Azért nem több, de miért nem kevesebb? Isconak 35 volt a kivásárlási ára, mégse annyiba került.Azért ennyi, mert ennyi a kivásárlási ára. De ezt Te is tudod.
Nálam egyszerűen kevés a gyerek, az alapján, amit láttam. Ha nem tudunk mást hozni, akkor ne hozzunk. Most azért hozzunk valakit 30 millióért, mert nincs más? Én alapvetően annak a híve vagyok, hogy hozzunk fiatal tehetésget, ha nincs tuti megoldás, de nem ennyiért. Azt mondom 20 millió oké, mert igazából 12-15 milliónak gondolnám, de mondjuk rá, hogy kényszerhelyzetben vagyunk, legyen 20. De 30 millió??? Egy alig bizonyított játékosért, aki mindezt nem is annyira fiatalon ért el, nálam ez egyszerűen kevés, nem látom mi indokolja ezt az árat.Nem vagyunk palimadarak, mert valaki KELL Alonso mögé/helyett, mert Ő most tér vissza sérüléséből, jövőre elvileg elmegy. Verrattit nem tudtuk hozni, ahogy Gündogant sem. Illaramendit tudjuk, más tehetségről vagy mozdítható top játékosról nem tudok, az edzői stáb lát benne fantáziát, még ha itt többen nem is, és kell is valaki arra a posztra, szóval jön.
Hozzuk Kndogbiát akkor, nézzünk szét a többi piacon, csináljunk akármit. Gündogán volt vagy 5 millió, kb annyi első osztályú tapasztalattal mint Illarramendi. Elhoztuk Sahint 10 millióért, akit a bundesliga legjobbjáénak választottak. A BL győztes Alonso volt 35 millió.
Lewandowski-t eladnák mint a szél, ha nem a bayernbe akarna menni. Ahogy megtették Sahinnal vagy Kagawa-val is.Lewandowski szerződése jövőre lejár, most tudnának belőle utoljára pénzt csinálni, menni is akar, de inkább maguknál tartják még egy évet (büntetésből).