Maradona 17 èvesen argentin nagyválogatott lett,(nem norvèg)15-16 évesen se CR-t, se Ronaldot, se Zidane-t, se Maradonát nem hallottad (szerintem, aztán javíts ki, ha tévedek),
Cè meg szintèn 17 èvesen a MU játèkosa,de elotte már alap ember volt a sportingba.Zidane ugyan kèsobb èro tipus,de megforditom...
Mi a garancia arra,hogy az un tini sztárok világklasszisok,vagy egyáltalán meghatározo játèkosok lesznek a topfociban?Semmi.Ha megeroltetnèm magam,tudnèk irni egy pár istennek kikiáltott tinit,akikbol nem lett semmi.
Mondjuk nem vettem elo.Csak várnám már hogy,villant valamit.Most vagy az van hogy megkapta amit akar,ès ul a babèrjain,vagy az hogy nem èr annyit mint amire tartják.Mind a ketto hiba.Mondjuk arról ő tényleg nem tehet, hogy 16 évesen ennyit keres. Azért nehogy már őt vedd elő. Elég érdekes felfogás.
Senki nem vár tole megváltást,max annyit hogy bizonyitsa azt a kanfasztikus,istenáldotta,embertfoldhozvero ubertehetsèget.
Ha te ezt szurted le abbol amit irtam,akkor te nem èrtesz ebbol az egèszbol semmit.Mert hogy a mondokám nem erre volt kihegyezve.Egy 16 évestől azt várni hogy minden héten kiegyensulyozott jo meccseket hozzon az vicc...aki ilyet var el az nem ert ebbol az egeszbol semmit.