Pont ilyenem van.h3x0r írta:Biztos vagy benne, hogy ebben akarsz menni?Remy írta:Úgy lenne badass.Bár mondjuk tuti a Ponyvaregényes pólóban fogok megjelenni ott.
![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 5., szombat 11:04
Pont ilyenem van.h3x0r írta:Biztos vagy benne, hogy ebben akarsz menni?Remy írta:Úgy lenne badass.Bár mondjuk tuti a Ponyvaregényes pólóban fogok megjelenni ott.
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 5., szombat 10:59
Biztos vagy benne, hogy ebben akarsz menni?Remy írta:Úgy lenne badass.Bár mondjuk tuti a Ponyvaregényes pólóban fogok megjelenni ott.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 5., szombat 10:55
Úgy lenne badass.ziro4vr írta:Fogadjunk Travoltának öltözve mész. Mondjuk ha szerzel mellé még egy hiteles Uma Thurman klónt, irigyelni foglak.Remy írta:Sunny Diner-t próbálta már valaki? Kövi héten tervezem kipróbálni.![]()
Van 5 dolcsis shake is."Goddamn, that's a pretty fuckin' good milkshake" :Đ
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 5., szombat 10:48
Fogadjunk Travoltának öltözve mész. Mondjuk ha szerzel mellé még egy hiteles Uma Thurman klónt, irigyelni foglak.Remy írta:Sunny Diner-t próbálta már valaki? Kövi héten tervezem kipróbálni.![]()
Van 5 dolcsis shake is."Goddamn, that's a pretty fuckin' good milkshake" :Đ
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 5., szombat 10:10
HozzászólásSzerző: sámat » 2015. december 5., szombat 5:20
Erre nem lehet egyértelmű választ adni, mert függ a pénzösszeg nagyságától és attól, hogy mi a cél vele (rövidtáv-hosszútáv, hozzáférhetőség, kockázat, egyösszegű-folyamatosan növekvő, stb...)Pipita írta:Srácok, félretett pénzt hol érdemes tartani?
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. december 5., szombat 3:16
Szimpla: külföldieknek való, túlárazott hely, átmenet a szórakozóhely és a romkocsma között, ők ezt élvezik, nekik ez a kuriózum, főleg az általad elkerülni kívánt korosztály számára, de amúgy semmi extra az egész.Norbii írta:Elnéznék pesten jövőhéten vmi romkocsmába/kocsmába, csak igazából nem tudom hogy melyik be kéne. Olvastam, meg csekkoltam képeket Szimpláról, 4es hatosról, fregatt pubról stb. Van valamelyikről tapasztalatotok, esetleg vmi más hely ahova ajánlatos menni. Persze pioritást élvez a lelki békémnek az a hely ahol az én korosztályom is jár, azaz egyetemisták. Szóval a többség ne 30+ legyen.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 4., péntek 22:58
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. december 4., péntek 22:45
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. december 4., péntek 22:24
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. december 4., péntek 22:11
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. december 4., péntek 21:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 4., péntek 21:10
Mehetsz pizsamában is, bár lehet jobban megnéznek.Norbii írta:köszönöm, elnézünk majd rá valószínűleg, már csak azért is mert közel van. Az ilyen helyeken amúgy mennyire kell felöltözni? Mármint van fűtés is?
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. december 4., péntek 20:59
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 4., péntek 20:49
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. december 4., péntek 20:29
Füge udvar vagy Udvarom, egy utcában, egymás mellettt van a kettő, a Blaha Lujza tér környékénNorbii írta:Elnéznék pesten jövőhéten vmi romkocsmába/kocsmába, csak igazából nem tudom hogy melyik be kéne. Olvastam, meg csekkoltam képeket Szimpláról, 4es hatosról, fregatt pubról stb. Van valamelyikről tapasztalatotok, esetleg vmi más hely ahova ajánlatos menni. Persze pioritást élvez a lelki békémnek az a hely ahol az én korosztályom is jár, azaz egyetemisták. Szóval a többség ne 30+ legyen.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 4., péntek 20:25
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 4., péntek 16:02
Annyi még nincs.Ingatlanban.
Na, arra nem vagyok rászorulva, akkor ezt kihagynám.Legutóbb 51 forintot kaptam .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 4., péntek 15:06
Nekem az OTP-nél van takarékszámlám de az egy /elnézést a szóhasználatért/ lófasz . Nem akarom lekötni hosszabb időre ezért havi kamatozás van de az egy nagy semmi . Lejön a kamatadó , az EHO és alig kapsz valamit . Legutóbb 51 forintot kaptam .Srácok, félretett pénzt hol érdemes tartani?
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. december 4., péntek 14:55
Ingatlanban.Pipita írta:Srácok, félretett pénzt hol érdemes tartani?
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem