Ha zavarja, ne nézd. Ennyit tudok hozzátenni.No offense. Remélem értelmesen eltudunk róla vitázni, de nekem picit már zavarja a szemem.![]()

Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De amúgy most ezekkel mi a cél, komolyan.... Kb blikk meg hot színvonal az újság.
Mindenki tudja, hogy tököd tele van Cé-vel, nekem is elegem van belőle meg sokaknak. De attól még nem kéne minden 2 hozzászólásodnak ebben a topicban valami IG-s kép "

Valami Cé fan meg menjen rá a Benzemás cikkekre ugyan ebből a kategóriából aztán kezdje el linkelgetni őket oda?

No offense. Remélem értelmesen eltudunk róla vitázni, de nekem picit már zavarja a szemem.

ZIDANE
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Edes jo istenem...h ezt valaki meg komolyan is vegye.
Oke h a fickonak megvannak a maga fura apolasi szokasai de azert na...
Oke h a fickonak megvannak a maga fura apolasi szokasai de azert na...
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Maga a cikk igencsak szánalmas, amikor egy ember szexualitása akarja a hirértéket képviselni, akkor szerintem az újságirás olyan szintjére tévedtünk, amit jobb távolról elkerülni, szerintem még a kollégák is megvetik az ilyet, még az elolvasása is kidobott idő.
Ronaldoról pedig annyi a véleményem, hogy azok után amit 2009 óta itt véghez vitt, felőlem azt csinál a saját ánuszával amit csak akar. Meg persze amúgy is, csak ne legyen közkincs a látvány.
Ronaldoról pedig annyi a véleményem, hogy azok után amit 2009 óta itt véghez vitt, felőlem azt csinál a saját ánuszával amit csak akar. Meg persze amúgy is, csak ne legyen közkincs a látvány.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kerlon írta:Michy Batsuayi kell
Lehet valami kínai, elefántcsontparti kettős állampolgárziro4vr írta:![]()
![]()
Parancsolsz?

Dybala-t amúgy én is támogatom.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Michy Batsuayi kell, ha így írják a nevét. Vagy Dybala. Asensio meg jövőre Jesé helyére, aztán zero problemo.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Mondjuk jobban bele gondolva, meg, hogy kicsit hajoljak az Aubameyangot pártolók felé, az sem lenne egy halott ötlet, hogy ha marad a 4-2-3-1, akkor Bale/CR-Isco-James és a padra Aubameyang, Jesé, Lucas.___Samy___ írta:Nyilván a lentebb számolt távozók száma miatt új játékosok érkezését is bele kell kalkulálni. Nem csak az általam felvázolt felállás, plusz Lucas meg Jesé lesz.
Vagy nekem az is tetszene, ha menne CR a PSG-be és adnák cserébe Verratti-t meg a Lucas Mourat.

Vagy ha Agüero megszerezhető lenne (szerintem nem feltétlen lenne lehetetlen küldetés), akkor hoznám Őt a kezdőbe, Auba-t a padra, 4-4-2-be.
Rengeteg lehetőségünk lenne megoldani a pótlását úgy, hogy szerintem nem éreznénk meg a hiányát.
Ez a baj, hogy én se nagyon.___Samy___ írta:Kérdés, hogy mi az a top Bale. Én még itt olyat nem igazán láttam

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Normális esetben kéne a padra egy agilis Jesé-típusú ember, egy Lucas-típusú hajtós kisember, egy gólveszélyes cserecsatár meg egy védelmet megbontó tag aki képes lendíteni a csapatjátékon. Most meg nincs semmi "középosztály", vannak a sztárok meg a Pavonok előre.
Nem illik.
- ___Samy___
Azt nem mondtam egy szóval sem, hogy nem örülnék neki. Csak azt, hogy ezt nem tudom mennyire bírná egy olyan kaliberű tag. Láthatóan Isconak sem megy.Ne mond már, hogy te örülnél neki ha pl Barca ellen szopóágon vagyunk és Ő jönne be, mint megmentő.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- KAG
De padra meg nem igazolunk, nem?Nyilván a lentebb számolt távozók száma miatt új játékosok érkezését is bele kell kalkulálni. Nem csak az általam felvázolt felállás, plusz Lucas meg Jesé lesz.
sorry, nem engedett már szerek.

ZIDANE
- KAG
___Samy___ írta:Mert, most kik vannak? Azt ne várjátok, hogy Isco kaliberek majd a padon elücsörögnek. De egyébként nem tudom Lucassal mi a probléma, tökéletes csere ember. Bejön és megkeveri az állóvizet. Nyilván több rutin kell neki.És a padon lenne Vazquez meg hasonlók?
Ne mond már, hogy te örülnél neki ha pl Barca ellen szopóágon vagyunk és Ő jönne be, mint megmentő.
Legalább kéne egy (jóformában lévő) Jesé féle karakter fix 12. embernek. 13.nak pedig elég lenne egy hasonló arc mint Chicha
Utána lehet tőlem L.V.
De a lent vázolt kezdőben kb L.V lenne a 12. ember

ZIDANE
- ___Samy___
Nyilván a lentebb számolt távozók száma miatt új játékosok érkezését is bele kell kalkulálni. Nem csak az általam felvázolt felállás, plusz Lucas meg Jesé lesz.Pedig egy Isco féle kaliber kell a padra is. Nem azt mondom, hogy Ő, de egy ilyen kaliber.
Kérdés, hogy mi az a top Bale. Én még itt olyat nem igazán láttamKidől egy top () Bale pl. Egy Isco-James-Lucas sor azért elég szenvedős lenne.

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- M1Ö
Ez rá lett aggatva Hazardra. Mármint ez az önjelölt ultraklasszis jelző. Míg megvolt a csapatösszhang, a motiváció, addig annyit kapart hátrafele is, mint CR egész Madridi pályafutása alatt sem. Na, szerintem az az akarat visszajönne belé Madridban. Legalábbis hamarabb válna be mint Aubameyang. Mondjuk ezt nem merem állítani, mert nem látok a jövőbe, de én ezt vízionálom.Remy írta:Bale vagy a már kifelé menő CR mellett nem fér el még egy önjelölt "ultraklasszis".

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha csak az egyik megy, akkor Aube kell. Melós játékos kell nekünk, nem még egy olyan, aki már tudja magáról, hogy világsztár. Bale vagy a már kifelé menő CR mellett nem fér el még egy önjelölt "ultraklasszis".M1Ö írta: Akármelyik megy, valaki kelleni fog helyettük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- M1Ö
Pedig egy Isco féle kaliber kell a padra is. Nem azt mondom, hogy Ő, de egy ilyen kaliber.___Samy___ írta:Azt ne várjátok, hogy Isco kaliberek majd a padon elücsörögnek.
Nincs vele semmi gond. Csak nem 12. ember. Kidől egy top (___Samy___ írta:De egyébként nem tudom Lucassal mi a probléma, tökéletes csere ember. Bejön és megkeveri az állóvizet. Nyilván több rutin kell neki.

- ___Samy___
Mert, most kik vannak? Azt ne várjátok, hogy Isco kaliberek majd a padon elücsörögnek. De egyébként nem tudom Lucassal mi a probléma, tökéletes csere ember. Bejön és megkeveri az állóvizet. Nyilván több rutin kell neki.És a padon lenne Vazquez meg hasonlók?
- M1Ö
Akármelyik meg, valaki kelleni fog helyettük. Egy CR-Isco-James/Bale-Isco-James sor nagyon kevés lenne egy Vazquez, Jesé, Cheryshev cseresorral. Főleg, hogy abból kettő lehet már nem is lesz. Ja mondjuk lesz egy Asensio, de akkor is kell a minőségi pad, mi már csak tudhatjuk.Remy írta:Viszont, ha csak CR vagy csak Bale megy, akkor Hazard nem kéne.
- KAG
----------------------benzema---------------------------
----alexis sanchez-------------------james-------------
-----------------------isco--------------------------------
------------kroos--------------modric-------------------
És a padon lenne Vazquez meg hasonlók?

ZIDANE