mondjuk rvp és ibra is bajnokok és gólkirályok lettek.bajnok lett, gólkirály, bl elődöntős.
a többi jelölt közül rvp,ibra vagy bale ennyit sem érte el

a bl elődöntő meg például ronaldonál sosem volt mérce.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 9., kedd 16:51
mondjuk rvp és ibra is bajnokok és gólkirályok lettek.bajnok lett, gólkirály, bl elődöntős.
a többi jelölt közül rvp,ibra vagy bale ennyit sem érte el
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 9., kedd 16:34
hát jobban megérdemelné mint messi akit már második éve radíroznak le a bl valamirevaló szakaszában. persze tudom fájt a foga.F.C.B. írta:realistahuni írta:Nálam egyértelmű Ronaldo idén is, és nem vagyok elvakult szurkolója a portugálnak![]()
![]()
![]()
........... Már ezért érdemes volt ma ide benézni!!
Köszönöm!!
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 9., kedd 16:31
realistahuni írta:Nálam egyértelmű Ronaldo idén is, és nem vagyok elvakult szurkolója a portugálnak
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 9., kedd 15:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 15:37
nem tartod jogosnak, hogy ott van a listán ?Inkább rugózzatok Messi év játékosa jelölésén, az sokkal érdekesebb
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 9., kedd 15:24
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 9., kedd 14:26
Most komolyan áthoztad más gondolatát a sajátodként az eurobarcáról??francois írta:gondolom azt is kiszámoltad mennyit buktatok a huntelaar, drenthe, canales, leon, robben, vdv, heinze féle transfereken (kakát ne is emlitsuk)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 9., kedd 14:21
meg enesóra.gondolom most átmegy az eurobarcára és szétoltja a csapatunkat, aztán visszajön.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 9., kedd 14:16
persze amikor az igaza mellől elfogy az érv mi más csinálna.realistahuni írta:Jajj, amikor a hungarokatalánok vádolnak mást pénzügyi ferdítésekkel...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 9., kedd 14:13
a pénzügyi transzefereidet meg jobb ha átszámolod mert annyi ferdítés van benne, h ihaj.
HozzászólásSzerző: francois » 2013. július 9., kedd 13:57
hja, majd ha jön bale, keresek új kifogásokat, megígérem. ha meg nem, akkor nekünk volt igazunk.Press írta:Pedig úgy néz ki Perez még egy kört ráver a Bale-üzletre, még akár össze is jöhet. Na, kéne lassan gondolkozni az új kifogásokon.francois írta:nincs ezzel semmi baj h B tervek voltak, attol beválhatnak. gondolom ha bale jött volna 100 millio euroért akkor nem veszitek meg egyiket sem.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 13:54
yaya azért ment el, mert busquets volt pepnél az első számú opció xaviék mellé.hogy lehet ilyen elvakult a katalán vezetőség, hogy 1 mostani posztján sztár Yaya kevés volt oda, és most meg igazolnak 1 Songot
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 9., kedd 13:27
Nem azt mondtam, hogy rossz csak, hogy lehet ilyen elvakult a katalán vezetőség, hogy 1 mostani posztján sztár Yaya kevés volt oda, és most meg igazolnak 1 SongotKerlon írta:Amúgy én még mindig összetenném a kezem, ha Song nálunk lenne, mivel rohadtul kellene egy ilyen stílusú vkp a csapatba.
Ezt én is olvastam és ezzel biztosra is veszem, hogy marad a fenekén... Persze lesznek ilyen óriási ferdítések, hogy legyen miről cikkezni, de idén tuti nem jön. Következő szezonba meg meglátjuk, hogy fog e kelleni. Én nagyon szerettem volna, ha jön, de van 1 olyan érzésem, hogy jövőre sem biztos, hogy jön, mert, ha netalántán mehetnek a BL-re akkor meg azért, mert szeretne menni a Spurs-el...Kerlon írta:Tegnap dobták ki az új Spurs mezt és mindenhol kemény ott virít Gareth, szóval nem adok rá sokat, hogy nálunk köt ki még idén.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 9., kedd 13:25
Szoval 2009 nyaran a barca megvettet Ibra-t 46 (barca eves beszamoloja szerint 49) millioert es ingyen odaadtak az internek eto-t. Mivel Eto`o korulbelul 15-25 milliot ert (en szemely szerint 20 millioval szamoltam), ezert lehetett olvasni a legtobb helyen, hogy Ibra 65-75 millioba kerult. (49+20=69 millio. a transfermarkt is ezt az osszeget tartja szamon)cart írta:...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 13:20
nem mind.látom megint a barca drukkerek a szemetek.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 9., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 13:11
Mindig is azok voltatok. :Đ'shutterisland írta:látom megint a barca drukkerek a szemetek.![]()
Miért hol siklott ki? Mert rosszalkodott az egész válogatottal és ő vitte el a balhé nagy részét vagy mert e botrány miatt csak egy Kazanba tudott eligazolni, akik azért rendre európai porondra tudnak evickélni a messzi messzi keletről? Ha a Sahtarból valaki feltud jönni, akkor onnét se lehetetlen... Tehetsége nem veszett el.Remy írta:Én egy kisiklott játékosért már nem adnék pénzt. Az ő karrierje el lett cseszve. Sose lesz már olyan, hogy előrébb lépnénk vele.Kerlon írta:Ezért kár M'Vila is, aki, ha visszaverekszi magát a válogatottba, akkor még szóba jöhet később, mivel csak 23 éves.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 9., kedd 13:08
Én egy kisiklott játékosért már nem adnék pénzt. Az ő karrierje el lett cseszve. Sose lesz már olyan, hogy előrébb lépnénk vele.Kerlon írta:Ezért kár M'Vila is, aki, ha visszaverekszi magát a válogatottba, akkor még szóba jöhet később, mivel csak 23 éves.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem