Vagy egy jó Flo Rida playbackről?!?

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 3., csütörtök 20:31
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 3., csütörtök 20:22
én rock am ringre mennék a helyedben. ott is lesznek ilyen előadók + black sabath, DISTURBED, meg még 2x ennyi minőségi cucc. Ennél jobb fesztivál nincs európában. Iszonyatosan sok minőségi fellépőt tudnak prezentálni. Megfizethető összegért. Viszont ilyen helyekre tényleg csak a koncert miatt érdemes menni, mert nincs igazán fesztivál feelingje mint pl szigetnek, ahol szép városban és azon belül is egy szép helyen tartják meg, ami +ban szépen fel is van diszitve stb.reeed_ati írta:Én a nyáron Nova Rockra megyek, ott beteg felhozatal lesz:
Chili Peppers,Volbeat,Korn,Billy Talent, Offspring ááááááá![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. december 3., csütörtök 20:08
Jaja,bar talan par ev mulva rator egy turnezhatnek :PZsombor írta:Eminem nem turnezik már. Vagy tévedek? Mintha ezt olvastam volna. Kizárt hogy ő jöjjön. De az ilyen Drake kategóriájú arcok sem hiszem hogy elneznenek ide.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. december 3., csütörtök 20:02
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. december 3., csütörtök 19:58
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. december 3., csütörtök 19:52
Eminem. Szep is lenne. De volt Corvinuson eloadasa a Gerendasnak vagy hogy hivjak,o mondta mar az elejn,hogy Eminem kizart sajnospheco írta:Ha abból indulok ki, hogy tavaly volt itt Tyler The Creator, akit még én is alig ismerek... Egy Drake, Kendrick, de szerintem ASAP is simán nagy tömeget vonzana be. De igazából Eminem kéne kurvára, simán mennének rá annyian, mint Rihannára.Norbii írta:A rap eloadok nagy resze nem igazan lep fel fesztivalokon. Ill itthon ha hivnak is valakit akkor az csak a wiz khalifa fele alja eloadok lehetnek (lasd sund, volt), akik tobb embert mozgatnak.
Wiz Khalifát meg azért nem sorolnám az alja kategóriába. Igaz, hogy divat lett, de vannak nagyon jó számai bőven.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 3., csütörtök 19:47
az a koncert mondjuk szóra se érdemes. egy ezer forintos logitech 2.0 hangszóró is élvezhetőbblett volna mint az a hulladék amivel felszerelték az a38as sátort. Szar volt a hangolással együtt. A basszuson kivül semmit se lehetett hallani:(pheco írta:volt itt Tyler The Creator, akit még én is alig ismerek..
HozzászólásSzerző: nagchampa » 2015. december 3., csütörtök 19:34
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. december 3., csütörtök 19:29
Ha abból indulok ki, hogy tavaly volt itt Tyler The Creator, akit még én is alig ismerek... Egy Drake, Kendrick, de szerintem ASAP is simán nagy tömeget vonzana be. De igazából Eminem kéne kurvára, simán mennének rá annyian, mint Rihannára.Norbii írta:A rap eloadok nagy resze nem igazan lep fel fesztivalokon. Ill itthon ha hivnak is valakit akkor az csak a wiz khalifa fele alja eloadok lehetnek (lasd sund, volt), akik tobb embert mozgatnak.
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. december 3., csütörtök 15:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. december 3., csütörtök 15:17
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. december 3., csütörtök 15:05
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. december 3., csütörtök 14:40
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 3., csütörtök 13:05
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 3., csütörtök 13:02
pheco írta:Mit nem adnék egy Kendrick Lamar, ASAP Rocky, Yelawolf, Drake felhozatalért.. Igazából már egynek is örülnék közülük és még nagyravágyó sem vagyok, hogy Eminemet említsem.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. december 3., csütörtök 11:54
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 3., csütörtök 10:17
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 2., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. december 2., szerda 11:15
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. december 1., kedd 21:07
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem