>>>>. Azt írtam, ha dolgozna rendesen, akkor a jelenleg csúcskategóriás támadókkal lenne egy szinten.
Beszélsz össze-vissza, megyek is aludni inkább.A világ legjobb csatára lehetne,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 2., szerda 0:10
>>>>. Azt írtam, ha dolgozna rendesen, akkor a jelenleg csúcskategóriás támadókkal lenne egy szinten.
Beszélsz össze-vissza, megyek is aludni inkább.A világ legjobb csatára lehetne,
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 2., szerda 0:09
Én nem röhögtem, csak furcsálom, hogy ilyeneket írsz, hogy Balotelli a világ legjobbja lehetne, szoktál ennél értelmesebbeket is, sőt.Lehet rajtam röhögni,
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 2., szerda 0:03
Érted egyáltalán mit olvasol? Vagy minden szót szándékosan úgy értelmezel, hogy olcsó poént csinálhass belőle?ziro4vr írta: Azért érzed, hogy először a világ legtehetségesebb csatárának írtad, aztán hogy ha pár ember nem lenne akkor lehetne top, most meg hogy baromi tehetségesnek tartod. Nem ugyanazt jelentik.
Ismét szavak kiforgatása.A ManU a foci csúcsa.
A Realnak szerencséje volt a BM ellen (0-5 a két meccsen ha jól rémlik...)
Carlo egy lúzer
Jamest el kell adni...
és most ez...kihagytam valamit a fontosak közül?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. december 1., kedd 23:33
Nem, ez az volt, amelyik után levette a mezét és alatta a trikón az állt, hogy: "Mutatom a fukkot ziro!".ziro4vr írta: Arról a golrol beszélsz amelyik után csak az látszik ahogy rohan telefonálni a szülőknek hogy végre betalált 15 év után?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 1., kedd 23:20
Arról a golrol beszélsz amelyik után csak az látszik ahogy rohan telefonálni a szülőknek hogy végre betalált 15 év után?Zsombor írta:Mondjuk ez true story. Én láttam már akkora gólt verni, mint ló a lónak. Nem kiskutyus a srác.Realista24 írta:Amúgy nmate is keci penge, ha a Realban játszana, a világ egyik legjobbja lehetne.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. december 1., kedd 23:12
Mondjuk ez true story. Én láttam már akkora gólt verni, mint ló a lónak. Nem kiskutyus a srác.Realista24 írta:Amúgy nmate is keci penge, ha a Realban játszana, a világ egyik legjobbja lehetne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 1., kedd 23:04
A ManU a foci csúcsa.Balotelli bőven a legjobb lehetne.
Meg is tesszük ilyenek után.Lehet rajtam röhögni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 1., kedd 21:40
Azért érzed, hogy először a világ legtehetségesebb csatárának írtad, aztán hogy ha pár ember nem lenne akkor lehetne top, most meg hogy baromi tehetségesnek tartod. Nem ugyanazt jelentik.Matt009 írta:Nem azt írtam, hogy hozzuk el Mariot. Isten mentsen meg minket tőle. Minél távolabb van Madridtól, annál nyugodtabban alszom. Ettől függetlenül baromi tehetségesnek tartom.KAG írta:5x hamarabb hoznám vissza Patot brazilból (pedig őt sem tartom akkora extrának már) mint Mariot.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 1., kedd 21:38
Nem azt írtam, hogy hozzuk el Mariot. Isten mentsen meg minket tőle. Minél távolabb van Madridtól, annál nyugodtabban alszom. Ettől függetlenül baromi tehetségesnek tartom.KAG írta:5x hamarabb hoznám vissza Patot brazilból (pedig őt sem tartom akkora extrának már) mint Mariot.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 1., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 1., kedd 21:23
Lehet rajtam röhögni, de amíg a valamirevaló csatárfelhozatal kifut egy Benzema-Agüero-Suarez (+ Ibra, de ő már messze túl van a zenitjén) trióban és néhány feltörekvő, de még csúcstól messze lévő tehetségekben, addig Balotelli bőven a legjobb lehetne. Tehetségre simán van benne annyi, amennyi a fent említett hármasban. Az már az ő hibája, hogy nem a 4. névként van emlegetve, csak egy lesajnált suttyóként, aki elherdálja a tehetségét.realistahuni írta:Matt pasztmek a drog rossz.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. december 1., kedd 21:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 1., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 1., kedd 19:27
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 1., kedd 19:25
Jim írta:Moreno helyett Gaya a Valenciából?![]()
benne több a potenciál, később lehetne belőle Marcelo utód
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 1., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 1., kedd 19:19
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 1., kedd 19:15
Ebbe az emberbe annyi tehetség szorult, ami nagyon kevesekbe.ziro4vr írta:Ne csináld már.Matt009 írta: A világ legjobb csatára lehetne, ha megkomolyodna, és profi módon viselkedne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 1., kedd 19:03
Ne csináld már.Matt009 írta: A világ legjobb csatára lehetne, ha megkomolyodna, és profi módon viselkedne.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 1., kedd 19:02
Álmodott már a Milanról is, mégsem tudja ott sem összekapni magát. A világ legjobb csatára lehetne, ha megkomolyodna, és profi módon viselkedne. De kétlem, hogy pont a Real lenne erre a megfelelő közeg.Diego Lopez: ”Mario Balotelli a Real Madridról álmodik”
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem