Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Na jó, de én nem látom hogyan fogja Eisenberg azt a másik, valós arcát megmutatni a karakternek.
Játszaná inkább Heisenberg. :Đ
Játszaná inkább Heisenberg. :Đ
Nem illik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Jajj ebbe bele se menjünk.
Mondjuk a filmben a kinézetéből max a gáz haja tűnt fel.

Mondjuk a filmben a kinézetéből max a gáz haja tűnt fel.
Nem illik.
kompenzálja a kinézete, kit érdekel, hogy milyen színészziro4vr írta:Kivételesen most jogtalanul, jó kis popcorn cucc.
Bár a lostos csaj nem volt benne valami meggyőző.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Kivételesen most jogtalanul, jó kis popcorn cucc.

Nem illik.
múltkor meg leugattál miatta teeeeeeziro4vr írta:Hangya
Őőő, nem volt ez rossz, végre egy pozitív meglepetés a marveltől. Nem mondom, ha Edgar Wright meg is rendezhette volna, akkor lett volna az igazi, de jó kikapcsolódás volt. Sokkal jobban élveztem, mint pl az új bosszúállókat.
simán jó egy kis kikapcsolódásra a film
K
K
- ziro4vr
Hangya
Őőő, nem volt ez rossz, végre egy pozitív meglepetés a marveltől. Nem mondom, ha Edgar Wright meg is rendezhette volna, akkor lett volna az igazi, de jó kikapcsolódás volt. Sokkal jobban élveztem, mint pl az új bosszúállókat.
Collateral
Ez még mindig egy nagyon jó film, Cruise egyik legjobb alakítása.
Collateral
Ez még mindig egy nagyon jó film, Cruise egyik legjobb alakítása.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most akartam linkelni...soadroli írta:kedvenc gladiátorom és Ryan Gosling új filmje: The Nice Guys trailer
elég jónak néz ki.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
kedvenc gladiátorom és Ryan Gosling új filmje: The Nice Guys trailer
elég jónak néz ki.
elég jónak néz ki.

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Te vagy a példaképem, rendületlenül próbálok eljutni a szintedre, mester.ziro4vr írta:És még te írtad nekem, hogy olcsó szar poénokkal operálok...![]()

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Di Caprio ideges lett, hogy megint nem nyert Oscart, ezért Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mutáns teknős doomsdayéváltozott.palesz77 írta:Jöttök itt a teóriákkal, aztán csak a Leonardoval harcolnak majd..![]()
(trailerből van a kép, aki azt nem látta, annak spoiler)

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jöttök itt a teóriákkal, aztán csak a Leonardoval harcolnak majd..

- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen , az álom elméletet én is kukázomtam és ez a jelenet a jövőben játszódik , viszont nem látomás . Nézd csak meg a trailert újra 2,06-tól , azok a repülő zöld valamik nagyon úgy néznek ki mind a paradémonok , akik Darkseid csicskái . Darkseid pedig nem jön csak úgy a Földre . Szerintem ez a jelenet az Igazság Ligája film idején játszódik . Arra pedig hogy miért van ott Supi , Darkseid feltámasztja , átmossa az agyát és Őt felhasználva akarja leigázni a Földet .Kerlon írta: AmúgySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kétlem, hogy eltennék láb alól a második fellépése után Supermant, illetve ugye azt írják, hogy Bruce álmodja a sivatagos jelenetet, ami lehet csak rémálom lesz, de mi van ha a jövőt látja valami okán? Abban ott van Supi.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Meg Alfréd.ziro4vr írta:Nem gondoltam volna, de messze Affleck a legerősebb pont eddig.

AmúgySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kétlem, hogy eltennék láb alól a második fellépése után Supermant, illetve ugye azt írják, hogy Bruce álmodja a sivatagos jelenetet, ami lehet csak rémálom lesz, de mi van ha a jövőt látja valami okán? Abban ott van Supi.
Nagyon várós a film, fura, hogy Aquamanékből még semmit se látunk, bárSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet, hogy Superman halála(?) után tűnnek fel a többiek és ezért alakul majd meg a Liga

K
K
K
K
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én jelenleg csak a Suicide squadot várom, de az még messzebb van.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Leto mit tud kihozni Jokerből, ill. meg tud-e felelni a hatalmas elvárásoknak. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy befogja majd a károgók pofáját.
Harley érdekel még a filmből, a többi nem annyira mozgat meg.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Leto mit tud kihozni Jokerből, ill. meg tud-e felelni a hatalmas elvárásoknak. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy befogja majd a károgók pofáját.

.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Valahogy ez engem a bejelentés óta nem vonz annyira mint jó pár még folyamatban lévő képregény film
Lehet azért, mert nem annyira nőtt a szívemhez Superman. A Man of Steel kicsit csalódás volt, a Superman Returns meg nagyon rossz emlék
Affleck szerintem jó Batman lesz , de ez a trailer se győzött meg, hogy nekem ezért rohanni kéne a moziba. Majd itthon nyílván megnézem, de nincs a lista elején. Deadpool
Nekem is olyan videójáték beütésű az egész, nem azt mondom, hogy rossz meg ilyenek, de túl epic akart lenni a trailer talán. Plusz amit írtatok is, nem tudom mennyi puskapor maradt a filmre.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Amúgy szerintem pont ilyen jópofizósnak kell lennie Lutornak, kétszínű, undorító alaknak. Bár nem ebben a gyökér testben, de ez van.
oké, tényleg a jópofizás menne kifelé...
de ez tényleg egy bohóc!! Kb az osztály köcsöge karaktert alakíthatná a gyerek valami gimis filmben.
ZIDANE