gyebkent a barca 46 milliot fuzetett plusz Eto`o (20 millio), innen jott ki 65 millios ar.
Ez csak nálam ellentmondásos? Vagy nálatok a 46-24 az 50?25 millio minusz PLUSZ Samuel Eto`o akit legalabb 20 millioert ertekesiteni lehetett volna.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 9., kedd 12:41
gyebkent a barca 46 milliot fuzetett plusz Eto`o (20 millio), innen jott ki 65 millios ar.
Ez csak nálam ellentmondásos? Vagy nálatok a 46-24 az 50?25 millio minusz PLUSZ Samuel Eto`o akit legalabb 20 millioert ertekesiteni lehetett volna.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 12:40
Pont ezt akartam megjegyezni.más. Most hozta le a mundo deportivo, hogy a Barcelona játékosmegfigyelői és a vezetőség is hosszú évekig követte Isco-t és Illarramendi-t is, mert jó játékosnak tartják őket és le akarták igazolni, de sosem volt prioritás a középpálya megerősítése. Legalábbis tavaly és két éve egyáltalán nem fértek volna be Xavi, Iniesta, Busquets, Cesc, Keita, stb. mögé, padra meg felesleges lett volna. Ám láss csodát, most hogy a madrid megvette mindkettőt, 1. kik ők egyáltalán?, 2. ja megvan, noname egyszezonos játékosok, 3. Abszolút B terv, miután Pérez már nem képes nagy neveket igazolni. Hahahaha, azért ilyenkor nézzen magába az összes barcelona szurkoló.....
HozzászólásSzerző: francois » 2013. július 9., kedd 12:33
nincs ezzel semmi baj h B tervek voltak, attol beválhatnak. gondolom ha bale jött volna 100 millio euroért akkor nem veszitek meg egyiket sem.Press írta: 3. Abszolút B terv, miután Pérez már nem képes nagy neveket igazolni. Hahahaha, azért ilyenkor nézzen magába az összes barcelona szurkoló.....
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 9., kedd 12:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 12:28
DafuqCR szerintem mondjuk 34 évesen is lehet 35 milla körül,mert bár lassul,de akkor is bitang gyors lesz,jó befejező szóval tökéletes középcsatár lehetne. (szerintem)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 9., kedd 12:27
Na itt latszik meg, hogy mi a fontos egy jatekosnak: a penz vagy a futball iranti szeretet. Hatalmasat nott a szememben.Csabi írta:ezért kellett eladni minden áron.Atlético Madrid's new signing would have earned 12 million euros had he stayed at the Catalan club for 2013/14.
Kiegészítés, az AtMa-ban 4.5-öt fog keresni 12 helyett. Totális Respekt neki. Életnagyságban nyomtatnám ki ipari papírra és azzal tapétáznám ki kaká házát meg összes bibliáját. fuj de utálom azt az embert, te jó ég.
Igazad van. Ha beleszamitjuk Eto`o egy eves fizeteset plusz Ibra fizeteset is, akkor kiderul, hogy a barca megcsinalta az ev uzletet... barca logiccart írta:Ez mondjuk teljesen valótlan adat. 20 milliót bukott rajta a barca mindent egybevéve.niden6 írta:Ibrahimović: Bought: €65m Sold: €22m
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 9., kedd 12:16
Hát igen...Villa még akar futballozni, VB-re is menne, a brazil meg... Várja, hogy az öreg cimbora, Carlo majd beteszi a csapatba. Ha nem az se gáz, dől a lé így is...Zavarnám le a tarcsiba, hátha akkor megjönne az esze. Remélem az olaszra nem tör rá a nosztalgia és egyértelművé teszi a szentem számára, hogy lefőtt a kávé. Már az se érdekel, ha ingyen megy, csak menjen.Kiegészítés, az AtMa-ban 4.5-öt fog keresni 12 helyett. Totális Respekt neki. Életnagyságban nyomtatnám ki ipari papírra és azzal tapétáznám ki kaká házát meg összes bibliáját. fuj de utálom azt az embert, te jó ég.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 9., kedd 11:58
Ez mondjuk teljesen valótlan adat. 20 milliót bukott rajta a barca mindent egybevéve.niden6 írta:Ibrahimović: Bought: €65m Sold: €22m
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. július 9., kedd 11:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 9., kedd 11:35
ezért kellett eladni minden áron.Atlético Madrid's new signing would have earned 12 million euros had he stayed at the Catalan club for 2013/14.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 1:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 9., kedd 0:56
Sahin, Huntelaar, Pedro leon - kb 5 millat buktunk mindegyiken, ami annyira azert nem veszesrealistahuni írta:Hülyeség pont nekünk gúnyolódni a Villa üzlettel, Kakával mi is megcsináltuk a tutifrankót, hogy Sahinról, Pedro Leonról ne is beszéljek. Di Mariaért is kiadtunk egy szép összeget, és hogyha még idén nem szabadulunk meg tőle(Perez szerint nem), jó eséllyel felét sem fogjuk viszontlátni az árának.
Robbent és Sneijdert is ugye nevetségesen olcsón adtuk anno, és a Huntelaar üzleten is buktunk talán valamennyit,bár ebbe most nem vagyok teljesen biztos.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 9., kedd 0:31
Nyilvan nem Villara volt epitve a csapat, de azt azert ne mondjuk mar, hogy ha o nincs, akkor ugyan ugy nyer a barca, mert ezt nem tudhatjuk.Galacticos írta:mintha villának kulcsszerepe lett volna ezekben a győzelmekben.F.C.B. írta:Vesz egy játékost 40mill.-ért és az első évben nyer vele a csapat 3-4 kupát köztük a Bl-t. majd három év múlva bagóért (ami azért még változhat) elengedi.
ha ő nincs ott,akkor is nyer a barca akkor.
Persze, hogy tobb volt benne, de akkor viszont lehet, hogy messi nem tudott volna ilyen szinten kibontakozni. Es azert az az evi 60 gol rengeteg..El Unico írta:Sosem játszott a posztján,be kellett állnia a sorba,Messi mögé,szerintem nem teljesedett ki,sokkal több volt benne. De ez csak az én véleményem.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 9., kedd 0:06
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 8., hétfő 23:54
Sosem játszott a posztján,be kellett állnia a sorba,Messi mögé,szerintem nem teljesedett ki,sokkal több volt benne. De ez csak az én véleményem.Persze ez a csúnya Messi mindenről ő tehet (meg a Gyurcsány Fletó) Villa első éve sikeres volt mindent megnyert amiről a legtöbb labdarúgó csak álmodik.A sikerekből kivette a részét!!!! Sérülése után (de lehet az is Messi intézte neki) nem tudott meghatározó ember lenni mert béna fasz volt és tíz helyzetből rúgott egy gólt.
Ezért sokat ült a padon és kb. ennyi! (szerintem)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 8., hétfő 23:28
mintha villának kulcsszerepe lett volna ezekben a győzelmekben.F.C.B. írta:Vesz egy játékost 40mill.-ért és az első évben nyer vele a csapat 3-4 kupát köztük a Bl-t. majd három év múlva bagóért (ami azért még változhat) elengedi.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 23:24
az sehol nem volt kidobott pénz.tavaly Songért a kidobott 19 millió euró
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 8., hétfő 22:59
Persze, nem is gondoltam teljesen komolyan, csak érzékeltetni akartam, hogy felesleges megmagyarázni, hogy így megérte meg úgy. Nagyon ár alatt adta el a Barca, el kell fogadni. A Real is tud érdekes üzleteket kötni, a Barca is, ennyi a történet. Egyébként nem értem, hogy alakulhatott így a dolog, azt hittem majd 10-15 körül elviszi valaki(Arsenalra tippeltem), de így az ágyúsok remélem "ráfanyalodnak" Pipitára 25-30 körül.F.C.B. írta:Villa alap ember volt az első évben negyven egynéhány meccs és kb. minden másodikon gólt lőtt!Bl.döntőbe is betalált azt hiszem erre lehet azt mondani hogy meghatározó játékos. Nélküle is meg lett volna? Ezt sosem tudjuk meg ezért kár vitatkozni rajta. Csigrinszkij talán öt meccset se játszott végig ezért nem volt meghatározó embere... Ennyi a különbség a két játékos között tehát ezzel az erővel nem jó az összehasonlítás!pheco írta:Villa nélkül is meg lettek volna a kupák. Akkor ezzel az erővel Csigrinszkij is jó vétel volt, mert jöttek a kupák.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 8., hétfő 22:55
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 8., hétfő 22:44
Villa alap ember volt az első évben negyven egynéhány meccs és kb. minden másodikon gólt lőtt!Bl.döntőbe is betalált azt hiszem erre lehet azt mondani hogy meghatározó játékos. Nélküle is meg lett volna? Ezt sosem tudjuk meg ezért kár vitatkozni rajta. Csigrinszkij talán öt meccset se játszott végig ezért nem volt meghatározó embere... Ennyi a különbség a két játékos között tehát ezzel az erővel nem jó az összehasonlítás!pheco írta:Villa nélkül is meg lettek volna a kupák. Akkor ezzel az erővel Csigrinszkij is jó vétel volt, mert jöttek a kupák.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem