Egyébként se CR, se Messi nem érdemli meg...én Riberynek adnám.
De úgy is az argentin kapja...meg lesz a 3. ajándék lasztija is.
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. július 9., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 9., kedd 20:58
Nem ülök fel a provokációnak! Mindenben neked van igazad!realistahuni írta:Büszke lehetsz magadra f.c.b, Messi a top 3-ba, az igen...![]()
Nekem nincs problémám ez honnan veszed?istimester írta: Amennyiben röhögni, meg olyan szintű kommenteket irni jössz ide, hogy "ide aztán érdemes benézni", egészen könnyen megoldhatom a problémád.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 9., kedd 20:52
2009: messi jogosan nyertRealMadridFanatic írta:Csak ez visszafelé nem működik, lehetetlen elismerni a portugál teljesítményét, inkább sunnyogni kell, meg belekötni az érvekbe vihogó szmájlikkal, aztán szépen fű alatt eltűnni, amikor valaki próbálja megindokolni a véleményét...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 20:46
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 9., kedd 20:36
és attól a többinek megvan tiltva hogy jó legyen?F.C.B. írta:Azért Mourinhot ne felejtsd ki! Azt nyilatkozta: "Úgy gondolom, nagyon jó helyzetet teremtettünk neki taktikailag, ahol kihozhatja magából a maximumot, és rekordokat állíthat be és sok gólt rúghat."morientes írta:De ha azt nézzűk,hogy ki volt Messi hátamögött,aki hozzásegítette Messit,hogy segítde a csapatot(sajnos nálunk gyengébb volt a garnitúra ilyen szempontból idén,sajnos)akkor egyértelműen Ronaldo...
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 9., kedd 20:32
Azért Mourinhot ne felejtsd ki! Azt nyilatkozta: "Úgy gondolom, nagyon jó helyzetet teremtettünk neki taktikailag, ahol kihozhatja magából a maximumot, és rekordokat állíthat be és sok gólt rúghat."morientes írta:De ha azt nézzűk,hogy ki volt Messi hátamögött,aki hozzásegítette Messit,hogy segítde a csapatot(sajnos nálunk gyengébb volt a garnitúra ilyen szempontból idén,sajnos)akkor egyértelműen Ronaldo...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 20:29
Az idézett szöveg tőlem van, olyan mintha én is le lettem volna b*szva.2 megjegyzésem lenne hozzád/hozzátok
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 9., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 9., kedd 20:12
2 megjegyzésem lenne hozzád/hozzátokF.C.B. írta:Milyen szempontok alapján előzte be? Sorsdöntő meccseken gólt lőtt? Ha ez a kritérium akkor igen jobb volt. Ha az ki segítette csapatát jobban fontos cím elérésében (La Liga) akkor Messi.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 9., kedd 20:03
persze, így van.ez szerintem vica-versa jelen van a két tábornál.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 20:00
ez szerintem vice-versa jelen van a két tábornál.leírták már, ami éppen kedvez az argentínnak. ilyen egyszerű.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 9., kedd 19:55
nem shutter, nem.jó, tudom, hogy ez nem az aranylabda, de gondolom ugyanazon elvek alapján gondolkodunk ennél a díjnál is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 9., kedd 19:53
De,megkaphatná,èrtem hova akarsz kilyukadni,de ahogy szokták mondani,ez egyéni alismerés.Ha a bayern nem BL győztes,akkor sztm nálad a neve fel sem merül.Abból a csapatból Ribery,Robben,Svájnsteiger is megkaphatja.Ha csak az eredményét nézem a csapatba.Mer az egyik se volt rosszabb mint a másik.De mondhatnám akkor Javi Martinezt is,vagy akár Neuert,mer ugyanakkora része volt a sikerbe mint a többinek.Mi van akkor HA :) Nem azt mondtam, hogy ő, mert nem, de mi van akkor ha igen?? Nem kaphatja meg, mert Müller?

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 19:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 19:44
How about no. Nagyon nem csípem, mert tényleg szerencsétlen még a mozgása is, de minden statisztika és még a mutatott játék is mellette szól. Nem véletlen lett Götzével kézen fogva a valaha volt legértékesebb német játékos...Los Blancos írta:Mi van akkor HA Nem azt mondtam, hogy ő, mert nem, de mi van akkor ha igen?? Nem kaphatja meg, mert Müller?
De megkaphatná, de közel sem volt a legjobb nem, hogy a legjobb 10-ben. És sosem lesz. Nem nem azért, mert német vagy Müllernek hívják, hanem mert balfasz.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 9., kedd 19:42
Mi van akkor HA Nem azt mondtam, hogy ő, mert nem, de mi van akkor ha igen?? Nem kaphatja meg, mert Müller?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 9., kedd 19:38
Mi van akkor HAmorientes írta:De most komolyan,tényleg Thomas Müller hozta a legjobb teljesítményt az egész szezonban?Ne már...Függetlenül az idei évtől, meg attól, hogy ki hogyan teljesített, de az ilyet sosem értettem. Mi az, hogy na ne már, ha Müller neve merül fel? Nem egy CR, nem egy Messi tehetség, de mi van akkor, ha ő volt az, aki az ADOTT évben a legjobb teljesítmény hozta?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 9., kedd 19:36
De most komolyan,tényleg Thomas Müller hozta a legjobb teljesítményt az egész szezonban?Ne már...Függetlenül az idei évtől, meg attól, hogy ki hogyan teljesített, de az ilyet sosem értettem. Mi az, hogy na ne már, ha Müller neve merül fel? Nem egy CR, nem egy Messi tehetség, de mi van akkor, ha ő volt az, aki az ADOTT évben a legjobb teljesítmény hozta?

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 9., kedd 19:27
Függetlenül az idei évtől, meg attól, hogy ki hogyan teljesített, de az ilyet sosem értettem. Mi az, hogy na ne már, ha Müller neve merül fel? Nem egy CR, nem egy Messi tehetség, de mi van akkor, ha ő volt az, aki az ADOTT évben a legjobb teljesítmény hozta?Los Blancos írta:hát nálam müller vagy esetleg robben.
na ne már
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 19:19
Nekem is ez a bajom. Minden alkalommal úgy vannak súlyozva a dolgok, ahogyan az éppen Messinek és a Barcelona szurkolók szájízének kedvez.Döntsük már el, hogy mi számít.
Ez amúgy jogos, Messi nyert egy fontos címet, Ronaldo viszont nem. Azonban a portugál idén is hasonló számokat produkált a Ligában is, mint korábban, abszolút nem rajta múlott a bajnoki cím sorsa. Ezzel megint visszakanyarodunk oda, hogy a csapatszintű címek is számítanak, de amikor a Barca nem nyert jelentősebb trófeát, akkor meg csak az volt a lényeg, hogy egyénileg ki volt a legjobb.Milyen szempontok alapján előzte be? Sorsdöntő meccseken gólt lőtt? Ha ez a kritérium akkor igen jobb volt. Ha az ki segítette csapatát jobban fontos cím elérésében (La Liga) akkor Messi
Ezt pl. el tudom fogadni érvként. Annyi a különbség, hogy szerintem nem valamivel, hanem jelentősen elmaradnak Ronaldotól. És rendben, vegyék figyelembe a csapatszinten elért sikereket, mert ugye alapjáraton a foci is csapatsport (bár egyéni elismerésekről beszélünk), csak akkor mivel lehet magyarázni pár Aranyzsugát Messi esetén?önmagukban ezek a teljesítmények valamivel cr-é alatt vannak (bár a mülleré azért komoly, ha a tényleg fontos, kupákról döntő meccseket nézzük) de a triplával együtt szerintem előtte járnak.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem