Talán majd irok pár sort ha a végére értem, illetve azt hiszem tanulságos lenne majd bemásolnom 1-2 levelet, de ezt még a későbbiekben eldöntöm.
Könyvek
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Könyvek
Meglett a könyv, pontosan olyan amilyet szerettem volna, nagy a boldogság.
Talán majd irok pár sort ha a végére értem, illetve azt hiszem tanulságos lenne majd bemásolnom 1-2 levelet, de ezt még a későbbiekben eldöntöm.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Tegnap rendeltem egy könyvet: Mátyás király levelei 1460-1490
Valaki esetleg forgatta már? Az érdekelne, hogy a levelek, vagy legalább egy része magyar nyelvre forditva szerepelnek-e benne, ugyanis németül csak makogok, latinul meg még azt se.
Sajnos eddig csak olyanokat találtam, amik eredeti nyelven tartalmazzák a leveleket, 1-2 soros magyarázattal kiegészitve. Nagyon reménykedek hogy a fenti könyv inkább az előbbi, szörnyen boldog lennék, de 1500ért mindenképp ajándék.
Vagy esetleg ha valaki ismer olyan könyvet, ami a fentieknek megfelel, akkor nagyon hálás lennék ha megosztaná velem. Semmi érdemlegeset nem találtam még, pedig óriási kincs lenne a számomra.
Egyben szeretném itt kifejezni hogy mennyire elkeseredett vagyok hogy ebben a témában ilyen nehéz egy naprakész könyvet találni a magyar irodalomban . Biztosan túlságosan élvezhető lenne a magyar lélek számára, és egyben túl sok szemet felnyitna. Aki olvasta már azt a pár felkapott levelet, ami elérhető a neten az biztosan tudja miről beszélek.
Addig is fortyogok magamban még egy ideig, mert nagyon pofánveri az igazságérzetemet, hogy ennyire ellehetetlenitik az igazi értékeket az egyszerű olvasók számára. Nem vigasztal az sem hogy ha a blikk végén kitöltöm a keresztrejtvényt, akkor kapok kekszet.
Valaki esetleg forgatta már? Az érdekelne, hogy a levelek, vagy legalább egy része magyar nyelvre forditva szerepelnek-e benne, ugyanis németül csak makogok, latinul meg még azt se.
Vagy esetleg ha valaki ismer olyan könyvet, ami a fentieknek megfelel, akkor nagyon hálás lennék ha megosztaná velem. Semmi érdemlegeset nem találtam még, pedig óriási kincs lenne a számomra.
Egyben szeretném itt kifejezni hogy mennyire elkeseredett vagyok hogy ebben a témában ilyen nehéz egy naprakész könyvet találni a magyar irodalomban . Biztosan túlságosan élvezhető lenne a magyar lélek számára, és egyben túl sok szemet felnyitna. Aki olvasta már azt a pár felkapott levelet, ami elérhető a neten az biztosan tudja miről beszélek.
Addig is fortyogok magamban még egy ideig, mert nagyon pofánveri az igazságérzetemet, hogy ennyire ellehetetlenitik az igazi értékeket az egyszerű olvasók számára. Nem vigasztal az sem hogy ha a blikk végén kitöltöm a keresztrejtvényt, akkor kapok kekszet.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Elrabolják egy nagymeno drogkereskedo felesègèt.Kivizeti a váltságdijat,de az aszonyt darabokba kuldik vissza.Szèpen becsomagolva.Mivel nem mehet a yatdra,megbiz egy magánzsarut,hogy szaglásszon.Scudder hamarosan kèt szadista pszichopata nyomában találja magát,akiknek a beteg ès kegyetlen játèka mèg csak ekkor kezdodik.Lawrence Block:Sirok kozott.
A regènybol Liam Neeson foszereplèsèvel forgattak filmet.
(Semmi koze az elrabolva filmekhez)
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- morientes
Bankár,2015 ès ahogy a kollèga is irja,az Agrárbárok most jelent meg.chosenone46 írta:a sorozat többi tagját olvastad? mert azok elég hasonlóak.h3x0r írta:Frei Tamás - A Megmentőhöz hasonló könyveket tudnátok ajánlani?, most jelent meg az Agrárbárók című könyve is amúgy.
Amugy Tom Clancy,meg Robert Ludlumbol táplálkozik,nyilván Frei azèrt egyedi,mert ugye zseniálisan taglalja a magyar gazdasági/politikai osszefonodásokat,beleirva mindez egy kalandregènybe,kiválo karakterek,nagyon pontos kutatási munka,az orosz oligarchaoligarchaktol a francia idegenlègioig.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- chosenone46
a sorozat többi tagját olvastad? mert azok elég hasonlóak.h3x0r írta:Frei Tamás - A Megmentőhöz hasonló könyveket tudnátok ajánlani?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
Én meg olyan könyvet keresnék, ami a 40-es Férfi korosztálynak is megfelelő, lehetőleg üzleti vagy gazdasági könyv. Ötletek? (Lehetőleg lehessen kapni az Alexandrába, mert oda van kuponom.
)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
Frei Tamás - A Megmentőhöz hasonló könyveket tudnátok ajánlani?
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szintén zenész.Pipita írta:Szvsz sokkal jobb, mint a film.A masik meg Fateromnak.lenne a Száll a kakukk a fészkére...tudom h a filmet szereti de könyvben is nyerő?
Teljesen más a nézőpontja a könyvnek
"And my heart will leave you never."
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ennek örülök mert már megrendeltem.köszi!!Pipita írta:Szvsz sokkal jobb, mint a film.A masik meg Fateromnak.lenne a Száll a kakukk a fészkére...tudom h a filmet szereti de könyvben is nyerő?
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szvsz sokkal jobb, mint a film.A masik meg Fateromnak.lenne a Száll a kakukk a fészkére...tudom h a filmet szereti de könyvben is nyerő?
-
realfan
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
http://index.hu/tudomany/tortenelem/201 ... etunioban/
Nagyon fontos és érdekes mű érkezett Ungvárytól, érdemes lesz elolvasni,nem csak a töri iránt érdeklődőknek, eléggé tabu témát feszeget benne, csak ajánlani tudom mindenkinek. Alapból nagy koponya a szakmában és szerintem jól is ír
Nagyon fontos és érdekes mű érkezett Ungvárytól, érdemes lesz elolvasni,nem csak a töri iránt érdeklődőknek, eléggé tabu témát feszeget benne, csak ajánlani tudom mindenkinek. Alapból nagy koponya a szakmában és szerintem jól is ír
- lestat
Rádumáltálkelemen.istvan írta:Igen. Ott az indián szemszögéből van elmesélve a történet.lestat írta:A masik meg Fateromnak.lenne a Száll a kakukk a fészkére...tudom h a filmet szereti de könyvben is nyerő?
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Igen. Ott az indián szemszögéből van elmesélve a történet.lestat írta:A masik meg Fateromnak.lenne a Száll a kakukk a fészkére...tudom h a filmet szereti de könyvben is nyerő?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- lestat
Valaki olvasta innen Eric Berne -Emberi játszmák című művét? Ajándéknak akarom csak nem vagyok biztos benne hogy aki nem tanult pszchiologiat max erdekli annak is erthető-e.
A masik meg Fateromnak.lenne a Száll a kakukk a fészkére...tudom h a filmet szereti de könyvben is nyerő?
A masik meg Fateromnak.lenne a Száll a kakukk a fészkére...tudom h a filmet szereti de könyvben is nyerő?
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- morientes
http://webaruhaz.edesviz.hu/akciokcsabi* írta:jóféle spirituális témájú könyvek jöhetnekköszi
Szemezgess.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az a legszörnyűbb az egészben, hogy venni fogják azt a mocskot. Nem szokásom jellemezni senkit az alapján mit szeret, de nem kevés embert töröltem már le fbről mert rakott ki tőle zenét
Játssza az agyát meg a nagy gengsztert, meg a nyaka is szétvan varrva de mikor megkérdezték egy interjúban azt mondta ő a békét szereti és nem akar senkivel se konfliktust. Csak akkor nem tudom minek az a sok fegyver meg alvilág a mondandójába.
Nulla egy ember. Egyébként meg : Illuminati Confirmed.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
http://444.hu/2015/12/02/mr-busta-wall- ... a-penzuketpheco írta:Ajánlom figyelmedbe a nem sokára megjelenő Mr Busta könyvetcsabi* írta:köszi
nyugodtan jöhetnek más íróktól is könyvek
édes istenem, miért, miért, miért?
Azt még beleírhatta volna, amit a rapháborúban emlegetett...hogy azok a világot irányító illuminátis magyar zsidók pénzelik az akph-t, akik amúgy szarok, és ha őt pénzelnék, már világsztár lenne.
szánalmas bohóc.
- morientes
A Tronok harca TV sorozat alkotojának,producerènek ès forgatokonyvirojának New York Times-bestseller dijnyertes,kozel 40 országban kiadott regènye.David Benioff:Tolvajok Tele
A tortènet az ostromlott leningrádban játszodik,ahol kèt elitèltnek feldobnak egy lehetosèget,hogy megmentsèk az èletuket:egy tucat tojást kell keriteniuk a GRU egyik ezredesènek,leánya lakodalmi tortájához
Lev ès Kolja nekivág a lehetrtlennek,Leningrád poklában,sot mèg az ellensèges vonalakon tul is kutatnak a tojások után...
A story olykor megindit,olykor mulatságos,hátborzongato ès sziporkázo,ès nyomot hagy a konyvon az annak idejèn a Martinnal vègzett munka.
LEGIO PATRIA NOSTRA