhoval hogy anno miket nyomtak cseleket..es ide sorolod Messit...pff....az az ember nem cselez szerintem.
Puffoghatsz itt rám, de ha szerinted Messi cselei nem cselek, akkor nincs miről vitázni...
lestat írta:Ilyenekben mindig a szemely velemeny es az fog donteni kinek mi tetszik.
Nekem sem Maradona sem Messi jateka nem fog annyira tetszeni mint egy Zidane Ronaldinho vagy egy CR.
Legyen, elfogadom, de nekem ebből a névsorból CR hihetetlenül kilóg.
lestat írta:A fizikum meg...en nekem.megis az maradt meg h anno jobban el lehetett nyomni..csak hat akkor is gyors volt es nehez colt.utolerni.
Messit mindig is nehéz volt elnyomni, vissza lehet nézni nyugodtan. Ő nem adta meg magát soha az első rúgás után, szimulálni meg talán még nem is láttam.
lestat írta:A 18 eves CR angliaban tanulta a szakmat meg a fizikai elnyomast es őt sem nyomtak el mar akkorsem...csak sokat dobalta magat hogy.kompenzalja a sok rugdosodast. Szerencsere errol.leszokott valmilyen szinten.
CR mindig is oda figyelt arra, hogy ne rúgják szarrá. Mára meg már bárki áll vele szemben, már földön is van. Pedig azért eléggé ki van pattintva, mégis...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2015. december 5., szombat 20:59

Engedjétek meg, h én is hozzá szóljak!

Ezzel a vidivel azt hiszem részben mind a kettőtöknek igazat adok, de olyan 66-34 arányban. :)

https://www.youtube.com/watch?v=rt9nE-AZe6g
https://www.youtube.com/watch?v=0NOEhOFK7EU

Meg lehet nézni, h igen a biciklik azok leginkább látványelemek és a sebesség az amivel ver(t).
De azok a bőrösök, a hibátlan elastico-k, meg a többi... ha ezek nem ösztönösek akkor semmi. :salute:

az megint más kérdés, h most mi van.. :ozil:

Az a nem ösztönös, h én ilyen és ehhez hasonló videókkal seggeltem be a cseleket, mert én nem futball zseninek születtem, mint ők ( vagy a nagy "elődök" ) azt mégis sz**attam aki csak elém került. :mrgreen:

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 5., szombat 20:36

Azwrt mert nem szervez nem zseni...oke...ha te mondod..erre mondjuk pont hogy kinek ez kinek az...nalam meg mindig vannak jobb szervezok mint Messi ha mar itt tartunk...
Az meg hogy jossz Ronaldoval meg Ronaldinhoval hogy anno miket nyomtak cseleket..es ide sorolod Messit...pff....az az ember nem cselez szerintem.
Leirtam.mibol all a jateka...Szerintem.
Ismet leirom mert ez fontos.
Ilyenekben mindig a szemely velemeny es az fog donteni kinek mi tetszik.
Nekem sem Maradona sem Messi jateka nem fog annyira tetszeni mint egy Zidane Ronaldinho vagy egy CR.
A fizikum meg...en nekem.megis az maradt meg h anno jobban el lehetett nyomni..csak hat akkor is gyors volt es nehez colt.utolerni.
A 18 eves CR angliaban tanulta a szakmat meg a fizikai elnyomast es őt sem nyomtak el mar akkorsem...csak sokat dobalta magat hogy.kompenzalja a sok rugdosodast. Szerencsere errol.leszokott valmilyen szinten.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 5., szombat 20:33

A régi cselei is inkább látványra mentek. Ott is inkább a gyorsasága dominált. Ami mára a kora, a térde meg mit tudom én mi miatt, de teljesen kihaltak.
Nehogy azt hidd, hogy Messi élete végéig ilyen szinten fog focizni. Neki is lételeme a gyorsaság, anélkül nem tudná jó ütemben megtolni, meghúzni.

Ez a sporttal jár. Bale egy kurva gyors játékos, legalábbis volt, cselezni is biztos tanult, aztán felnőtt valaha CR szintre bárhol is? Nem. Mégpedig azért, mert ő tényleg nem ösztönös zseni. De ott van az általad felhozott Denilson. Jó volt, szép volt, nagy trükköket tudott, de nem haladt vele semmire.

Az a baj, hogy a jelen, meg a stílus sok mindenkit megtéveszt. Most az, hogy CR ilyen szinten bohóckodik a labda fölött, az nem jelenti azt, hogy mindig is ennyire meddők voltak a trükkjei. A Fenomén, Robinho meg Dinho is biciklicselezett, mégsem mondta rájuk senki, hogy erőltetett. Pedig azok is olyan trükkök, amiket tanulni kell. Mindent tanulni kell, senki nem születik úgy, hogy egyből megver egy az egyben bárkit. Még Messi sem.

Ezek inkább ízlések kérdései. Kinek mi jön be jobban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: