Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha már szóvá tetted Glenn-Daryl felcserélést, akkor a Roy helyett inkább Ron-ban gondolkozz.P. Krisz írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem egy kicsit meg vagy kavarodva , Glenn ott van a város mellett egy fán .Akit te vársz azok Daryl-ék lesznek , de ők nem érkeznek meg . Szerintem jó rész volt , én nem számítottam akciódús részre . Deanna halálára én nem számítottam , azt vártam hogy valaki "nagy" fog meghalni . Carl és Roy bunyója elég nevetséges volt . Rick majdnem árnyékra vetődött Deanne kapcsán , ne bassz fejbe fejszével még én vagyok .
Morgan szál elég nagy fail volt . Már akkor sejteni lehetett hogy a W ki fog valahogy szabadulni , amikor először mutatták megkötözve . Zombiálca is tetszett . Nem sok alkalommal játszották el eddig , ezért nem lehet fikázni hogy már megint így menekültek meg . Credit list utáni jelenet ... WOW . Daryl , Sasha , Abraham zúznak a teherautóval . Motorosbanda elzárja az utat , vezérszerűség osztja azt észt aztán a zárómondat , Your property ... Now belongs to Negan .
![]()
10/7,5

10/3 a félévad meg egy 10/6,5 talán.