hát nálam müller vagy esetleg robben.
na ne már
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 9., kedd 19:15
hát nálam müller vagy esetleg robben.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 9., kedd 19:12
De ha azt nézzűk,hogy ki volt Messi hátamögött,aki hozzásegítette Messit,hogy segítde a csapatot(sajnos nálunk gyengébb volt a garnitúra ilyen szempontból idén,sajnos)akkor egyértelműen Ronaldo...Milyen szempontok alapján előzte be? Sorsdöntő meccseken gólt lőtt? Ha ez a kritérium akkor igen jobb volt. Ha az ki segítette csapatát jobban fontos cím elérésében (La Liga) akkor Messi

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 19:08
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 9., kedd 19:00
Döntsük már el, hogy mi számít. Mert, hogy mostanában minden évben az ami a Messinek kedvez...Milyen szempontok alapján előzte be? Sorsdöntő meccseken gólt lőtt? Ha ez a kritérium akkor igen jobb volt. Ha az ki segítette csapatát jobban fontos cím elérésében (La Liga) akkor Messi
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 9., kedd 18:59
Ennyi a lényeg maximálisan egyetértek veled !R.M.C.F írta:Hááát,azért voltak mostanában fura dolgok,lásd az év edzője szavazás,az mi ha nem csalás volt? Tiszta szégyen.......
messi meg messi.....alanyi jogon jár neki minden(de meg említendő hogy ő az elmúlt évek legjobbja),messi előnyöket élvezett másokkal szemben,de megérdemelt jó pár díjat,én is adtam volna neki aranylabdát,na nem 4et,mert az vicc,meg adtam volna katalónia hercegét is(ja az más),szóval.....messi az más kategória gyerekek,vele nem egyszerű megvívni.....mert ha jobb,akkor simán nyer mindent,ha éppen nem jobb,akkor nehezen nyer mindent.
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 9., kedd 18:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 9., kedd 18:32

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 9., kedd 18:26
....és igaz.Kerlon írta:idén a BL nem számít, legyen gól vagy akármi.
.....és ez is igaz.......messi egyik meccsen gyenge volt,a speaker végig etette a barmokkal,hogy dehátmessibeteg......majd a következő fordulóban vagy meccsen már nem volt beteg,ment is neki a játék,és a rákövetkezőn megint nem ment neki.....és láss csodát újra hallgatnom kellett a speakertől,hogy lehet még mindig beteg.
hát jobban megérdemelné mint messi akit már második éve radíroznak le a bl valamirevaló szakaszában. persze tudom fájt a foga.
Hááát,azért voltak mostanában fura dolgok,lásd az év edzője szavazás,az mi ha nem csalás volt? Tiszta szégyen.......és undorító szar csalás, meg messilabda, adjuk neki minden évben előre.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 18:03
Aki idén CR-nek adná az címet (és fel sem merül Schweinsteiger, Müller, Ribery, Robben, neve) az ne írjon már olyat hogy nem vagyok elfogult!Én is elfogult vagyok egy picit de Messit akkor is csak max.3. helyre írnám az idén!!!!! Az én listám:
1. Schweinsteiger
2. Ribery,
3. Messi
4. CR
Na szóval ez egy kissé elfogult lista de az első és második helyre szóba se jöhet a két nagytudásúüberisten............
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 17:59
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 9., kedd 17:54
Ezt a kérdést ( miért is nem villogott a magas a fontos meccseken ) ki tette nekem fel?? Hol találom ezt a felém irányuló kérdést? Linkeld be légy szíves biztos én voltam a figyelmetlen!Madridismo írta:Még mindig nem sikerült válaszolnod arra a kérdésre, hogy miért is nem villogott a magas a fontos meccseken (ellentétben Ronaldoval), hanem szépen kitértél a válaszadás elől.
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 9., kedd 17:47
Galacticos írta:![]()
![]()
![]()
........... Már ezért érdemes volt ma ide benézni!!
Köszönöm!!
hát jobban megérdemelné mint messi akit már második éve radíroznak le a bl valamirevaló szakaszában. persze tudom fájt a foga.
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 9., kedd 17:43
Még mindig nem sikerült válaszolnod arra a kérdésre, hogy miért is nem villogott a magas a fontos meccseken (ellentétben Ronaldoval), hanem szépen kitértél a válaszadás elől.F.C.B. írta:Már bocsánat de szerintem igen csak kemény volt. Aki idén CR-nek adná az címet (és fel sem merül Schweinsteiger, Müller, Ribery, Robben, neve) az ne írjon már olyat hogy nem vagyok elfogult!RealMadridFanatic írta:Ez mi? Most ez kemény volt? Érv nulla, csak a vihogás?Én is elfogult vagyok egy picit de Messit akkor is csak max.3. helyre írnám az idén!!!!! Az én listám:
1. Schweinsteiger
2. Ribery,
3. Messi
4. CR
Na szóval ez egy kissé elfogult lista de az első és második helyre szóba se jöhet a két nagytudásúüberisten............
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 9., kedd 17:38
Már bocsánat de szerintem igen csak kemény volt. Aki idén CR-nek adná az címet (és fel sem merül Schweinsteiger, Müller, Ribery, Robben, neve) az ne írjon már olyat hogy nem vagyok elfogult!RealMadridFanatic írta:Ez mi? Most ez kemény volt? Érv nulla, csak a vihogás?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 16:55
Ez mi? Most ez kemény volt? Érv nulla, csak a vihogás?![]()
![]()
![]()
Köszönöm!!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 16:53
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 9., kedd 16:51
mondjuk rvp és ibra is bajnokok és gólkirályok lettek.bajnok lett, gólkirály, bl elődöntős.
a többi jelölt közül rvp,ibra vagy bale ennyit sem érte el
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 9., kedd 16:34
hát jobban megérdemelné mint messi akit már második éve radíroznak le a bl valamirevaló szakaszában. persze tudom fájt a foga.F.C.B. írta:realistahuni írta:Nálam egyértelmű Ronaldo idén is, és nem vagyok elvakult szurkolója a portugálnak![]()
![]()
![]()
Köszönöm!!
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 9., kedd 16:31
realistahuni írta:Nálam egyértelmű Ronaldo idén is, és nem vagyok elvakult szurkolója a portugálnak
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 9., kedd 15:50
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem