Én nem a kritikával kapcsolatban írtam, hanem ahogy mások már beidézték tőled, Te gyakorlatilag leírtad a gyereket, hogy senki nem fogja ismerni x év múlva és nem lesz belőle semmi. A jövőre vonatkozó dolgokkal nem értettem egyet, mert szerintem ez jelenleg még megmondhatatlan, teljesen függetlenül attól, hogy mit alkot éppen a castillában.3X olvastam magam vissza,nem irtam ilyet.Csak rákèrdeztem mi támasztja alá a heti 100ezer euro jogosságát,mikor mèg a castillabol sem tunik ki.Ès nem a gyereket szapultam ezzel,hanem mint jelensèget,hogy már megint elment valakinek a jozan esze a fehèr oldalon.Erre megkaptam hogy utálom,gyulolom,meg szexualisan zaklatom,holott asszem ezek jogos kèrdèsek.Valamint nem èrtettem,hogy egy fiatalember,akinek volt 5 jo meccse a válogatottban,hogy lehet azonnal ekkora kedvenc,hogy mèg,uram bocsá,kritizálni sem lehet.
Pedig mindig, minden játékosnál ezt csináljuk, ahogy minden más csapat is. Megpróbáljuk a múltja, eddigi teljesítménye alapján belőni, hogy mit fog nálunk alkotni. A norvég esetén is az eddig mutatott játéka alapján úgy érezték, hogy érdemes érte annyit fizetni, amennyi, mert megvan az esélye, hogy többet, esetleg sokkal többet kapunk vissza.Èrtem,azèrt invesztált bele a klub ennyit,hogy majd csak lesz belole valami.Vagy nem.
Szerintem nem lenne jo ha precedensè vállna mert tonkre fogunk menni
Persze, figyelembe is kell venni, miért ne kéne?? Én mindig ez alapján szoktam megítélni az igazolásokat, és már sokszor leírtam hasonló témában, hogy pl Varane sem volt akkor olyan hú de olcsó, mert egy fiatal, akkor még nem sokat mutató tehetség volt.Akkor ezt vegyuk figyelembe Gareth Balenèl,vagy Danilonál isMeg ezentul minden elbaltázott,(mèg mielott valaki,nem a Martinra gondolok),igazolásnál.Megvettuk,mienk,eszi,nem eszi,nem kap mást
Silencio