A nem tudomot már ellőtte egyszer, valamit ki kellett találniRealista24 írta:Pérez okosan intézi Rafa kirúgását. Így nem kell bevállalnia, hogy hibázott.

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 3., csütörtök 12:32
A nem tudomot már ellőtte egyszer, valamit ki kellett találniRealista24 írta:Pérez okosan intézi Rafa kirúgását. Így nem kell bevállalnia, hogy hibázott.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. december 3., csütörtök 12:26
Remelem így is lesz, valakinek mennie kell mert ez mar no comment kategória. Sajnos bármekkora kedvencem is Benzinek is ennyi volt szerintem. Más lehetőség nem lesz akkor le kell ültetni Zidane-t, kell melle egy jo segítő, aztán hátha tekintélynek köszönhetően elviszi a hatan a csapatot. Kockáztatni kell. Rafanal rosszabb taktikailag nem lehet. Nincs tapasztalata? Majd lesz, a tehetség megvan benne. Bár a felsővezetésben is kene legyen pár emberben annyi becsületnek, hogy feláll a székből. Teszem hozza 99/2000-Ben hasonló szitu volt aztán a kedvenc Madridom behúzta a számomra legkedvesebb Bl-tRealista24 írta:Na, olvasom, hogy Rafát kirúghatják, ha jön a kizárás.![]()
![]()
Hát, ennyit megér a Király-kupa búcsú
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 3., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 3., csütörtök 12:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 3., csütörtök 12:15
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. december 3., csütörtök 12:13
Abszolút semmi. Az angolok egyik agymenése volt emlékeim szerint. Körülbelül 1-1,5 millió eurót kap éves szinten (a Bayern is ennyit kínált neki), ami szintén nem kevés egy ilyen fiatal játékos esetében.oroszisti írta:Amúgy erre az 5 millióra van hivatalos info ?
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. december 3., csütörtök 12:06
morientes írta: De èn olyat nem irtam hogy nem lesz belole semmi.
[/quote]morientes írta:Ès akkor ugye,tèrjunk vissza majd ha 22 lesz.Csak addigra már règen sokan azt se tudják majd hogy kicsoda.De az biztos hogy már addig nem lesz itt
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 3., csütörtök 12:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 3., csütörtök 11:59
De èn olyat nem irtam hogy nem lesz belole semmi.Csak azt,hogy nem fogják megvárni,hogy betoltse a 22-ot,itt meg pláne nem.Ezzel asszem nem mondtam ujat.Majd egynyári slágerekhez és Justin Bieberhez hasonlítottad, mi ez, ha nem szapulás?![]()
Kritizálni bárkit lehet, de ne egy 16 éves gyerek - aki felnőttek között nevelkedik 16 évesen!!! - legyen már a Real Madrid legnagyobb gondja. Minden egyes labdaérintésén látszik a srácnak hogy mekkora tehetség, én nagyon csalódott lennék, ha nem hozná ki magából, ami benne van.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 3., csütörtök 11:42
Nem Perezt akarom védeni, de az Istenként tisztelt Zizou is áldását adta a walesi-re.Pipita írta:Illett volna, csak ezt Pereznek kellett volna elmagyarázni. Semmi nem magyarázta a 91 milliót. Semmi.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 3., csütörtök 11:40
Majd egynyári slágerekhez és Justin Bieberhez hasonlítottad, mi ez, ha nem szapulás?morientes írta:Ès akkor ugye,tèrjunk vissza majd ha 22 lesz.Csak addigra már règen sokan azt se tudják majd hogy kicsoda.De az biztos hogy már addig nem lesz itt
Illett volna, csak ezt Pereznek kellett volna elmagyarázni. Semmi nem magyarázta a 91 milliót. Semmi.Akkor ezt vegyuk figyelembe Gareth Balenèl
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 3., csütörtök 11:19
3X olvastam magam vissza,nem irtam ilyet.Csak rákèrdeztem mi támasztja alá a heti 100ezer euro jogosságát,mikor mèg a castillabol sem tunik ki.Ès nem a gyereket szapultam ezzel,hanem mint jelensèget,hogy már megint elment valakinek a jozan esze a fehèr oldalon.Erre megkaptam hogy utálom,gyulolom,meg szexualisan zaklatom,holott asszem ezek jogos kèrdèsek.Valamint nem èrtettem,hogy egy fiatalember,akinek volt 5 jo meccse a válogatottban,hogy lehet azonnal ekkora kedvenc,hogy mèg,uram bocsá,kritizálni sem lehet.Honnét lenne garancia? Te irod csak, hogy nem lesz belőle semmi. Arra honnét van garancia?
Èrtem,azèrt invesztált bele a klub ennyit,hogy majd csak lesz belole valami.Vagy nem.Ha lenne garancia, akkor nem ennyit kellett volna fizetni érte. Ha lehetne ezt tudni, akkor a 14 éves messiért lehetett volna ajánlani 300 milliót is.
Akkor ezt vegyuk figyelembe Gareth Balenèl,vagy Danilonál isEgy vásárlást meg nem utólag kell megindokolni, annak abban a percben kell indokoltnak lenni, amikor kifizették a pénzt. Mert az akkori információkon alapszik az egész vásárlás. És tökmindegy, hogy később aranylabdás lesz a játékos, vagy 20 évesen már nem sportol profi szinten.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 3., csütörtök 11:15
Én is így gondolom. Mindentől függetlenül én meg azt tartom nagy ökörségnek, hogy a játékos akkor is magával viszi az eltiltást a következő szezonra, ha már másik csapatban játszik. Mert itt nem arról kéne szó legyen, hogy X sárga után büntetjük a játékost, hanem az adott csapatot (azaz akiknél összeszedte) sújtjuk azzal, hogy nem állhat a rendelkezésére az eltiltott játékos.CS0ki írta:Ez a tegnapi meg...amatőr hiba. Amúgy én is azon a véleményen vagyok, hogy ezt központi, liga oldali részen is illene szűrni, de mivel nem így van, a kluboknak kell figyelni, egy real madridnak nem szabadna ilyen hibát elkövetni.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. december 3., csütörtök 10:54
Vannak játékosok, akik azt elfelejtik, hogy az adott meccsen, amit játszik már van egy sárgája, akkor tőle miért várnánk el, hogy egy több, mint fél éve lejátszott meccsen 3. sárgával kipontozódott. + Ráadásul ki is estek, azon a meccsen a csapatával, szóval gondolom nem épp a sárgák száma járt a fejében, akkor sem
Szerintem most itt az ideje, hogy megcsinálják. Gondolom szeptemberben még az Osasuna esetnél úgy voltak, hogy szarjuk le, de ugyan abban az évben egy másik csapattal is megtörténjen és pont a real.. Nyomást kellene rájuk helyezni, hogy ezt még is így kellene csinálni.. Még jó, hogy nem lovasfutárokat küldözgetnek egymásnak xDMikor beregisztrálták nem kéne valami hibát kiírni ? Figyelmeztetni, hogy ezt így nem adhatod le ? Ha nincs így , akkor igazán megcsinálhatnák ,mert nem nagy kunszt
Hát igen. Elég nagy gáz, azért a Real részéről --'Viszont hihetetlen amatőr az egész bagázs ettől függetlenül
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 3., csütörtök 10:52
Végülis csak 2 faxot kaptak elvileg róla. De ezek szerint Rafa egyedül szeretné elvinni a balhét, milyen kedves.Madridom.hu @MadridomHU
Benítez: “Természetesen a klub nem tudott semmit Cheryshev eltiltásáról” http://madridom.hu/?p=81703 #halamadrid #realmadrid
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 3., csütörtök 10:41
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. december 3., csütörtök 10:39
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 3., csütörtök 10:38
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. december 3., csütörtök 10:36
Nehogy már Cheryshev hibája legyen már... Még ha egy piros lap miatt lenne eltiltva... De így szerintem egyáltalán nem okolható. Én egy valamit nem értek. Regisztrációkor, ami gondolom elektronikus úton történik, bár nem tudom, hogy van ez a spanyoloknál, akkor hogy nem derült erre fény? Mikor beregisztrálták nem kéne valami hibát kiírni ? Figyelmeztetni, hogy ezt így nem adhatod le ? Ha nincs így , akkor igazán megcsinálhatnák ,mert nem nagy kunszt, még lehet én is megtudom csinálni, bár már rég programoztam...Matt009 írta:
Mondjuk ez legkevésbé Perez hibája. Nálam elsősorban Cheryshev, másodsorban Benitez csapata (akikért Benitez felel) a felelős. Szerintem is szörnyen amatőr hiba, ráadásul egy olyan játékos miatt, akire semmi szükségünk nincs, nyáron el kellett volna passzolni.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 3., csütörtök 10:28
Mondjuk ez legkevésbé Perez hibája. Nálam elsősorban Cheryshev, másodsorban Benitez csapata (akikért Benitez felel) a felelős. Szerintem is szörnyen amatőr hiba, ráadásul egy olyan játékos miatt, akire semmi szükségünk nincs, nyáron el kellett volna passzolni.realistahuni írta:Nézzük a jó oldalát. Idén úgyse nyerünk semmit, legalább ez az ügy is egy újabb szög lehet perez koporsójában.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem