Engem elszomorít, hogy mit csinálnak szeretett klubommal. Nem az a gond, hogy most úgy néz ki, kezdenek kicsúszni a dolgok a kezeink közül, mert volt már ilyen Calderon alatt... itt az a legszomorúbb, hogy meg volt a lehetőségünk dominálni hosszabb ideig. Adott a jó védelem, jó a középpálya, vannak minőségi támadók, és egyszerűen fejetlenség az egész. Én sajnos nem látom, hogy min dolgozik Benítez, hogy miben javult a csapat, de nem is vagyok olyan "whiteszemű"... fantasztikus keretünk van, és egyszerűen szar focit játszunk. És ezek a játékosok nem szeretnek szar focit játszani szerintem, ebből is jön a konfliktus az edzővel.
Idén még nem ültem le úgy meccs elé, hogy na most nagy játék lesz, ez az, végre, meccs van... (pedig minden meccset megnézek, de már nem tudom minek. Mind1, továbbra is nézem őket

) Benítez is olyan edző, hogy szarból tud várat építeni. Itt viszont most nem volt szarban a csapat. Tovább kellett volna építeni, kiaknázni az erősségeit, nem megpróbálni újat építeni. Nincs semmi játékunk, az edző azt mondja, hogy CR és Bale ott játszik a pályán, ahol akar... mi a szar ez? Mindketten a védők között szeretnek álldogálni szerintem, mert 3 hónapja azt csinálják. Van a csapatban egy Kroos-Modric-Isco-James négyes, de nincsenek együtt a pályán, mert minek? Nem kell játszani a focit, majd találunk egy gólt. Benítez egy gyengébb kiadású Mourinho-nak tűnik egyelőre, nem képes átlépni a saját árnyékát. Ez egy kiscsapathoz elég, vagy egy középcsapathoz aki néha lehoz egy kupát... de egy olyan csapathoz, amelyiknek diktálni kéne a tempót, és hengerelnie, ahhoz édes kevés.
Olyan statisztikákat vezetnek a játékosokról manapság, hogy a 60 méteres sprint alatt hányat szellentenek... minden mozdulatukról tudnak. Mi az, hogy nem tudtuk, hogy 3 sárgája van a kis orosznak? Amatőrök.