Pont ezt akartam megjegyezni.más. Most hozta le a mundo deportivo, hogy a Barcelona játékosmegfigyelői és a vezetőség is hosszú évekig követte Isco-t és Illarramendi-t is, mert jó játékosnak tartják őket és le akarták igazolni, de sosem volt prioritás a középpálya megerősítése. Legalábbis tavaly és két éve egyáltalán nem fértek volna be Xavi, Iniesta, Busquets, Cesc, Keita, stb. mögé, padra meg felesleges lett volna. Ám láss csodát, most hogy a madrid megvette mindkettőt, 1. kik ők egyáltalán?, 2. ja megvan, noname egyszezonos játékosok, 3. Abszolút B terv, miután Pérez már nem képes nagy neveket igazolni. Hahahaha, azért ilyenkor nézzen magába az összes barcelona szurkoló.....
Tényleg nincs jobb szó rá, undorító ez a katalán brigád. Tényleg gusztustalannak tartom már amit csinálnak. Értem én az állandó kisebbségi komplexust, meg frusztráltságot, de azért egy idő után ez már kezd szánalmasba átmenni... Vergődnek állandóan valamin, ami a Reallal kapcsolatos.
Most is úgy próbálják beállítani a dolgot, hogy mi csak felszedtük az Ő lepattanójukat, mert az Ő színkatalán szuperkeretükbe két ilyen egyszezonos, (amúgy antimadridista), semmi játékos úgysem kellett. Hihetetlen szánalmas már.
Inkább a bohóc elnökükkel lennének elfoglalva, aki kidobja szinte ingyen Villát (teljesen mindegy az is, hogy ez mondjuk a 12 millás fizu miatt volt, azt a szerződést is aláírta valaki...), meg ígérgetnek Abidalnak, aztán arcon köpik. Azon is lehetne gondolkodni, hogy miket buknak a remek igazolásaikkal, vagy a szétcsúszott védelem mellett vesznek egy utolsó éves szerződéssel rendelkező Neymart 57 (?) millióért (mag ami ment Apunak zsebbe...). Közben a La Masía meg világklasszisképző. Hogy is van ez?