Edző és vezetőség
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Edző és vezetőség
Èn nem tudom.Èn nem fogom kevèsbè kedvelni ezt a klubot,mert most nem megy annyira a szekèr.A Real Madrid onállo entitás,nem csak arrol szol,hogy èppen ki ul a kispadon,az elnoki szèkben,vagy èppen nem odavalo emberek futkároznak a pályán...szerencsère a dolgok változnak,mindig voltak jo ès kevèsbè sikeres korszakok,de az a fajta szellemisèg,ami ezt az entitást korbeveszi,(aki járt arra èrti mirol dumálok,mert az a tv-n meg az interneten keresztul nem jon át),egyszeruen nem lehet megtorni.Ha valaki,(ès ne vegye magára senki sem,álltalánositok),sanyarubb idokben elfordul a klubtol,az sztm nem is igazi real szurker.
A hivo ember sem fordul el Istentol ha èppen nehezebb a sorsa,ès a jellemes ember sem adja fel az elveit,ha èppen nem ugy alakulnak a dolgai,ahogyan szeretnè.
ON:Ami Zidanet illeti,felesleges volna most leultetni a csapat èlère,eltakaritani a szart,
1,mert ugy sem tudná
2,mert sajna jelen helyzetben valoszinuleg nem lenne sikeres,ès ez alapján itèlnèk meg sokan,(fokènt a mèdia),ès ez kihathatna kèsobbi edzoi pályafutására,a Real Madridnál mindenkèpp.
A hivo ember sem fordul el Istentol ha èppen nehezebb a sorsa,ès a jellemes ember sem adja fel az elveit,ha èppen nem ugy alakulnak a dolgai,ahogyan szeretnè.
ON:Ami Zidanet illeti,felesleges volna most leultetni a csapat èlère,eltakaritani a szart,
1,mert ugy sem tudná
2,mert sajna jelen helyzetben valoszinuleg nem lenne sikeres,ès ez alapján itèlnèk meg sokan,(fokènt a mèdia),ès ez kihathatna kèsobbi edzoi pályafutására,a Real Madridnál mindenkèpp.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
itt msot gyakorlatilag az van hogy teljesen kilátástalan a játék. valamint kinevetik az edzőt és semmibe veszik. még mindig azt mondom hogy zidanera felnéznének és van fogalma a nagybetűs fociról. kérdés hogy áttudja-e adni nekik áprilisig amikor melegedik a szitu
én is zidanet ultetnem le a padra es fel is hoznam egybol odagaardot. ez az ev nem amiatt lehet szar kimenetelu mert ot beepitjuk. szokja csak az elso osztalyt. lenne bo fel eve arra hogy felvegye a tempot.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Edző: Zinedine Zidane
------------------Navas
Carvajal--Varane---Ramos--Marcelo
-------James---Kroos---Modric
----Isco----------------------Ronaldo
-----------------Benzema
Casilla; Arbeloa, Pepe, Nacho, Llorente, Danilo; Bale, Casemiro, Cheryshev, Odegaard, Kovacic, Jesé, Vazquez, Mayoral.
Nyáron pedig átszabhatja a keretet amilyenre akarja
------------------Navas
Carvajal--Varane---Ramos--Marcelo
-------James---Kroos---Modric
----Isco----------------------Ronaldo
-----------------Benzema
Casilla; Arbeloa, Pepe, Nacho, Llorente, Danilo; Bale, Casemiro, Cheryshev, Odegaard, Kovacic, Jesé, Vazquez, Mayoral.
Nyáron pedig átszabhatja a keretet amilyenre akarja
Én is így vagyok.Nem érekel ez a banda. Az edzőnek nevezett szánalmas bábtól, a diktátor elnökön át, a pojáca túlfizetett játékosokig nem érdekel.
Nem néztem a legutóbbi meccset és nem is érdekelt.
Ahogy örültem, hogy a klasszikust is kikapcsoltam és jó dolgokat csináltam helyette.
A Galaktikusok előtti játékosokat tudtam kedvelni, azóta nincs igazi rajongásom.Az Ancelotti-féle Madridot kezdtem megkedvelni.Voltak játékosok akiknek a játéka kimondottan tetszett.
Most nem izgat a történet.Kivárom míg lesz foci,addig anyázgatni felesleges és 120x leírni uazt a negatívumot.
Benítez pedig kicsit sem szolgált rá a bevédésére.Megértem azokat akiknek nem tetszik a pincér produkciója.
De ami a klubot illeti, nagyon nagy baj szerintem a jövőre nézve, hogy teljesen nevetségessé vált a csapat. A presztizst a legnehezebb visszaszerezni ebben a sportban.
Először az igazolások terén lettünk vicc De Geaval (mellesleg Iker "kétkörös" búcsúja is állati kínos volt), aztán ez az egész Benitez éra sérülésestül, Ramos-Benitez odamondogatástól, Benitez Benzemátindirekten, de a vérbeoltásától azzal, hogy ha majd minden meccsen rúg 2 gólt, akkor játszhat... Mint egy amatőr csapat. Cherysheves dolog lassan már meg sem lep.
Szégyen, pasztmek.
(U.I.: Király kupára nyomtam.
- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Teljes mértékben egyet tudok érteni.Megéltem én már sok mélypontot a csapat háza táján,de mindig olyan fanatikusan rajongtam értük,hogy sokan hülyének is néztek miatta,de most valahogy nem tud érdekelni ez az egész.Valahogy nem tudok azonosulni ezzel a jelenlegi csapattal edzőstül,elnököstül,sehogy.Nem úgy ülök le meccset nézni(már ha leülök)mint eddig.Mondjuk ebben lehet az is közrejátszik,hogy már egy ideje jobban vonz az amerikai futball,mint a sima fociNem érekel ez a banda.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Nem érekel ez a banda. Az edzőnek nevezett szánalmas bábtól, a diktátor elnökön át, a pojáca túlfizetett játékosokig nem érdekel.
Ahogy örültem, hogy a klasszikust is kikapcsoltam és jó dolgokat csináltam helyette.
A Galaktikusok előtti játékosokat tudtam kedvelni, azóta nincs igazi rajongásom.Az Ancelotti-féle Madridot kezdtem megkedvelni.Voltak játékosok akiknek a játéka kimondottan tetszett.
Most nem izgat a történet.Kivárom míg lesz foci,addig anyázgatni felesleges és 120x leírni uazt a negatívumot.
Benítez pedig kicsit sem szolgált rá a bevédésére.Megértem azokat akiknek nem tetszik a pincér produkciója.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
El Unico írta:Minden eurocentet megert James. O az a jatekos akire pont nem lehet mondani semmi rosszat. Minden szempontbol jo vetel volt. Es latva a mai piacot,hogy mennyit kell fizetni egy-egy jobb jatekosert,aki raadasul nepszeru is...ames nagyon jó, imádom a játékát, de 80at nem ért. Vannak azért így hirtelen ilyen esetek is.
Szerintem is sok volt érte a 80 amúgy.
Bár, ha abba gondolok bele hogy a De Bruyne gyerekért is nagyjából ennyit és magasabb pénzt szórt ki a City akkor nem vészes.
De tudásban nálam ez a játékoskategória még mindig 40-45 millió lenne egy normális világban maximum.
ZIDANE
mondjon le az összes a büdös vaginába, vicc az egész, megye 2-es bazd előre fuss utána focihoz megye kettes vezetés
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Minden eurocentet megert James. O az a jatekos akire pont nem lehet mondani semmi rosszat. Minden szempontbol jo vetel volt. Es latva a mai piacot,hogy mennyit kell fizetni egy-egy jobb jatekosert,aki raadasul nepszeru is...ames nagyon jó, imádom a játékát, de 80at nem ért. Vannak azért így hirtelen ilyen esetek is.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
realistahuni írta:Már az van.Komolyan...nem csodalnam.ha itt.edzo buktatas lenne.
Vicces, hogy pont az ellen lázadnak akit szerintem a Flo a legjobban véd.
ZIDANE
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hát en meg szkeptikus vagyok ezzel kapcsolazban..nem.latom miert nem rugja ki egysueruen Perez...meg imadnak is ert a szurkolok ppusz Ancelottit vissza hozni es rogton leszopja fel madrid oromeben...
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Már az van.Komolyan...nem csodalnam.ha itt.edzo buktatas lenne.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
En nem ertem esku ezt a Perezt....mindenki mutogat a masikra...szovetseg rank..mi meg vissza.
Annyi szar van iden korulottunk ez meg kijelenti h iden amigy a Classicot kiveve faszak vagyunk meg hogy csak ido kell stb...nem latja h a fel.keret utalja??
James hisztizik CR hisztizik Modric is lenyilatkozza h ez keves futasban a csapattol..vajon miert nem futunk??
16 izomproblema ...borzaszto...a francert nem rugja ki??
De komolyan...utaljak a szurkolok a csapat legtobb tagja es a foci is szar.
Komolyan...nem csodalnam.ha itt.edzo buktatas lenne.
Annyi szar van iden korulottunk ez meg kijelenti h iden amigy a Classicot kiveve faszak vagyunk meg hogy csak ido kell stb...nem latja h a fel.keret utalja??
James hisztizik CR hisztizik Modric is lenyilatkozza h ez keves futasban a csapattol..vajon miert nem futunk??
16 izomproblema ...borzaszto...a francert nem rugja ki??
De komolyan...utaljak a szurkolok a csapat legtobb tagja es a foci is szar.
Komolyan...nem csodalnam.ha itt.edzo buktatas lenne.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
@kecsu
hatalmas +1
Amúgy a tegnapi sajtótájékoztatón Keylor is lenyilatkozta, hogy többet kell futni, Modric is utalt rá, hogy nem segítik ki egymást eléggé.
Én meg mikor írtam félidőben a megy a meccs topikban akkor én voltam a fogalmatlan hozzánemértő pöcs.
hatalmas +1
Amúgy a tegnapi sajtótájékoztatón Keylor is lenyilatkozta, hogy többet kell futni, Modric is utalt rá, hogy nem segítik ki egymást eléggé.
Én meg mikor írtam félidőben a megy a meccs topikban akkor én voltam a fogalmatlan hozzánemértő pöcs.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Oszinten nem a 0-4 zavar engem a legjobban, hanem az a semmi amit kiraknak a palyara hetek ota. Lehet Benitezre mondani barmit, lehet, sot sanszos, hogy nem megfelelo edzo, de konyorgom, CR mit muvel honapok ota? Miert van az, hogy a legertekesebb, legjobb jatekosunk minusz egy ember? Megertem en, hogy szar a formaja, van ilyen, de legalabb azt latnam, hogy megszakad, peldat mutat azzal, hogy letamad, hogy megy, csinalja. Ez helyett azt kell neznem, hogy annak a csaptnak a mezeben, amiert elunk-halunk, en mar vagy 18 eve barnito kremes gyerekek csapolnak, mutogatnak. A masik "sztarunk" ugy nez ki mint a 13. harcos, a vilagon semmit nem tett meg le az asztalra, de erinthetetlen, jatszik, azt hiszi magarol, hogy legalabb Figo szinten van, kozben meg szanalom nezni amit muvel. Benzi a kedvencem a mai felhozatalbol, de nala is latszott, hogy total szet van esve, erted egy ekkora klasszis, nem keveredhet bele olyan marhasagokba, hogy bortont meg birosagot kell jarnia, hat persze, hogy nincs formaban! Most vonult vissza Raul, emlekszem mindenki mondott ra mindent, de barki, ismetlem barki ranez erre az emberre azt latja rajta ami a Real Madrid, csupa nagybetuvel. Kivancsi vagyok ma este mit produkalnak, lesz e akaras, hajtas. Ha meg edzobuktatosdit jatszik valaki evi sokmillio euroert akkor pedig azt ki kell vagni innen, rekordok, Oriflame reklamok ide vagy oda. En a Real Madridnak szurkolok nem jatekosoknak, a csapatot akarom latni, hogy gyoz, hogy sikeres, akarkik a jatekosok, es akarki az edzo is!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az első év az Mourinho mítosza, és a mindenkori Real edző védelme itt fórumon. Ha az edző megfelelő a csapat élére, akkor első évben is jönnek a sikerek. Mou szinte minden új csapatával nyert valamit első évben, Carlo is nyert 2 kupát a Reallal is és a Chelseavel is, Benitez első évben aratta a Pool padján a legnagyobb sikerét, Pep és LE triplázott a Barca padján elsőre...Pipita írta:Ez nem feltétlenül igaz. Capello nyert kupát. Del Bosque is nyert kupát.Első szabály, amit egy edző itt megtanul az nem más, mint, hogy itt trófeákért kell küzdeni
Itt a majdnem lehetetlent kell teljesíteni az edzőnek az első évében, és azt a szintet kell folyamatosan megugrania. Egyszer is leveri a lécet, repül a francba, az addigi munkájával együtt. És kezdődik újra a körforgás, csak más nevekkel.
Így megy ez Madridban.
Az első év alapján is simán meg lehet ítélni azt, hogy az edző az adott csapat padjára való, vagy sem. Ha nem nyerünk semmit és gyenge a játék képe is, akkor nem szabad időt adni az edzőnek. Mindig a játék képe a legfontosabb, az alapján kellene egy edzőt elmozdítani vagy megtartani.
VDB és talán Capello (bár ez vitatható) volt az a két edző, akiknek az eltávolítása jogtalan volt, a többi edző megérdemelte a kirúgásukat. A vitatható dolog az edzők kiválasztása volt. Eleve nagyon sok alkalommal rossz ember került a padra, és ennek szívtuk meg a következményeit. VDB, Capello, Pelle, Mourinho, CA ez azon edzők névsora, akiknek a kinevezése mögött lehetett racionális indok, rajtuk kívül az összes többi tudatlan kókler volt.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez nem feltétlenül igaz. Capello nyert kupát. Del Bosque is nyert kupát.Első szabály, amit egy edző itt megtanul az nem más, mint, hogy itt trófeákért kell küzdeni
Itt a majdnem lehetetlent kell teljesíteni az edzőnek az első évében, és azt a szintet kell folyamatosan megugrania. Egyszer is leveri a lécet, repül a francba, az addigi munkájával együtt. És kezdődik újra a körforgás, csak más nevekkel.
Így megy ez Madridban.
Benitez:
Mondjuk persze úgy is nézhetjük, hogy tényleg nem kerültünk lejtőre, előtte is ilyen szarok voltunk, csak nem jött ez ki annyira az eredményekben.
Persze a sok saját nevelés miatt ők nem is nagyon vannak rászorulva az ilyesmire, vagy mondjuk úgy, hogy vagy előbb vagy később veszik meg az ilyen játékosokat.
Ez tökéletes is Benitezre. Szerintze minden oké volt a PSG elleni meccsig, még az is tetszett ezek szerint neki, hogy a játék képe alapján a 0-3 is reálisabb lett volna, mint az 1-0. Sehol nem voltunk, egyszerűen szarok voltunk. Igazából előtte is vertük itthon a kiscsapatokat, meg volt mondjuk 1-1 jó félidőnk az atletico, a PSG ellen idegenben meg a Celta ellen.Nem hiszem, hogy a csapat lejtőn lenne a Paris Saint-Germain elleni meccs óta. Lehet, hogy a Sevilla volt a legjobb csapat, akikkel addig idén találkoztunk”.
Mondjuk persze úgy is nézhetjük, hogy tényleg nem kerültünk lejtőre, előtte is ilyen szarok voltunk, csak nem jött ez ki annyira az eredményekben.
Persze hogy vannak, senki nem mondta, hogy nincsenek. Ahogy vannak a többi csapatnál is, csak ennyit mondtunk itt többen is. Hogy nem a madrid sajátja, hogy nem jön be minden igazolás, hanem a foci világában ez már csak így megy.De: volt a Kaká ügy, Robbent annak idején díszdobozba csomagolva odaajándékoztuk, láttuk, hogy mit adott a münchenieknek. Casemirot már kétszer vettük meg. Most nyáron olyat játszottunk, hogy nem szabad a távozó játékosokból pénzt csinálni. D. López pénzért jött, ajándékba ment. Coentraoért is ment vagy 35, jó, még a miénk papíron, de nem lesz bankrobbantás. Khedira pénzért jött, ingyen ment (igaz, hogy az istennek sem lehetett kiseprűzni a szerződés vége előtt, de valahogy hátha megoldható lett volna). Danilo témája egy vicc megint. James nagyon jó, imádom a játékát, de 80at nem ért. Vannak azért így hirtelen ilyen esetek is.
A barcelonánál akkor jobban állunk, mert ott kvázi egy ilyen sincs.A klasszisokat tekintve tényleg jól állunk, de olyan játékosok akiket úgymond mi fedeztünk fel, az kimerül Marceloban meg talán Varaneban, bár utóbbi is elég rendesen megrekedt.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Első szabály, amit egy edző itt megtanul az nem más, mint, hogy itt trófeákért kell küzdeni