senki nem játszik jól, mert senki nem találja a helyét, nem értik a taktikát. innentől kezdve csak az egyéni villanásokban bízhatunk.
vagy persze bízhatunk abban is hogy kikapunk, az jobb.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 29., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. november 29., vasárnap 17:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 29., vasárnap 17:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 29., vasárnap 17:09
HozzászólásSzerző: becike80 » 2015. november 29., vasárnap 17:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 17:03
Szerintem nincs baj Kroossal, mozgatja ő a csapatot, amennyire csak bírja, de James és Kovacic a szélen van, az első kettes meg csak a kapu felé indulna és rohadt messze vannak tőle. 30-40 métert száll a labda mire eljut hozzájuk, azt meg simán le lehet védekezni. Modric-Kovacic kettős meg menne előre, de soha nincs játszó partner, James meg nagyon messze van a kaputól ott a vonal mellett.realistahuni írta:Hát pedig nem az szerintem.Hamesz,akitol mindenki várta a megváltást,bun gyenge
Ronaldonak odatette 100-as ziccerre, de kihagyta. Meg azon kívűl is voltak jó passzai. Modric ma gyenge szerintem, Kroos meg a szokásos alibi szint.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 29., vasárnap 17:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 29., vasárnap 17:02
Jaaaj istenem....realistahuni írta:Hát pedig nem az szerintem.Hamesz,akitol mindenki várta a megváltást,bun gyenge
Ronaldonak odatette 100-as ziccerre, de kihagyta. Meg azon kívűl is voltak jó passzai. Modric ma gyenge szerintem, Kroos meg a szokásos alibi szint.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 29., vasárnap 17:00
Hát pedig nem az szerintem.Hamesz,akitol mindenki várta a megváltást,bun gyenge
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 29., vasárnap 16:59
Igen,meg lenne oldva a problèma.Mindenki hirtelen motivált,dinamikus lenne,Ronaldo meg Bale nem csak lenne,ès akkor mèg sorolhatnám.4312 és had szóljon a muzsika!
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. november 29., vasárnap 16:57
Ebben nagyon sokat fejlődött csak visszafelé a csapat.ToniKroos írta:Ez a labdajáratás, amit próbálunk csinálni, ez szörnyű. Egy érintő el van felejtve, de még a 2 és 3 is. 4-5x hozzáérnek a labdához, majd tovább adják, pontatlanul, a másiknak a lábán meg felpörög. Mint valami megyei focisták, semmi érzéssel csak oda teszik a labda elé a lábukat azt majd valahogy megszelidül az a labda.
Tegnap néztem a Bayern meccset, hát ég és föld a különbség. Pedig azt mondanám, h tudásra nincs különbség, aztán mégis. Nem is kicsi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 29., vasárnap 16:57
Akkor most hasonlítsd össze ezt a megfogalmazást a sajátodéval. Aztán leesik majd.hamesz írta:Ezt jól megfogalmaztad. Egyetértek.Én a Real Madrid szebb jövőjéért szurkolók, mert egy megalomán marketing buzi tönkre vágott egy szerethető csapatot 2-3 nagyon elszabott döntésével, mert azt hiszi, hogy ő mindenhez ért és jelenleg mi szurkolók szívjuk meg, akik lelkesen leülnek (leülnének) meccset nézni minden hétvégén, aztán ezt a rakás szart kapják az arcukba.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. november 29., vasárnap 16:56
Kerlon írta:és jelenleg mi szurkolók szívjuk meg, akik lelkesen leülnek (leülnének) meccset nézni minden hétvégén, aztán ezt a rakás szart kapják az arcukba.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. november 29., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 29., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 29., vasárnap 16:54
Ezt jól megfogalmaztad. Egyetértek.Én a Real Madrid szebb jövőjéért szurkolók, mert egy megalomán marketing buzi tönkre vágott egy szerethető csapatot 2-3 nagyon elszabott döntésével, mert azt hiszi, hogy ő mindenhez ért és jelenleg mi szurkolók szívjuk meg, akik lelkesen leülnek (leülnének) meccset nézni minden hétvégén, aztán ezt a rakás szart kapják az arcukba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 16:52
Én a Real Madrid szebb jövőjéért szurkolók, mert egy megalomán marketing buzi tönkre vágott egy szerethető csapatot 2-3 nagyon elszabott döntésével, mert azt hiszi, hogy ő mindenhez ért és jelenleg mi szurkolók szívjuk meg, akik lelkesen leülnek (leülnének) meccset nézni minden hétvégén, aztán ezt a rakás szart kapják az arcukba.hamesz írta:Látom nem csak én szurkolok az Eibarnak.Kerlon írta:Kár, még egy két kínos vereség és lehetne egy kevés remény a változásra.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. november 29., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 29., vasárnap 16:52
Én a változások mellett vagyok és ahhoz sajnos ez kell. Aki meg azt hiszi, hogy ilyen játékkal akármilyen kupáért van keresnivalónk az téved. Még ha látnék valami halvány javulást a csapaton, de semmi. Csak egyre mélyebbre süllyedünk a gödörben.Büszke lehetsz magadra.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 29., vasárnap 16:52
Én a változások mellett vagyok és ahhoz sajnos ez kell. Aki meg azt hiszi, hogy ilyen játékkal akármilyen kupáért van keresnivalónk az téved. Még ha látnék valami halvány javulást a csapaton, de semmi. Csak egyre mélyebbre süllyedünk a gödörben.Büszke lehetsz magadra.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem