James Rodríguez - 16
Re: James Rodríguez - 10
Alakul ez.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Updateltem kicsit a hozzászólásodAnthony írta:Az a jó ameddig elégedetlen azzal ha lecserélik, és játszani szeretne. Sajnos legkésőbb nyárig ki kell bírja valahogy...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az a jó ameddig elégedetlen azzal ha lecserélik, és játszani szeretne. Sajnos nyárig ki kell bírja valahogy...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ebben az volt a gyönyörű, amikor mindenki tudta már hogy Benitez jön hozzánk, akkor még a Napoli ott volt az Európa-ligában, ráadásul igen kedvező sorsolással. Pocak pedig bizonyitván rátermettségét, gyorsan még kiejtette csapatát az underdog Dnyipro ellen, mielőtt aláirta a szerződést.Megnezhetjuk a Napolit, elment Benitez, vezetik az olasz ligat
Én a mai napig nem hiszem el, és sose fogom megérteni hogyan lehet úgy edző valaki a Real Madridnál, hogy 10 évre visszamenőleg nincs épkézláb referenciája. Ahol megfordult ott szétesett minden, pillanatnyi sikereken kivül nem termett semmi, és akkor mindezek után annak a csapatnak az élére nevezik ki, ahol a legkevesebb a tolerancia a hibázással szemben. Érthetetlen, nagyon kiábránditó.
Egyébként abszolút nem hibáztatom őt, mert igen jelentős mennyiségű szurkolótársammal együtt azt kaptuk amire számitottunk. Csak jó lenne már ha véget érne a kabaré, mert szivesen nézném újra a csapatom meccseit.
A hideg kiráz ettől a pojácától, kedvére barmolhatja szét a csapatot, sablonos taktika, posztidegen játékosok, semmi erőnlét, nulla csapatmorál szegélyezi munkásságát. Teljesen megértem a játékosaink hozzáállását, Benitez egyszerűen nem ide való, és nem csak vaknak, de mérhetetlenül hülyének is kellett ahhoz lenni, hogy Ancelotti kirúgásától a vezetőség eljusson Benitez kinevezéséig.
Ilyen elbaltázott vezetőségi döntésekkel, ezzel az életképtelen edzővel, nempláne ezzel a hibázni nem akaró Barcával rohadtul megértem hogy a játékosaink frusztráltak, teljesitményük a kanyarban sincs. Szerencsére én jómagam velük ellentétben megtehetem azt hogy az élet más területére koncentárok és igy nem kell végignéznem ezt a hattyúdalt, mostanra bizonyára szétrágott volna az ideg. Remélem Pereznek ott a kakasülőn tetszik az a produktum amit hétről hétre lát.
Mindenesetre amilyen szerencsés a mester, utánunk megint lesz lehetősége egy szépreményű csapatot alapjaiban kiherélni.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Itt egyértelműen Benítezzel van a gond. Es ez most nem csak James miatt, hanem lassan mar nicns olyan jatekos a csapatban, akivel ne veszett volna ossze. Modric multkori nyilatkozata, akkor itt van James, Isco is elegedetlen, Ramos is osszekapott vele ugye meg osszel az egyik meccs utan, na meg CR-rel is mar a legelejen osszekaptak az edzesek miatt. Ez nem 1, de nemis 2 vagy 3 ember, hanem a fel kezdocsapatot fel is soroltam. Ezek kozul CR es Ramos mondhato amolyan "ki ha nem én" kategorianak, de en sem Isconal, sem Jamesnel, sem Modricnal nem erzem azt, hogy bekepzelt jatekosok lennenek. Benitez egyszeruen keptelen egy ilyen nagy falattal megbirkozni, mint a Real Madrid. Egyik dolog, hogy nincs meg kozte es a jatekosok kozott a kémia, másik pedig, hogy egyszeruen osszes jatekosunk le lett butitva 3 szinttel, de kivetel nelkul. Es nem, nem ok felejtettek el focizni, egyszeruen szar az egesz amit Benitez kitalalt. Ezzel a vedekezo felfogassal ezek a jatekosok nem kompatibilisek. Osszes jatekosunk tamado felfogasu, mindenki, a hatvedeinktol kezdve (marcelo, ramos, carvajal) a KPsaink(Modric, kroos, isco, james), mindenki ... Casemiro az egyetlen kivetel
. En nemtudok pozitivan gondolni a jovore Benitezzel az élen, en feladtam. Jatek sincs, kedv sincs, csapat sincs ... egyetlen dolog ami van: csomó serult jatekos. Megnezhetjuk a Napolit, elment Benitez, vezetik az olasz ligat

Semmivel se teljesít gyengébben, mint a többiek mégis jegelve volt, először lehozva stb. Rafa nem szereti, ráérzett ő is, duzzog, mert nem érti. Ilyen egyszerű. Arról nem is beszélve, hogy ő se posztján játszik, mégse olvasni, hogy ő itt lenne jó, ő ott lenne jó. Neki ez a jó, neki az a jó. Pedig garantálom, hogyha a kapu közelébe kapna szabadabb szerepet, ott hozna 15-15 gólt/gólpasszt szerintem meg a rengeteg kulcs megoldás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Semmivel se teljesít gyengébben, mint a többiek mégis jegelve volt, először lehozva stb. Rafa nem szereti, ráérzett ő is, duzzog, mert nem érti. Ilyen egyszerű. Arról nem is beszélve, hogy ő se posztján játszik, mégse olvasni, hogy ő itt lenne jó, ő ott lenne jó. Neki ez a jó, neki az a jó. Pedig garantálom, hogyha a kapu közelébe kapna szabadabb szerepet, ott hozna 15-15 gólt/gólpasszt szerintem meg a rengeteg kulcs megoldás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az egész csapatból három embernek lenne joga kritizálni Rafát, de nekik is csak fél-egy év eltelte után, amikor már kapott Rafa elég időt az építkezésre. Ez a 3 ember Ramos, Marcelo és CR. Előbbi kettő azért, mert ők a kapitányok, CR pedig azért, mert a világ top 3-as labdarúgójának a szavára (ha megalapozott), illik figyelni.Ha mindenkit elküldünk aki nem támogatja Rafát akkor végső soron már tényleg leülhet Zidane a padra, mert kb. csak a Castillás srácok maradnának itt.
De itt nem ez megy, hanem már az első perctől kezdve megy a látványos duzzogás edzésen, nyilatkozatokon keresztül szurkálás, odamondogatás az edzőnek boldog-boldogtalantól.
Én Jamest jó futballistának tartom, de azt még nem bizonyította, hogy a legmagasabb szinten is képes maradandót alkotni. Szerintem lassú, és ebből kifolyólag cselezni sem tud, ami nagy luxus és csak hébe-hóba tudja ezt kompenzálni a páratlan rúgótechnikájával és az első osztályú játékintelligenciájával, meg némi akarattal, meccs közbeni melóval. Arról nem győzött meg, hogy érdemes lenne köré építeni egy Real szintű csapatot. Neki leginkább van 1-2 jó képessége meg a 80 millás árcédulája. Teljesítménnyel még nem sokat törlesztett. Majd azután dumálhat, és duzzoghat, miután letett valamit az asztalra.
Nem rá akarom kihegyezni a hangsúlyt, mert lehetne még pár játékost megnevezni a keretből, akivel ilyen-olyan okok miatt gondok vannak, de nekem nagyon szúrja a szemem a fenti okból James viselkedése, és főleg az, amit ez a dolog vetít előre. Nem akkora sztár, mint amekkoraként viselkedik.
- Süti
Matt009 írta:Az odáig oké, hogy a kialakult helyzet nagyobbrészt Rafa sara.
De, hogy egy 24 éves még inkább tehetség státuszban lévő játékos ezt megengedje magának, anélkül, hogy bármi komolyat letett volna az asztalra, az szerintem megengedhetetlen. Ő sem lesz már szerényebb. Még összejön neki egy BL siker, netán leesik neki 1 aranylabda és full kezelhetetlen lesz ő is. Pedig azért messze nem hibátlan játékos. Kéne egy edző, akit őt is észhez téríti.
Rafát meg lehet hibáztatni, de jár a pofon a csapat felének, mert kb. esélyt sem adtak az edzőnknek, és az első naptól kezdve fúrva van. Ha úgy döntünk, hogy nagytakarítás lesz a nyáron, akkor CR és Bale mellett őt is nyugodtan ki lehet pucolni, mert lesznek gondok vele is bőven. Amit CR megengedhet/megengedhetett magának, azt ő nem teheti meg. CR hat éven keresztül olyan embertelen sokat adott a csapatnak a viselkedéséért cserébe, amit leutánozni szinte lehetetlen. James ennek még a közelébe sincs. Ha majd 3-4 év valami hasonlót látunk tőle, akkor talán elnézhetők lesznek a mostanihoz hasonló viselkedések.
Ha mindenkit elküldünk aki nem támogatja Rafát akkor végső soron már tényleg leülhet Zidane a padra, mert kb. csak a Castillás srácok maradnának itt.

Én nem tudom pl. hogy mi folyik a háttérben, hogy James nagyképű e (nekem semmiből nem jött le) vagy bomlasztja e a csapatot, viszont játékunk nincs, egység nincs, és eredmény sincs. Elküldhetjük azokat akik nem állnak be a sorba, vagy azt aki mögé nem állnak be a sorba. Mivel volt már olyan aki mögé sikerült beállniuk, részemről nem kérdés hogy mit tennék.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak nekem nem derült ki ebből a videóból mi az ami miatt őt el kell adni? Mert nem tetszett neki hogy lecserélték? Nem kötekedésből kérdezem, hanem komolyan.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az odáig oké, hogy a kialakult helyzet nagyobbrészt Rafa sara.
De, hogy egy 24 éves még inkább tehetség státuszban lévő játékos ezt megengedje magának, anélkül, hogy bármi komolyat letett volna az asztalra, az szerintem megengedhetetlen. Ő sem lesz már szerényebb. Még összejön neki egy BL siker, netán leesik neki 1 aranylabda és full kezelhetetlen lesz ő is. Pedig azért messze nem hibátlan játékos. Kéne egy edző, akit őt is észhez téríti.
Rafát meg lehet hibáztatni, de jár a pofon a csapat felének, mert kb. esélyt sem adtak az edzőnknek, és az első naptól kezdve fúrva van. Ha úgy döntünk, hogy nagytakarítás lesz a nyáron, akkor CR és Bale mellett őt is nyugodtan ki lehet pucolni, mert lesznek gondok vele is bőven. Amit CR megengedhet/megengedhetett magának, azt ő nem teheti meg. CR hat éven keresztül olyan embertelen sokat adott a csapatnak a viselkedéséért cserébe, amit leutánozni szinte lehetetlen. James ennek még a közelébe sincs. Ha majd 3-4 év valami hasonlót látunk tőle, akkor talán elnézhetők lesznek a mostanihoz hasonló viselkedések.
Drágább volt mint Benítez, szóval tovább marad.pheco írta:Azt hittem túloznak az újságok, de a videót látva tényleg nem stimmel köztük valami. Hát nagyon remélem, hogy nem James lesz az, aki elhagyja Madridot nyáron.Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=fFRdlUC72Pk
tanulságos.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja nekem is az szúrt szemet. Olyan klikkek, széthúzások, rések vannak a csapattal kapcsolatban, hogy még ha a szakmailag minden rendben lenne, akkor is problémákat okozna. Na de így meg, lóg az egész a levegőben.___Samy___ írta:Arbeloa arckifejezése mindent elárul.
Nem illik.
- ___Samy___
Arbeloa arckifejezése mindent elárul.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ő is az Rafa elleni tábor oszlopos tagja. Tudják ők jól, hogy a média az ők oldalukon fog állni.
gg James
gg James
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt hittem túloznak az újságok, de a videót látva tényleg nem stimmel köztük valami. Hát nagyon remélem, hogy nem James lesz az, aki elhagyja Madridot nyáron.Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=fFRdlUC72Pk
tanulságos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=fFRdlUC72Pk
tanulságos.
tanulságos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Amilyen bombákat lő, ez az ember a kisgólt nem ismeri.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Megérdemelted a díjat kicsi

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa