OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 15:29

Szerintem a nagy átlagra gondolt.

BMW-ből ebben a kategóriában 116-118i van, a 116i 1.6-os N45-ös típuskódú motorjáról nem sok jót írnak. pl itt. Gyenge, de sokat fogyaszt, és megbízhatatlan, én ezt mindenképp elkerülném. Ha viszont már 118i-n gondolkozik az ember, akkor a 120i-n is érdemes, ha jól tudom ugyanaz a kétliteres van mindkettőben, csak előbbiben lebutítva.

szvsz, én is a bömöst választanám az a3 helyett, viszont semmiképp se 116i-t. A 120i benzinese vidám kis autóvá teheti a kis 1-est, 3-asban vezettem már, még azt a lényegesen nagyobb bódét is egész kellemesen mozgatta. :)
Viszont a fogyasztása valamivel biztos nagyobb, de erről részletesebben nem tudok nyilatkozni.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 14:38

Miért ne lehetne itthon autót venni? Kint is vehetsz szart, meg itthon is jót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 5., szombat 14:12

sentry írta:Vesz valaki itthon autót? Most nem viccelek. Most belegondolva kb az ismerőseim 80-90%-a kint vette aki millió felett vette.
Persze. Foleg az idosebb(40+) generacio tagjai jellemzoen itthon vesznek hasznalt autot.
Amugy en is 3 honapja itthon vettem autot. Igaz, ujat. :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 5., szombat 14:07

___Samy___ írta:Amit tanácsolni, tudok, hogy külföldi kocsit szerezz. Most, hogy te mész ki érte, vagy hozatod, vagy kereskedésben olyat veszel, teljesen mindegy, de külföldi legyen. Minőségibb, és nincs annyira lestrapálva a nagy átlagot nézve. Odakint jobb utakon, autópályán használják őket többnyire. És ugye nem mindegy, hogy azt a 150 ezret autópályán tették bele, vagy városban cikázva.

Viszont az osztrák kocsikat kerüld el a lehető legmesszebb, iszonyat mód rohadnak.
Ausztriában élek! :)
Szóval itt akarok venni mindenképp.
Az hogy rohadnak..A só miatt,viszont itt évente kell műszakit csináltatni,ha csak nem fiatal az autód még. ( azt hiszem 10 fölött már csak éveset kapsz) De a műszakin nem megy át az autó ha rozsdás.
Szóval baromira figyelnek erre.Egyik csapattársamnak most nem ment át a Passatja,mert az ablaktörlő gumija be volt keményedve...Ki kellett cserélni és így engedték át.
Itt a műszakit nagyon szigorúan veszik.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 5., szombat 13:54

Nekem haveromék 2 BMW-t és két Mercit is kint vettek Németországban, mert olcsóbban vettek jobb minőséget.
Sőt egy másik haverom is az Audiját kint vette. Mindegyik pazar állapotban voltak 2-3 éves volt mind 20-50 ezer km-rel. De tényleg úgy néztek ki mintha szalonból jönnének.

Vesz valaki itthon autót? :lol: Most nem viccelek. Most belegondolva kb az ismerőseim 80-90%-a kint vette aki millió felett vette. :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 5., szombat 13:42

Amit tanácsolni, tudok, hogy külföldi kocsit szerezz. Most, hogy te mész ki érte, vagy hozatod, vagy kereskedésben olyat veszel, teljesen mindegy, de külföldi legyen. Minőségibb, és nincs annyira lestrapálva a nagy átlagot nézve. Odakint jobb utakon, autópályán használják őket többnyire. És ugye nem mindegy, hogy azt a 150 ezret autópályán tették bele, vagy városban cikázva.

Viszont az osztrák kocsikat kerüld el a lehető legmesszebb, iszonyat mód rohadnak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 5., szombat 13:14

Süti írta:

Ismerősi körben van mindkettőből (bár a3-ból kicsit régebbi). De ez alapján még nehéz lenne dönteni. Benzin? Dízel? Melyik motorral? Automata? Manuál? Ha nem érzed magad magabiztosnak pl. havon, akkor a BMW hátsókerékhajtása meglephet téged, ha viszont nem csak azért vezetsz hogy A-ból B-be juss, valószínűleg több mosolyt kapsz majd a BMW-től. Persze ehhez azért több info kéne. :)

Ja és állandó igazság hogy állapotot veszünk, nem kilóméteróra állást. Láttam már gatya 70ezret futott autót és patika 250+ost is. :)
Mindenképp benzinest szeretnék!
Hát igen,igzából patent olyan 140-150.000 kmest már elfogadnék. :)
Manualt,illetve olyan 100-130 lóig legyen. :)
Hogy melyik motor,ez egy jó kérdés,nem vagyok tisztába hogy melyik patent igazán.
Egy ismerősöm segít ebben,én csak egy pozitív negatív dologra vagyok kíváncsi.
Viszont kezdek a Bömöshöz húzni.. :mrgreen:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 12:57

miro írta:Remy bedobta az autós témát,nekem is aktuális lesz..
Autó vásárlás előtt vagyok.
Vagy még a hónapba,vagy január elején akarom megejteni.

Két autón gondolkozom,Audi a3 (2004-es széria) vagy a BMW 1-es szériája.(az 05-ös azt hiszem.)
A BMW-nek a külseje 1 fokkal jobban tetszik,ámbár az Audié is pacek,de a belseje meg fordítva,a BMW műszerfala talán túlságosan letisztult.

Ezek miatt egyenlőre úgy vagyok vele hogy majd az élet eldönti,gondolok arra hogy az egyik jobb állapotban lesz,vagy sokkal kevesebb km stb.

Vélemények,tapasztalatok,minden info nagyon érdekel!!! Előre is, :salute: :salute: .

Ismerősi körben van mindkettőből (bár a3-ból kicsit régebbi). De ez alapján még nehéz lenne dönteni. Benzin? Dízel? Melyik motorral? Automata? Manuál? Ha nem érzed magad magabiztosnak pl. havon, akkor a BMW hátsókerékhajtása meglephet téged, ha viszont nem csak azért vezetsz hogy A-ból B-be juss, valószínűleg több mosolyt kapsz majd a BMW-től. Persze ehhez azért több info kéne. :)

Ja és állandó igazság hogy állapotot veszünk, nem kilóméteróra állást. Láttam már gatya 70ezret futott autót és patika 250+ost is. :)
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 5., szombat 11:04

h3x0r írta:
Remy írta:Úgy lenne badass. :mrgreen: Bár mondjuk tuti a Ponyvaregényes pólóban fogok megjelenni ott. B-) :mrgreen:
Biztos vagy benne, hogy ebben akarsz menni? :mrgreen:
Pont ilyenem van. :smile:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 5., szombat 10:59

Remy írta:Úgy lenne badass. :mrgreen: Bár mondjuk tuti a Ponyvaregényes pólóban fogok megjelenni ott. B-) :mrgreen:
Biztos vagy benne, hogy ebben akarsz menni? :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 5., szombat 10:55

ziro4vr írta:
Remy írta:Sunny Diner-t próbálta már valaki? Kövi héten tervezem kipróbálni. :coffee:

Van 5 dolcsis shake is. B-) "Goddamn, that's a pretty fuckin' good milkshake" :Đ
Fogadjunk Travoltának öltözve mész. Mondjuk ha szerzel mellé még egy hiteles Uma Thurman klónt, irigyelni foglak. :lol:
Úgy lenne badass. :mrgreen: Bár mondjuk tuti a Ponyvaregényes pólóban fogok megjelenni ott. B-) :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 5., szombat 10:48

Remy írta:Sunny Diner-t próbálta már valaki? Kövi héten tervezem kipróbálni. :coffee:

Van 5 dolcsis shake is. B-) "Goddamn, that's a pretty fuckin' good milkshake" :Đ
Fogadjunk Travoltának öltözve mész. Mondjuk ha szerzel mellé még egy hiteles Uma Thurman klónt, irigyelni foglak. :lol:
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 5., szombat 10:10

Sunny Diner-t próbálta már valaki? Kövi héten tervezem kipróbálni. :coffee:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2015. december 5., szombat 5:20

Pipita írta:Srácok, félretett pénzt hol érdemes tartani?
Erre nem lehet egyértelmű választ adni, mert függ a pénzösszeg nagyságától és attól, hogy mi a cél vele (rövidtáv-hosszútáv, hozzáférhetőség, kockázat, egyösszegű-folyamatosan növekvő, stb...)

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. december 5., szombat 3:16

Norbii írta:Elnéznék pesten jövőhéten vmi romkocsmába/kocsmába, csak igazából nem tudom hogy melyik be kéne. Olvastam, meg csekkoltam képeket Szimpláról, 4es hatosról, fregatt pubról stb. Van valamelyikről tapasztalatotok, esetleg vmi más hely ahova ajánlatos menni. Persze pioritást élvez a lelki békémnek az a hely ahol az én korosztályom is jár, azaz egyetemisták. Szóval a többség ne 30+ legyen.
Szimpla: külföldieknek való, túlárazott hely, átmenet a szórakozóhely és a romkocsma között, ők ezt élvezik, nekik ez a kuriózum, főleg az általad elkerülni kívánt korosztály számára, de amúgy semmi extra az egész.

4es-6os Wesselényit én csípem, jól lehet ott alapozni, meg a 200 forintos kevert shotok is jók, de annak gyakran az az eredménye, hogy az ember alulmúlja az igényes alkoholfogyasztási és/vagy szórakozási normákat :lol:(állítólag :mrgreen: )
Ha ide mentek, érdemes helyet foglalni, meg amúgy is a körút menti kocsmába ha nem 3-4-en vágódtok be, hanem esetleg többen, akkor mindenképp.

Stifler bárt tudom ajánlani, szerintem viszonylag igényesen kialakított hely, korrekt árakkal.

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 4., péntek 22:58

Remy bedobta az autós témát,nekem is aktuális lesz..
Autó vásárlás előtt vagyok.
Vagy még a hónapba,vagy január elején akarom megejteni.

Két autón gondolkozom,Audi a3 (2004-es széria) vagy a BMW 1-es szériája.(az 05-ös azt hiszem.)
A BMW-nek a külseje 1 fokkal jobban tetszik,ámbár az Audié is pacek,de a belseje meg fordítva,a BMW műszerfala talán túlságosan letisztult.

Ezek miatt egyenlőre úgy vagyok vele hogy majd az élet eldönti,gondolok arra hogy az egyik jobb állapotban lesz,vagy sokkal kevesebb km stb.

Vélemények,tapasztalatok,minden info nagyon érdekel!!! Előre is, :salute: :salute: .

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. december 4., péntek 22:45

Ezen filózok, hogy korona alapú legyen v. euró... Az ösztöndíjat euróban kapom majd, de ha sikerül találni valami diákmelót kint, akkor az sanszos, hogy koronában fog fizetni :hmmm:

Mondjuk az első ötletem nekem is az volt, hogy az OTP-nél nyitok egyet, ha már úgyis ott van a forintbetétem. Na, utánajárok egy kicsit még, aztán elintézem a közeljövőben.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. december 4., péntek 22:24

Ésszerű választás ott nyitni, ahol most is vagy, na meg van koronás valuta is, ha az kell. Így egy felületen tudod kezelni a számláidat, és a költsége is kisebb.
A legolcsóbbat meg úgy találod meg, ha a csak a kártya éves díját, és az utalási költségeket, meg a kp felvételt nézed, mert a többi "díjtalan" számlanyitás, meg vezetés amúgy sem akkora költség. Itt egy táblázat.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. december 4., péntek 22:11

Januárban kiutazom Norvégiába fél évre Erasmusszal. Nyitni akarok egy devizaalapú bankszámlát, viszont nem tudom melyik banknál. Valaki tud ajánlani valamit? :) Köszi!

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. december 4., péntek 21:36

[quote="ziro4vr]
Mehetsz pizsamában is, bár lehet jobban megnéznek. :lol: [/quote]
Láttam ott már bugyogós pankrátorjelmezben is arcokat, műsort is csináltak, annyira benne voltak a szerepben. Nem lepődik már meg semmin az ember. :lol: Bár decemberben egy pizsi lehet tényleg feltűnést keltene :lol:

Vissza: