Én vettem vagy 2-3 hónapja. Igaz használt, meg olasz, de itthon vettemVesz valaki itthon autót?

Az, hogy úgy akarsz osztrák kocsit, hogy te magad is kint élsz, az teljesen más dolog, mint ahogy te is írtad. De amit onnan hoztak be ide, és azt adják el itt, arról még jót nem hallottam. Ismerősnél volt olyan Audi nagy szervizen, hogy konkrétan az egész eleje el volt rohadva. Gyakorlatilag egy csavart sem kellett kicsavarni a kasztniból a vezérléscseréhez. Pedig ránézésre patika.miro írta:Ausztriában élek!___Samy___ írta:Amit tanácsolni, tudok, hogy külföldi kocsit szerezz. Most, hogy te mész ki érte, vagy hozatod, vagy kereskedésben olyat veszel, teljesen mindegy, de külföldi legyen. Minőségibb, és nincs annyira lestrapálva a nagy átlagot nézve. Odakint jobb utakon, autópályán használják őket többnyire. És ugye nem mindegy, hogy azt a 150 ezret autópályán tették bele, vagy városban cikázva.
Viszont az osztrák kocsikat kerüld el a lehető legmesszebb, iszonyat mód rohadnak.![]()
Szóval itt akarok venni mindenképp.
Az hogy rohadnak..A só miatt,viszont itt évente kell műszakit csináltatni,ha csak nem fiatal az autód még. ( azt hiszem 10 fölött már csak éveset kapsz) De a műszakin nem megy át az autó ha rozsdás.
Szóval baromira figyelnek erre.Egyik csapattársamnak most nem ment át a Passatja,mert az ablaktörlő gumija be volt keményedve...Ki kellett cserélni és így engedték át.
Itt a műszakit nagyon szigorúan veszik.
Egyébként én sem azt mondtam, hogy a külföldiek a jók, az itthoniak meg szarok. De a nagy átlagot nézve sok a különbség a külföldiek javára.