Áh, köszi, ezt nem tudtam, hogy ez az az AS.Realista24 írta:Ez az AS akar lenni, és elvileg igen, ezt nyilatkozta.
van még ez is
http://www.goal.com/en/news/1722/ligue- ... paign=enfb
Ez a cikk meg így szakdoga írás közbe sok volt asszem..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 27., péntek 13:27
Áh, köszi, ezt nem tudtam, hogy ez az az AS.Realista24 írta:Ez az AS akar lenni, és elvileg igen, ezt nyilatkozta.
van még ez is
http://www.goal.com/en/news/1722/ligue- ... paign=enfb
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 27., péntek 13:05
Ez az AS akar lenni, és elvileg igen, ezt nyilatkozta.Ez az Diario As mennyire hiteles oldal? Valbuena tényleg ezt mondta vajon, vagy megint valamelyik újság figyelmet akart csak?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 27., péntek 12:49
Nem mintha érteném a cikket, de ezt hol osztotta meg? Mert én úgy tudom, hogy nincs Facebookon és Twitteren se hivatalos fiókja, de lehet tévedek.Marky írta:ezt pogba osztotta meg, nem tudom, hogy ez most egyfajta felmentés karimnak, vagy csak egy újabb gyanúsított....
Mondjuk szerintem jelenleg az a legkisebb gondja, hogy egy politikus megvádolta a köpés miatt.ikarus93 írta:Karim barátunk nyakig ül a szószba.
Előbb utóbb terroristának fogják bélyegezni, amiért köpött egyet a himnusz után, vagy már lehet sokan annak bélyegzik ezt a cselekedetét. Persze ha nem muszlim hanem keresztény lenne, akkor ilyenről nem is beszélhetnénk.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. november 27., péntek 12:37
Idekeverni a vallást, érdekes gondolkodásmódra vall.ikarus93 írta:arim barátunk nyakig ül a szószba.
Előbb utóbb terroristának fogják bélyegezni, amiért köpött egyet a himnusz után, vagy már lehet sokan annak bélyegzik ezt a cselekedetét. Persze ha nem muszlim hanem keresztény lenne, akkor ilyenről nem is beszélhetnénk.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. november 27., péntek 12:13
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. november 27., péntek 11:58
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. november 24., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 23., hétfő 23:36
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 23., hétfő 23:07
Pipita írta:Na mondjuk rá is szolgált a dicséretekre.Ez lesz most sajnos, Benzema a sittes, paraszt, bűnöző.De ez a hír tényleg eléggé nevetséges, nem is értem hogy gondolhatták.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 23., hétfő 22:59
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. november 23., hétfő 22:55
Na mondjuk rá is szolgált a dicséretekre.Ez lesz most sajnos, Benzema a sittes, paraszt, bűnöző.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 23., hétfő 22:38
ziro4vr írta:Ha a himnusz utáni köpés miatt válogatottból való kizárás jár, nálunk már külön börtön épült volna a futballistáknak, mondjuk a Puskás Aréna helyén.
Ez lesz most sajnos, Benzema a sittes, paraszt, bűnöző.
Cikk végén is ott van, hogy a pénz miatt választotta a francia válogatottat az algír helyett.Hungarokatalán írta:Gondolom Benz származása is sajnos közrejátszik abban, h már mindenért meg akarják találni. Ez már ténlyeg a nonszensz kategória.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 23., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 23., hétfő 22:33
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 23., hétfő 22:30
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 23., hétfő 22:23
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 20., péntek 22:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 20., péntek 22:19
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. november 20., péntek 21:25
Delelott 10-kor volt a kihallgatas, kb 2 es fel orat volt bent. Az ugyvedje beszelt utana, de "folyamatban levo nyomozas miatt nem adhat ki informaciot arrol, hogy mi hangzott el. Valbuena keszsegesen es oszinten valaszolt a kerdesekre. Nem all szandekaban bajba a keverni valogatottjat es csapattarsait, csak elt a jogaval, h igazsagot szolgaltassansk az ugyeben". Vagy valami ilyesmi, Le Parisien-en olvastam kora delutan, azota nem tudom, hogy van-e fejlemeny, nem voltam netkozelben.TopaCriss írta:Kihalgatták már Valbuenat? Ha igen, mondott valami megterhelőt Benzemara?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem