CS0ki írta:Azért ennyi, mert ennyi a kivásárlási ára. De ezt Te is tudod.
Azért nem több, de miért nem kevesebb? Isconak 35 volt a kivásárlási ára, mégse annyiba került.
Azért mert a Sociedad nem akarja eladni. Erre van a kivásárlási záradék. Azt meg már írtam, hogy a Málagának sürgősen kell a pénz.
CS0ki írta:Nálam egyszerűen kevés a gyerek, az alapján, amit láttam. Ha nem tudunk mást hozni, akkor ne hozzunk. Most azért hozzunk valakit 30 millióért, mert nincs más?
Nem. Azért hozzuk, mert nincs más, mert kell valaki arra a posztra, ÉS mert az illetékesek (Ancelotti, Zidane, talán Pérez) látnak benne fantáziát. De ezt is írtam.
CS0ki írta:... nem látom mi indokolja ezt az árat.
Az, hogy nem akarják eladni, és ennyi van a kivásárlási záradékban.
CS0ki írta:Hozzuk Kndogbiát akkor, nézzünk szét a többi piacon, csináljunk akármit. Gündogán volt vagy 5 millió, kb annyi első osztályú tapasztalattal mint Illarramendi. Elhoztuk Sahint 10 millióért, akit a bundesliga legjobbjáénak választottak. A BL győztes Alonso volt 35 millió.
Kondogbia nem az a poszt tudtommal. Olyan jó megfigyelőink nincsenek, akik a "semmiből" előrántanak egy Verrattit, Gündogánt vagy Pogbát. Sahin meg sérülten jött, azt most nem tudom, hogy Alonso meg Sahin esetében mennyi volt hátra a szerződésükből. Ezt tudja valaki?
CS0ki írta:Lewandowski szerződése jövőre lejár, most tudnának belőle utoljára pénzt csinálni, menni is akar, de inkább maguknál tartják még egy évet (büntetésből).
Lewandowski-t eladnák mint a szél, ha nem a bayernbe akarna menni. Ahogy megtették Sahinnal vagy Kagawa-val is.
Ezzel én is tisztában vagyok, de nem akar máshová menni, csak a Münchenbe. Ezért írtam oda, hogy "büntetésből" tartják meg.
'shutterisland írta:Elhoztuk Sahint 10 millióért, akit a bundesliga legjobbjáénak választottak.
nekem az a fura, hogy ő nem kap esélyt.új edző, talán új felfogás, ő pedig (nálam) mindenképp jobb játékos, mint mondjuk illarramendi.ráadusul ő tudtommal a tietek, nem kellene érte fizetni.
Ő kölcsön keretében Dortmundban van, év végi vásárlási opcióval. Lényegében már nem a mienk.
Anthony írta:Nekem a jelenlegi igazolásokkal/ismert tervekkel az elvárásom 0 kupa a következő szezonra, esetleg a 2-ik évre kialakulhat valami. Aztán nem bánom, lepjenek meg.
Azok akiket eddig olvastam, mind csak a 2. évtől várják/várjuk a kupá(ka)t, első év az építkezésé. Akkor is az lett volna, ha Verratti és Vidal jön.