Elektronika
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Elektronika
Ha a hero bejön, akkor szedd le a sima Score!-t is, ha jól emlékszem ott megtörtént gólokat kell leutánozni vele, elég jó móka.
.
- ___Samy___
Score hero nagyon jó
Nem is értem, hogy miért nem szedtem még le eddig. Meg a két temple run is jó lesz egy darabig. De jöhet még nyugodtan

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
hardest game ever 2, score! hero, piano tales 2, gemoetry dash, smash hit, asphalt 8, marvel contest of champions
első hárommal szoktam néha játszani mostanában, a többivel még régebben játszottam többet
első hárommal szoktam néha játszani mostanában, a többivel még régebben játszottam többet

.
- ___Samy___
Én egyébként a Hay Day-el tolom napi rendszerességgel, de kb ennyi. Néha Vice City, vagy Angry Birds. Most a Fifa 16-ra fájna nagyon a fogam, csak frissíteni kellene az androidot a telón.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Score! Hero, Smash Hit,rop,Hill Climb Racing. Nekem ezek vannak,de nem igazán kötnek már le, úgyhogy várom én is az ötleteket
Ellenben ha még újak, bátran próbáljátok be őket, sokáig lekötöttek engem is. Főleg a Score!Hero. Azt még nyáron be is írtam, hogy ajánlom

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
temple run, vagy nyugisabb star wars heroes..___Samy___ írta:Telóra mondjatok már fasza játékokat. Muszáj lefoglalnom magam a munkahelyen
vagy kingdom rush.
ezekkel nyomom.
úgyhogy,én is várok még egy kettőt:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ___Samy___
Telóra mondjatok már fasza játékokat. Muszáj lefoglalnom magam a munkahelyen

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az aqua.hu is jól felkészült

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jaa, igazából mindegy. Elvben ugyanaz, mondjuk az ilyen központi dolgoknál mindig macerásabb bekötni egy routert és érdemes a helyi rendszergazdával egyeztetni az ügyben. Mondjuk a legtöbb esetben, bedugod, bejelentkezel és működik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Koliban??? Gimisként voltam kolis utoljára, akkoriban viszont még azt se tudtuk mi az az internetKerlon írta:A routeren keresztül nincs netből az jött le, hogy a modemből kap netet. A koliban meg jó, hogy nem modemes, mivel minden szobába már egy switchből vannak kivezetve a fali végpontok, ahova betoljátok a kis kábeleteket.

A routeren keresztül nincs netből az jött le, hogy a modemből kap netet. A koliban meg jó, hogy nem modemes, mivel minden szobába már egy switchből vannak kivezetve a fali végpontok, ahova betoljátok a kis kábeleteket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kiserik_2
Ezt én is levettem, de nem úgy írta, hogy a "régi lakásomból elhoztam a routert...", így bátorkodtam arra gondolni, hogy problémamentesen vissza is tudja vinni egy próba erejéig.Kerlon írta: Nem szobát váltott, ha jól értelmezem, hanem lakást.![]()

Ámbár nem tudom, hogy van e digis modem/router. Annó nálunk Debrecenben, mikor egyetemista voltam, csak egy ethernet kábel lógott ki a falból, szal azt nehéz "switchbe verni"

Nem szobát váltott, ha jól értelmezem, hanem lakást.kiserik írta:Akkor a gond már nem kicsimocsok írta:Igen. Ezt a reszet megcsinaltam.![]()
Amit én csinálnék: a routert visszavinném az eredeti helyére. Ha ott sem csatlakozik a nethez, akkor a router elromlott. Ha ott minden ok, akkor a router jó.
Ha az új helyen a router nélkül jön a net, és a router is biztosan jó, akkor viszont user errornak kell lennie = nem jól írod be a digi-től kapott felhasználó nevet + jelszót. Ugyanis a router semmi mást nem csinál, csak felmászik a netre (mintha sima számítógép lenne) és szétosztja azt.

Amúgy próbáld switchbe verni a szolgáltatói modemet/routert és úgy dugd rá a tied és csinálj egy gyári beállítást, aztán állítsd nulláról. Hátha valamit rosszul állítottál be vagy valami apró eltérés van.
Nem nézlek hülyének, de azt is nézd meg, hogy jó portba dugtad-e mert már láttam érdekes dolgokat.

K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En beledugam a gepbe a digis ethernet kabelt, megcsinalnam a profilt a helyi halozatoknal, hogy teszteljem, a digi kuld-e adatokat.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- kiserik_2
Akkor a gond már nem kicsimocsok írta:Igen. Ezt a reszet megcsinaltam.

Amit én csinálnék: a routert visszavinném az eredeti helyére. Ha ott sem csatlakozik a nethez, akkor a router elromlott. Ha ott minden ok, akkor a router jó.
Ha az új helyen a router nélkül jön a net, és a router is biztosan jó, akkor viszont user errornak kell lennie = nem jól írod be a digi-től kapott felhasználó nevet + jelszót. Ugyanis a router semmi mást nem csinál, csak felmászik a netre (mintha sima számítógép lenne) és szétosztja azt.
- mocsok
Igen. Ezt a reszet megcsinaltam.
Fúúú, ha jól emlékszem kapsz usernamet meg jelszót, amivel be kell jelentkezni a routerben is, mert ugye sugározza a routered a jelet, de nincs hozzáférése, szóval semmit se sugároz. Régen állítottam be, de valami ilyen volt.mocsok írta:Nekem is egy kis segitseg kell.
Egy meglevo routert athoztam mashova, ahova most kotottek be a netet. De routeren keresztul nincs netem. Erzekeli a routert, a wifi is jo. Azt irja hogy csatlakoztatva, meg minden. De net akkor sincs. Reseteltem is, beleptem a router beallitasokba is, jelszot valtoztattam mittomen mi.
Digi netrol es dlink routerrol van szo.
K
K
- kiserik_2
Alapvető dolog, de tisztázni kell, hogy az új helyen beállítottad e a routerben az új hely net elérését (felhasználói név, jelszó)?mocsok írta:Nekem is egy kis segitseg kell.
Egy meglevo routert athoztam mashova, ahova most kotottek be a netet. De routeren keresztul nincs netem. Erzekeli a routert, a wifi is jo. Azt irja hogy csatlakoztatva, meg minden. De net akkor sincs. Reseteltem is, beleptem a router beallitasokba is, jelszot valtoztattam mittomen mi.
- mocsok
Amig az elozo problemamon toritek a buksit, lenne meg egy kerdesem. Melyik helyet tudjatok ajanlani xbox rghzasra? Es mennyibe kerul es mennyi ido.
A lelkes segitonek ezuttal is torlom a figyelmezteteseit.
A lelkes segitonek ezuttal is torlom a figyelmezteteseit.
- mocsok
Nekem is egy kis segitseg kell.