Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

___Samy___

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 30., hétfő 21:12

És a padon lenne Vazquez meg hasonlók? :roll:
Mert, most kik vannak? Azt ne várjátok, hogy Isco kaliberek majd a padon elücsörögnek. De egyébként nem tudom Lucassal mi a probléma, tökéletes csere ember. Bejön és megkeveri az állóvizet. Nyilván több rutin kell neki.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 30., hétfő 21:11

Remy írta:Viszont, ha csak CR vagy csak Bale megy, akkor Hazard nem kéne.
Akármelyik meg, valaki kelleni fog helyettük. Egy CR-Isco-James/Bale-Isco-James sor nagyon kevés lenne egy Vazquez, Jesé, Cheryshev cseresorral. Főleg, hogy abból kettő lehet már nem is lesz. Ja mondjuk lesz egy Asensio, de akkor is kell a minőségi pad, mi már csak tudhatjuk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 30., hétfő 21:10

----------------------benzema---------------------------
----alexis sanchez-------------------james-------------
-----------------------isco--------------------------------
------------kroos--------------modric-------------------

És a padon lenne Vazquez meg hasonlók? :roll:
ZIDANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. november 30., hétfő 21:07

ziro4vr írta: És mi lesz a norvég fiaddal? Máris kiszerettél belőle? :mrgreen:
Ő azért még ráér, de majd Kroos-t kiszorítja. :mrgreen: Német barátunknak van 2 éve. :coffee: :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 30., hétfő 21:04

Remy írta: Egy normális világban úgy nézne ki nálam, hogy CR és Bale a nyáron lelép. Előbbi a PSG-be, utóbbi a MU-ba. Aztán Aube és Griezmann érkezik a csapatoz.Megfelelő rotálással a 4-4-2 tökéletesen működhetne.
És mi lesz a norvég fiaddal? Máris kiszerettél belőle? :mrgreen:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. november 30., hétfő 20:55

Remy írta:
Nálam Aube az elsőszámú célpont. Hazardot akkor hoznám, ha Bale is menne. Benzema mögé meg egy Lukakut hoznék.
Ezt pontosítom úgy, hogy Hazardot akkor fogadnám el, ha Bale is menne, mert biztos vagyok benne, HA a két gigász közül valamelyik lelép, akkor Perez célpontja Hazard lesz. Viszont, ha csak CR vagy csak Bale megy, akkor Hazard nem kéne. Nem hiszem, hogy annyival előrébb lennénk, mint most...

Egy normális világban úgy nézne ki nálam, hogy CR és Bale a nyáron lelép. Előbbi a PSG-be, utóbbi a MU-ba. Aztán Aube és Griezmann érkezik a csapatoz.Megfelelő rotálással a 4-4-2 tökéletesen működhetne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 30., hétfő 20:55

Galacticos írta:Hazard szerintem egy tulertekelt "bohoc". Azert idezojelben mert a felpalyanal nagy kiraly, eteti halomra a vedoket de a kapunal valahogy nagyon nem megy neki. Engem irrital a helyzetkihasznalasa, a flegmasaga es az hogy nem a kaput tamadja.
Cr ha megy akkor nalam elol ugy lenne h jamest bedobnam oda, de nem mint vonalszelso. Isco is tobb teruletet kaphatna (bar iden o is szar) bale is elmehetne es akkor az o helyere johetne valaki. Hogy ki azt nem tudom, depayba remenykedek h ebbe a mai unalmas, ellaposodott, elgepiesedett fociba vmi kis szint visz. Neymar lenne fasza oda a balosra de o offos.
Reus is jo de o meg a sanitasszal parositva kaka 2.0 lehetne.
Benzema is tobb teret kaphatna, engem nem erdekel a megitelese meg az imidzse ha 11 szuz angyallal allnank ki akkor is kopkodnenek a csapatra, lenyegtelen.
----------------------benzema---------------------------
----alexis sanchez-------------------james-------------
-----------------------isco--------------------------------
------------kroos--------------modric-------------------

azt csókolom
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 30., hétfő 20:51

Nyilatkozta is, hogy Őt nem motiválja a gólrúgás
ZIDANE

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. november 30., hétfő 20:47

Hazard szerintem egy tulertekelt "bohoc". Azert idezojelben mert a felpalyanal nagy kiraly, eteti halomra a vedoket de a kapunal valahogy nagyon nem megy neki. Engem irrital a helyzetkihasznalasa, a flegmasaga es az hogy nem a kaput tamadja.
Cr ha megy akkor nalam elol ugy lenne h jamest bedobnam oda, de nem mint vonalszelso. Isco is tobb teruletet kaphatna (bar iden o is szar) bale is elmehetne es akkor az o helyere johetne valaki. Hogy ki azt nem tudom, depayba remenykedek h ebbe a mai unalmas, ellaposodott, elgepiesedett fociba vmi kis szint visz. Neymar lenne fasza oda a balosra de o offos.
Reus is jo de o meg a sanitasszal parositva kaka 2.0 lehetne.
Benzema is tobb teret kaphatna, engem nem erdekel a megitelese meg az imidzse ha 11 szuz angyallal allnank ki akkor is kopkodnenek a csapatra, lenyegtelen.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 30., hétfő 20:41

MesQueUnClub írta:hanem sokkal inkább a tavaly őszi 4-4-2-re beállni és ott viszont sokkal hasznosabb és jobb lenne auba mint Hazard
Én is abban gondolkodok és ha szabadjára engedem a fantáziám, akkor az én 4-4-2-be nagyon is illene Hazard is meg Agüero komám is. :mrgreen: És akkor csapatszinten, meg góllövésben is megvan oldva CR pótlása. Ebben már csak az a bibi, hogy az én álmaimhoz, hogy csak minimális esélye legyen, Bale-nek is távoznia kéne. Úgyhogy az egész csak fikció, de a realitás talaján maradva is hoznám Hazard-t. Van benne potenciál bőven és csak 1 évvel idősebb Neymarnál. Még nem késett le semmiről, mégis az egyik már aranylabdás sokaknál, a másik meg megy a süllyesztőbe. :) Jobb Neymar, nem azt akarom vitatni, de mivel Ő már nálatok van és kb esélytelen elhozni, így Hazard az emberem. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 30., hétfő 20:17

M1Ö írta:
Lehet túlságosan is naív vagyok, de én még mindig bízok abban, hogy nálunk Hazard kiteljesedne. Aubameyang meg tény, hogy jó, de egy az, hogy nem vennék rá mérget, hogy lesz még egy ennyire kiemelkedő éve (ez is még csak fél év), a másik meg az, hogy nálunk mire lenne képes. Nálam "csak" Karim cseréje lenne. CR "pótlására" mondom, nekem ez az Hazard féle vonal kéne. De nem kell egyet érteni vele, kinek mi. :)
Szerintem itt sokan CR-t nem a 4-3-3 poziccióban szereznék pótolni, hanem sokkal inkább a tavaly őszi 4-4-2-re beállni és ott viszont sokkal hasznosabb és jobb lenne auba mint Hazard, én is tartom, hogy spanyolban sokkal jobb lenne, de lehet felrázná a csapatot egy más típusú játékos.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 30., hétfő 20:08

ziro4vr írta:CR pótlására hozzunk egy újabb esztétát? Nincs abból már elég így is? Ott van és remélem lesz is Isco meg James jövőre, teljesen felesleges melléjük Hazard. Aubameyang meg lehet nagy a hype, bár ha mondjuk az egyik kedvenced lenne biztos nem ezt írnád. De amellett, hogy bacca a gólokat, előkészíteni is tud, gyors, agilis, mezőnyben is fasza.

Hagyjuk már Hazardot. Gondolom a válogatottban is Mourinho miatt nem nyújt semmi extrát.
Lehet túlságosan is naív vagyok, de én még mindig bízok abban, hogy nálunk Hazard kiteljesedne. Aubameyang meg tény, hogy jó, de egy az, hogy nem vennék rá mérget, hogy lesz még egy ennyire kiemelkedő éve (ez is még csak fél év), a másik meg az, hogy nálunk mire lenne képes. Nálam "csak" Karim cseréje lenne. CR "pótlására" mondom, nekem ez az Hazard féle vonal kéne. De nem kell egyet érteni vele, kinek mi. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 30., hétfő 19:47

M1Ö írta: CR pótlására nálam egyértelmű, hogy az Hazard/Alexis/Reus hármasból kell választani. Auba meg jöhet padra Benzema mögé. :mrgreen:
... :(

CR pótlására hozzunk egy újabb esztétát? Nincs abból már elég így is? Ott van és remélem lesz is Isco meg James jövőre, teljesen felesleges melléjük Hazard. Aubameyang meg lehet nagy a hype, bár ha mondjuk az egyik kedvenced lenne biztos nem ezt írnád. De amellett, hogy bacca a gólokat, előkészíteni is tud, gyors, agilis, mezőnyben is fasza.

Hagyjuk már Hazardot. Gondolom a válogatottban is Mourinho miatt nem nyújt semmi extrát.
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. november 30., hétfő 18:44

M1Ö írta:
Remy írta: viszont attól félek, hogy ha CR megy, akkor Perez megint nem sportszakmai szempontból dönt, és Hazard fog jönni...
Én elhiszem, hogy most a csapból is ez az Aubameyang flyik, de FÉLSZ attól, hogy egy Hazard lehet a következő igazolásunk? Ne tévesszen meg az idei formája, sokkal több van abban az emberben. Meg van akarás is, csak idén, ilyen körülmények (Mou) mellett nem fog szétszakadni a pályán. Még mielőtt jönnétek, hogy akkor szar a hozzá állása, CR sem teszi ki szívét-lelkét már a csapatért. CR pótlására nálam egyértelmű, hogy az Hazard/Alexis/Reus hármasból kell választani. Auba meg jöhet padra Benzema mögé. :mrgreen:
Nálam Aube az elsőszámú célpont. Hazardot akkor hoznám, ha Bale is menne. Benzema mögé meg egy Lukakut hoznék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 30., hétfő 18:30

Remy írta: viszont attól félek, hogy ha CR megy, akkor Perez megint nem sportszakmai szempontból dönt, és Hazard fog jönni...
Én elhiszem, hogy most a csapból is ez az Aubameyang flyik, de FÉLSZ attól, hogy egy Hazard lehet a következő igazolásunk? Ne tévesszen meg az idei formája, sokkal több van abban az emberben. Meg van akarás is, csak idén, ilyen körülmények (Mou) mellett nem fog szétszakadni a pályán. Még mielőtt jönnétek, hogy akkor szar a hozzá állása, CR sem teszi ki szívét-lelkét már a csapatért. CR pótlására nálam egyértelmű, hogy az Hazard/Alexis/Reus hármasból kell választani. Auba meg jöhet padra Benzema mögé. :mrgreen:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 30., hétfő 18:08

dannen írta:cét elpasszolnám év végén, mind a két félnek a legjobb lenne. ezt viszont erősen megváltoztathatja egy esetleges igazolásoktól való eltiltás..
1. Én még akkor is eladnám. Az a plusz 1 év nem oszt nem szoroz. Legalább lenne 1 év, mire begyakorolnánk egy Cé nélküli játékot.

2. Miért mondogatja mindenki hogy kizárnak? Én csak a "KATALÁN" újságos híreket olvastam, azok meg hát... olyanok mint a Blikk.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. november 30., hétfő 18:03

LvG alatt nem fog dolgozni szerintem. A MU se olyan erős, hogy tényezők legyenek a legkomolyabb szinten, gondolok itt a BL-re. Ráadásul a PL-ben most szerintem a Pool meg fog erősödni, és végre oda fognak érni az első helyre a következő 2-3 évben. A Citynél meg érik majd egy edzőváltás, akár Pep-re, akkor meg ők is jók lehetnek. Arsenal meg szerintem jobb, mint a MU.

Szóval vagy marad, de inkább 70-30, hogy megy a PSG-be, szerintem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 30., hétfő 18:01

Nem fog a PSG be menni...ott amugyis kevesebb szorzo van az europai golkiralyi cimnel :mrgreen:
Vagy a MU-ba megy vagy Marad.
Szerintem valoszinubb hogy marad.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 30., hétfő 17:47

2 top ligás klubban is
A 4 top liga a spanyol, angol, német és olasz. Gondoltam szólok.
A PSG-ben meg 115 vagy hány gólnál jár Ibra, és ez a CR ezt három év alatt talán megdöntené, de még erre sem fogadnék, kettő alatt meg biztos nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. november 30., hétfő 17:39

Minden bizonnyal elmegy év végén a Realtól, így most már csak annak szurkolok, hogy a PSG-be kerüljön. Ott 2-3 év alatt simán gólrekorder lesz, aztán elmondhatja magáról, hogy 2 top ligás klubban is gólrekorder. Ami azért nem kis teljesítmény lenne. Persze ehhez az is kéne, hogy Zlatan is befejezze ott a focit, mert mellette elég nehéz lenne utolérni.

Aube-t akarom a helyére, nem Hazardot meg Reust... viszont attól félek, hogy ha CR megy, akkor Perez megint nem sportszakmai szempontból dönt, és Hazard fog jönni...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: