realcamp írta:Elfordultam a csapattol?Nem,nem soha...
De most van konkrétan olyan ember a fórumon,aki felhagyott a csapatnak való szurkolással az elmúlt hónapok eseményei miatt,vagy hogy érted ezt?

Kitartok mellettuk,nèzem oket,szurkolok nekik...a szokásos.Attol hogy most ilyenek,attol hogy zur ès zavar kèz a kèzben jár,orulok minden kis rèszsikernek,(de nem buzdulom tul),ès várom a kovetkezo meccset.Megfogalmazom a kritikáimat,(sokszor kapom is a pofámba ha a tyukszemère lèpek valamelyik kiskedvencnek),de mindig ès csak kizárolagosan a csapat èrdekèt tartottam/tartom szem elott,termèszetesen a saját szemszogombol nèzve,ami nem mindig egyezik más vèlemènyèvel.
Termèszetesen nem ohajtok tèriteni,mindenki akkor nèz olyan meccset amikor akar,szive joga,nekem csak kicsit furcsa volt az a sok eros megjegyzès a csapatrol,kicsit olyan èrzèsem volt mint mikor egy országot degradálnak le,holott a vezetèse hulye.
No,szoval ahogy valaki nagyon helyesen fogalmazott elottem,csak a vèlemènyem irtam le,ami ugye nem baj.Ès nem akartam vitát nyitni a kèrdèsrol.