+1nmate írta:Szerintem csak én utálom őt

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 2., szerda 12:37
+1nmate írta:Szerintem csak én utálom őt
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 2., szerda 12:15
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 2., szerda 10:55
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 2., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 2., szerda 8:11
Én imádom az öreget!! Régebb is kedveltem a filmjeit, de olvastam olyan fél éve egy hosszú interjút vele, és nagyon csípem a hozzáállását, az elképzeléseit, a véleményét a filmvilágról. Óriási a pali!messideco írta:Woody Allen 80 éves. Tudom, hogy rühellitek, de itt két cikk róla:
8 Woody Allen film
Az origo összeállítása, én még beletenném A hétalvót.
30 idézet
„Az arca olyan volt, mint Louis Armstrong hangja”[/i]
Komoly ürge
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. december 2., szerda 5:26
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 1., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 1., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 1., kedd 16:18
P. Krisz írta:Megnéztem még párszor a trailer teaser-t és sok érdekes kérdést vet fel .
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 1., kedd 16:09
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 1., kedd 16:05
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 1., kedd 15:39
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az előző trailerekben is lehetett látni a Superman logós katonákat , eddig úgy gondoltam hogy egy Superman eszméivel egyetértő renegátok gyülekezete . Most már inkább úgy néz ki mintha Superman miliciát alakított volna . Béke mindenek felett ? A trailer gondolom egy film eleji részletből van mert Bat páncélja kezdetlegesnek hat . Viszont akkor miért annyira dühös rá Szupi ? Elvileg Bat-nek kellene dühösnek lennie a sok halott miatt . Talán kiderítette és felfedte hogy a Szupi jelmez Clark Kent-et rejti ? Nem tudom , én nagyon várom már .csababarca írta:Pl?P. Krisz írta:Megnéztem még párszor a trailer teaser-t és sok érdekes kérdést vet fel .
Engem érdekelnének, mert nálam csak az a kérdés,hogy hogy a fenébe bírom ki még hónapokig nélküle
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 1., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 1., kedd 15:11
Pl?P. Krisz írta:Megnéztem még párszor a trailer teaser-t és sok érdekes kérdést vet fel .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 1., kedd 15:07
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 1., kedd 6:22
Wooo ... ide nekem az egészet . Most . :Đ
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 1., kedd 5:46
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 29., vasárnap 14:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. november 29., vasárnap 14:19
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyi csavart el tudok majd képzelni, hogy ugyanezt meglépik, de úgy, hogy végül nem hal meg a Kapitány, mert Falcon vagy Bucky megmenti, és kettejük közül valamelyik hal meg helyette. Steve halála szerintem majd Thanos ellen következik be.P. Krisz írta:Azért sok a kérdés a film kapcsán , mert bár a Civil War képregénysorozatot dolgozza fel nem az eredetit , hanem azt ami csak 2016-ban fog megjelenni . Ezért sok a találgatás egyes karakterek kapcsán . Az eredetiben Pókembernek nagyon fontos szerepe van , a filmmel kapcsolatban egy cameoról beszélnek .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az eredetiben a Kapitányt megöli egy ismeretlen támadó és Bucky lesz az új Kapitány .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 29., vasárnap 14:12
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem