Benítez igen csúnyán felsült a classicó-n, de minden logikát nélkülözött több játékos kezdetése is, valamint a VKP nélküli felállás.
Egyszerűen nem fér a fejembe hogy ha Casemiro játszik a legkisebb csapatok ellen is, szinte túlbiztosítva a védekezést, akkor az effektíven legnagyobb támadóerővel rendelkező csapat ellen milyen szempontból tűnt okos döntésnek, hogy felállunk 3 támadó szelleműbb KP-sal??

Szintén baklövésnek tartom hogy sérülésből visszatérve kezdett Benz, Marcelo és James se volt 100as (megjegyzem a játékával nem volt bajom, de mivel cserélni kellett 60 perc után, ennyi erővel Isco is kezdhetett volna.)
Danilo viszont az volt aki eddig nem győzött meg, most igen, de rossz irányba.

Varane az előző 2 szezon alatt csinált annyi hibát összesen mint a szombati meccsen, ez is rosszul jött ki.
Ramos inekciózva sem volt jó ötlet, szerintem Pepe vagy Nacho is megtette volna, és akkor nincs további sérülés kockáztatva.
Szerdán meglepetésemre nagyjából megkaptam a kezdőt amit szerettem volna szombaton, kivéve a kapuscserét.
2. fi-t láttam, voltak biztató támadások és labdaszerzések a kp-n, Kovacic tetszett. A végén csúnya bealvás volt, ilyet senki ellen nem szabad.