Hát én ezt nem nevezném csatár nélkuli felállásnak ... Benzema mégis csak csatárFenomen írta: Ha Bale jön, akkor sztem megpróbálunk egy csatár nélküli felállást. (Ronaldo-Benzema-Bale)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 9., kedd 22:36
Hát én ezt nem nevezném csatár nélkuli felállásnak ... Benzema mégis csak csatárFenomen írta: Ha Bale jön, akkor sztem megpróbálunk egy csatár nélküli felállást. (Ronaldo-Benzema-Bale)
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. július 9., kedd 22:27
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2013. július 9., kedd 22:26
Ha jól emlékszem akkor Pepe ilyen játékos volt, de ha már Pepe akkor jobb megoldás talán őt felzavarni a középpályára, mint 30 milliót kiadni Illaramendire.Egyszerűen nem jut eszembe olyan játékos, aki még nem volt se nagyválogatott, se BL-ben nem alkotott, elmúlt 23 éves és 30 milliót adtak érte. De még az első osztályban is csak 50 meccse van.
Tényleg, mondjon bárki hasonló játékost, aki akár csak 20 millóba került.
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 9., kedd 22:21
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 9., kedd 22:02
Hát ez már megint telitalálat, sajnos tökéletesen egyet kell értenem veled.CS0ki írta:Egyszerűen nem jut eszembe olyan játékos, aki még nem volt se nagyválogatott, se BL-ben nem alkotott, elmúlt 23 éves és 30 milliót adtak érte. De még az első osztályban is csak 50 meccse van.
Tényleg, mondjon bárki hasonló játékost, aki akár csak 20 millóba került.
Ez így ebben a formájában egyszerűen butaság. Gündoganról, Kondogbiáról vagy akár Pogbáról egy/max két éve ki tudta (őszintén), hogy a világon van? Ezen a poszton félévente nőnek ki az Illaramendi-szintű játékosok. Lehet, hogy jó lesz, lehet, hogy előrelépés lesz, de ezt az árat egyedül csakis nekünk kell megfizetni. Kétszeres szorzó? Háromszoros?Toky írta:Azért hozzuk, mert nincs más, mert kell valaki arra a posztra
Kikacsintós nyilatkozatok, üzengetés a médiában, egy Madrid-közeli, de hivatalosan nem madridi képviselő baráti látogatása...bőven lennének eszközök. Ez csak akarat kérdése.ha jól tudom így nem lehet felkeresni egy játékost akinek élő szerződése van. csak akkor ha a klubja engedélyezi.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 9., kedd 22:01
Akkor vagy az tortenne mint tavaly Modric eseteben vagy mint amikor Ribery kijelentette, hogy a Realba szeretne jonni es ra par napra kapott egy uj szerzodest szep kis fizetes emelessel. Csak az a baj, hogy se Vidal, se Gundogan nem akar minden aron a Realba igazolni.schranzer írta:De mivan, ha Vidal a Realba akarna jonni, és ennek hanmgot is adna (jobb feltételek, Ancelotti, világlegjobbklubja etc. ... ) ?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 9., kedd 21:55
ha jól tudom így nem lehet felkeresni egy játékost akinek élő szerződése van. csak akkor ha a klubja engedélyezi.schranzer írta:Én nem vagyok jártas ezekben a dolgokban, ezért valaki válaszolhatna eme kérdésemre ... Most mivan olyankor, ha Vidalt felkeresné a Real, aki hajlana az uzletre ... és mondjuk beadná távozási kérelmét ... ilyenkor mi a fene van? .. mert ugye van az a Conte kijelentés, hogy csak ugy maradt, hogy Vidal biztosan a kezei alatt dolgozik. De mivan, ha Vidal a Realba akarna jonni, és ennek hanmgot is adna (jobb feltételek, Ancelotti, világlegjobbklubja etc. ... ) ?
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 9., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 9., kedd 19:22
csak az újságok szerint hajkurásszuk. nem tettünk egyikért sem ajánlatot. nem kell mindent elhinni.Gyakorlatilag érte kellett volna minden követ megmozgatni, nem Bale-t, meg Cavanit hajkurászni
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 9., kedd 19:17
Teljes mértékben igazad vanLos Blancos írta:Pedig ő inkább megéri ezt a pénzt mint Illarra 30at, Bale 90et vagy Cavani 60atHú de örülnék ha jönne
Csak kevés rá az esély de semmi sem lehetetlen(ebben nem arra gondolok h 50 milkáért kell megvenni)
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. július 9., kedd 19:16
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 9., kedd 19:14
Pedig ő inkább megéri ezt a pénzt mint Illarra 30at, Bale 90et vagy Cavani 60atHú de örülnék ha jönne
Csak kevés rá az esély de semmi sem lehetetlen(ebben nem arra gondolok h 50 milkáért kell megvenni)
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 9., kedd 19:08
Hú de örülnék ha jönneLos Blancos írta:Vidal:
"I am honoured that a big club [like Real Madrid] is interested. They would seduce every player [into joining them]," he told Gazzetta dello Sport.
"I have not yet renewed my contract. My deal is still running, I'll just see what will happen now."
Gazzetta dello Sport.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 9., kedd 18:59
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 9., kedd 18:38
Én Kondogbiat hoznám (tudom h nem ugyan az a poszt)Los Blancos írta:Mégis kicsoda aki legalább az ő szintjén képviseli és hozható?erratti jobb mint Illarra? Nem nagyon láttam őket,de biztos vannak akik többet.....ők megmondhatnák. Az olaszt 1x láttam,akkor sem győzött meg,ügyes azt nem kétlem,de azért ne essünk mindjárt hasra .......Illarra meg azért alapember egy bl-be jutó csapatban. Lehet ez az ok,de az igaz hogy az ár drága.....én főleg így hogy most szarakodnak és variálnak sarkon is fordulnék.....és agyő.
Mennék más alternatíva után.....aztán majd lesz ahogy lesz. Az biztos hogy kp-ást még fogunk igazolni,az 100%,de még azt sem zárom ki,hogy kettőt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 9., kedd 18:33
Los Blancos írta:Mégis kicsoda aki legalább az ő szintjén képviseli és hozható?erratti jobb mint Illarra? Nem nagyon láttam őket,de biztos vannak akik többet.....ők megmondhatnák. Az olaszt 1x láttam,akkor sem győzött meg,ügyes azt nem kétlem,de azért ne essünk mindjárt hasra .......Illarra meg azért alapember egy bl-be jutó csapatban. Lehet ez az ok,de az igaz hogy az ár drága.....én főleg így hogy most szarakodnak és variálnak sarkon is fordulnék.....és agyő.
Mennék más alternatíva után.....aztán majd lesz ahogy lesz. Az biztos hogy kp-ást még fogunk igazolni,az 100%,de még azt sem zárom ki,hogy kettőt.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 18:32
hát ilyen cabaye,medel,moussa sissoko,matuidi,mvila,banega,l.bender,guarín féle vonulat van még, de róluk senki nem beszél.más alternatíva
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 9., kedd 18:21
Mégis kicsoda aki legalább az ő szintjén képviseli és hozható?erratti jobb mint Illarra? Nem nagyon láttam őket,de biztos vannak akik többet.....ők megmondhatnák. Az olaszt 1x láttam,akkor sem győzött meg,ügyes azt nem kétlem,de azért ne essünk mindjárt hasra .......Illarra meg azért alapember egy bl-be jutó csapatban. Lehet ez az ok,de az igaz hogy az ár drága.....én főleg így hogy most szarakodnak és variálnak sarkon is fordulnék.....és agyő.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 9., kedd 18:13
Én ezzel nagyon egyet tudok érteni.Ha 15,maximum 20 millió lenne az ára.,azt mondom ámen.De hogy egy olyan játékosért,akit igazából el sem akar adni a klubja,hisz ezért tették rá ezt az irreális összeget,görcsösen kidobjunk 30 gurigát,csak mert spanyol,nekem minden esetre nonszensz....És zárásként annyit elmondanék, hogy nyilván Zidane és Ancelotti tudja mit csinál, vagy mi kell a csapatnak, hozzájuk képest semmi közöm a focihoz. Csak nem szeretném, ha Illarraért 30 vagy 40 millát kellene csengetni, mert szerintem sehol nem ér ennyit, és nem is Ő kellene nekünk elsősorban.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 17:18
Hűű, igen, rémlik, hogy beszéltünk erről, de sajnos nem emlékszem már az álláspontodra. Felfrissítenéd az emlékeimet?Ezt már többször is írtad, és elfogadom a véleményed, de nem értek egyet.
Erre is próbáltam kitérni, de akkor meg főleg nagyon lassúnak érezném a középpályánkat, ha egyszerre szerepelne Xabi és Illarra. Ráadásul én Modricot nagyon szeretném a kezdőben látni, a legjobb képességű középső középpályásunk, viszont vele megint csak stabilitási problémáktól tartanék, annak ellenére is, hogy szerintem a horvát hatékonyan tud besegíteni a védekezésben is.Alonso és Illarra(aki szerintem annyira nem lassú, mint szőr Xabi) is remekül működhet, ha nem Khedira rambózik mellettük.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem