Igazat beszél, bár a csak sportoló nagy lehúzás, mert ilyen szinten kevesen voltak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 30., hétfő 17:34
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 29., vasárnap 21:33
Pont akartam volna linkelni...
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 29., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 29., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 29., vasárnap 20:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 29., vasárnap 19:34
Nem véletlenül készült a Carlo generátor.Mike írta:akkor jó. Nekem csak azzal van bajom ha valaki olyannal találja meg Benitezt amit az imádott Carlo is elkövetett
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. november 29., vasárnap 19:33
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 29., vasárnap 19:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 29., vasárnap 19:19
Pont igy röhögtem azokon is.Mike írta:mi a baj ezzel? Carlo talán mást szokott nyilatkozni? Azért hozom fel őt mert itt mindenki utána sír...Realista24 írta:Benitez: "Cristiano gólt lőtt, több lehetősége is volt, keményen dolgozott a csapatért. Elégedett vagyok vele"
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 29., vasárnap 19:14
Ez igen, ez jogos. Csak Hazard utolsára próbált úgy nyilatkozni, mintha minden oké lenne és nem lenne semmi baja Mouval.lestat írta:Hat a mostani meccs utan nem ugy tunt h fenyes a viszonyuk meg hat ott a diego costa eset...eleg latvanysan baszta le magat a padra.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 29., vasárnap 18:29
A legnagyobb baj a "keményen dolgozott a csapatért" résszel van. Illetve Benitez lehet, hogy elégedett (bár lehet hogy sablon. ha meg nem akkor meg k.baszott ostoba), de rajta kívül kb mindenki elégedetlen. Carlo is volt basztatva a sablon nyilatkozatok miatt.Mike írta:mi a baj ezzel? Carlo talán mást szokott nyilatkozni? Azért hozom fel őt mert itt mindenki utána sír...Realista24 írta:Benitez: "Cristiano gólt lőtt, több lehetősége is volt, keményen dolgozott a csapatért. Elégedett vagyok vele"
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 29., vasárnap 18:26
mi a baj ezzel? Carlo talán mást szokott nyilatkozni? Azért hozom fel őt mert itt mindenki utána sír...Realista24 írta:Benitez: "Cristiano gólt lőtt, több lehetősége is volt, keményen dolgozott a csapatért. Elégedett vagyok vele"
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 29., vasárnap 18:22
Hat a mostani meccs utan nem ugy tunt h fenyes a viszonyuk meg hat ott a diego costa eset...eleg latvanysan baszta le magat a padra.M1Ö írta:Ez itt off, de milyen sárdobálás? Csak mert Hazard utoljára azt mondta, hogy bevallja, hogy neki és a csapatnak is gyengén megy, de Mourinho a tökéletes edző és kihúzza majd őket a sz*rból...lestat írta:mint azt a fajta sárdobálást mint ami Mou es Hazard közt megy mosg a sajtóban...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. november 29., vasárnap 18:20
Remélem akik még reménykednek kupákban az iyenek után belátják hogy szar az egész.Realista24 írta:Benitez: "Cristiano gólt lőtt, több lehetősége is volt, keményen dolgozott a csapatért. Elégedett vagyok vele"
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 29., vasárnap 18:16
Ez itt off, de milyen sárdobálás? Csak mert Hazard utoljára azt mondta, hogy bevallja, hogy neki és a csapatnak is gyengén megy, de Mourinho a tökéletes edző és kihúzza majd őket a sz*rból...lestat írta:mint azt a fajta sárdobálást mint ami Mou es Hazard közt megy mosg a sajtóban...
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. november 29., vasárnap 18:15
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 29., vasárnap 18:12
Innen is lehet nézni...Realista24 írta:Ott legalább nem játsszák meg magukat kifelé.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 29., vasárnap 18:10
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 29., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 29., vasárnap 18:06
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem