Kerlon írta:és jelenleg mi szurkolók szívjuk meg, akik lelkesen leülnek (leülnének) meccset nézni minden hétvégén, aztán ezt a rakás szart kapják az arcukba.
Ilyenkor gondolj azokra, akik 400-500 euróért vettek jegyet a klasszikusra.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. november 29., vasárnap 16:56
Kerlon írta:és jelenleg mi szurkolók szívjuk meg, akik lelkesen leülnek (leülnének) meccset nézni minden hétvégén, aztán ezt a rakás szart kapják az arcukba.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. november 29., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 29., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 29., vasárnap 16:54
Ezt jól megfogalmaztad. Egyetértek.Én a Real Madrid szebb jövőjéért szurkolók, mert egy megalomán marketing buzi tönkre vágott egy szerethető csapatot 2-3 nagyon elszabott döntésével, mert azt hiszi, hogy ő mindenhez ért és jelenleg mi szurkolók szívjuk meg, akik lelkesen leülnek (leülnének) meccset nézni minden hétvégén, aztán ezt a rakás szart kapják az arcukba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 16:52
Én a Real Madrid szebb jövőjéért szurkolók, mert egy megalomán marketing buzi tönkre vágott egy szerethető csapatot 2-3 nagyon elszabott döntésével, mert azt hiszi, hogy ő mindenhez ért és jelenleg mi szurkolók szívjuk meg, akik lelkesen leülnek (leülnének) meccset nézni minden hétvégén, aztán ezt a rakás szart kapják az arcukba.hamesz írta:Látom nem csak én szurkolok az Eibarnak.Kerlon írta:Kár, még egy két kínos vereség és lehetne egy kevés remény a változásra.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. november 29., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 29., vasárnap 16:52
Én a változások mellett vagyok és ahhoz sajnos ez kell. Aki meg azt hiszi, hogy ilyen játékkal akármilyen kupáért van keresnivalónk az téved. Még ha látnék valami halvány javulást a csapaton, de semmi. Csak egyre mélyebbre süllyedünk a gödörben.Büszke lehetsz magadra.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 29., vasárnap 16:52
Én a változások mellett vagyok és ahhoz sajnos ez kell. Aki meg azt hiszi, hogy ilyen játékkal akármilyen kupáért van keresnivalónk az téved. Még ha látnék valami halvány javulást a csapaton, de semmi. Csak egyre mélyebbre süllyedünk a gödörben.Büszke lehetsz magadra.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 29., vasárnap 16:50
Megy le a szint, először még a csapatnak szurkolt, aztán Ronaldonak csak, most már az ellenfélnek, büszkén, vigyorogva.mocsok írta:Azert az korrekt ha az ellenfelnek szurkoltok.
Igazi szurkolok vagytok skacok, pacsi.![]()
Aztan ha jon a szep jatek meg a siker akkor ti lesztek a legbuszkebb madridistak.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 29., vasárnap 16:50
kiserik írta:a 443-hoz
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 29., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 29., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 29., vasárnap 16:47
Büszke lehetsz magadra.hamesz írta:Látom nem csak én szurkolok az Eibarnak.Kerlon írta:Kár, még egy két kínos vereség és lehetne egy kevés remény a változásra.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 29., vasárnap 16:47
Látom nem csak én szurkolok az Eibarnak.Kerlon írta:Kár, még egy két kínos vereség és lehetne egy kevés remény a változásra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 16:45
de csak a hajának köszönhetiNorbii írta:Bééél. Ügyes.
Kezdőbe vele.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 29., vasárnap 16:45
Persze, a 3. probléma Benítez, a 4. meg Perez.ToniKroos írta:Nagyon adom, én nem is emlékszem olyanra, h meccs közbe felálltam volna valamikor valamiért. Most meg, minden eszembe jut, csak a meccs nem.
Ja és ismét egy csapat aki ver minket futómennyiségben. Én nem értem, hogy lehet ezt eltűrni egy ekkora csapatnál, h néhányan ennyire szarjanak bele a futásba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. november 29., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 29., vasárnap 16:44
Lehet csűrni, csavarni, de véleményem szerint a jó védekezéshez kell védekezni jól tudó játékos. Azért egy szervező nem ugyan azokkal a kvalitásokkal bír, mint egy védekező, romboló.ziro4vr írta: Azt is meg lehet oldani, megszervezett csapatvédekezéssel, visszazárással, fegyelmezettséggel.
Vagy csak simén kiépíteni egy játékrendszert amiben az ellenfél el van nyomva, támadni sem tud, de hát ezek már komoly elvárások jelenleg.
HozzászólásSzerző: Takesz » 2015. november 29., vasárnap 16:43
Ekkora bombagól után vétek lenne elküldeni a walesit.ziro4vr írta:Egyre inkább radikálissá tesz ez a csapat, és azt mondom lassan, menjen a BBC 2.0. (Bale, Benitez, Cristiano)
Jelenlévő fórumozók: 54 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem