Kerlon írta:Amúgy én még mindig összetenném a kezem, ha Song nálunk lenne, mivel rohadtul kellene egy ilyen stílusú vkp a csapatba.
Nem azt mondtam, hogy rossz csak, hogy lehet ilyen elvakult a katalán vezetőség, hogy 1 mostani posztján sztár Yaya kevés volt oda, és most meg igazolnak 1 Songot

akit Tito ki sem használt. Kiálltak a Bayern ellen is úgy, hogy ott ült a padon és tolta a törpéket akik meg úgy pattantak le a bajorokról mintha ott sem lettek volna...
Nálunk Kondogbia is nagyon jó lenne mint ütköző, de én még Pepét is megnézném mire lenne ott képes
Kerlon írta:Tegnap dobták ki az új Spurs mezt és mindenhol kemény ott virít Gareth, szóval nem adok rá sokat, hogy nálunk köt ki még idén.
Ezt én is olvastam és ezzel biztosra is veszem, hogy marad a fenekén... Persze lesznek ilyen óriási ferdítések, hogy legyen miről cikkezni, de idén tuti nem jön. Következő szezonba meg meglátjuk, hogy fog e kelleni. Én nagyon szerettem volna, ha jön, de van 1 olyan érzésem, hogy jövőre sem biztos, hogy jön, mert, ha netalántán mehetnek a BL-re akkor meg azért, mert szeretne menni a Spurs-el...