ő egyértelműen vkp
mind a 2-t kéne hozni
kb 2 év múlva sztem "ütne" egy Kondogbia Illara Modric középpálya

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 9., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 9., kedd 12:06
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 9., kedd 12:03
Ezt gondold át 1 kicsit... Fiatal, Alonso klónnak van kikiáltva, U21-es EB-n meghatározó szerepe volt a válogatottban + a Real Sociedadban is ami a 4. helyen végzett... Nem kevés a 30 milla,de mivel, ha jól tudom 2018-ig szól a szerződése ki kell fizetni a kivásárlási árát. Legjobb esetben opciókkal lehetett volna törni az árán, de ki tudja mi lesz a transzfer végeCobra11 írta:Ráadásul az ára és ehhez képest a valódi tudása vicc kategória.
Én ezt 1 jelzésnek veszem a vezetőségtől, hogy nekik nem eget rengető, hogy eladják. Csak ez ott lett eltoszva, hogy Pipita bevágta a sajtónak, hogy váltani akarniden6 írta:Most mi ez a Pérez nyilatkozat, hogy nem szeretné, ha Higu menne?
Higu kijelentette, hogy távozni akar...
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. július 9., kedd 11:55
Sok minden. Hogy pl. múltkor miért ment Londonba.Csabi írta:ő meg nem szeretné. mi nem világos?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 9., kedd 11:53
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. július 9., kedd 11:52
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 9., kedd 11:32
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 9., kedd 11:25
Gündogan-al ugyan az a helyzet mind Bale-el, nem engedik, ráadásul nem is erőltetjük mivel mi mindenkivel jóban vagyunk, őt amúgy is jövőre akarjuk megszerezni, legalábbis erről volt szó régebben.Ezt nagyon adom. Egyébként szerintem Xabi utódját látják benne és amiatt akarják mindenképpen hozni. Pedig ennyi pénzből Gündogan simán jöhetne, aki azért többet bizonyított és szerintem sokkal jobb játékos.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 9., kedd 11:22
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 9., kedd 11:20
Ezt nagyon adom. Egyébként szerintem Xabi utódját látják benne és amiatt akarják mindenképpen hozni. Pedig ennyi pénzből Gündogan simán jöhetne, aki azért többet bizonyított és szerintem sokkal jobb játékos.CS0ki írta: Rohadjak meg, de én még mindig nem értem miért fizetnénk ki ennyit... 30 millió rengeteg pénz, és ez a sárc még ali bizonyított valamit a legfelső szinten, elmúlt 23 éves, mégis "csak" egy védekezőbb középpályás, akikért azért nem szokás annyit fizetni. A legjobb fiatalnak választott Isco, aki a BL-ben alkotott nagyokat, még csak 21 éves, támadó, és ő került 30 millióba! Szerintem hatalmas palimadarak vagyunk, hogy kipengetünk egy ilyen összeget, pedig láthatóan kifogunk...Komolyan nem értem!És ezt a gyereket sok szempontból nem is érzem fejlődőképesnek, gyorsabb nem lesz, erősebb nem lesz...Passzolghat jobbra-balra, néhány hosszú indítás, de nem léátom miben léphetnénk vele előre, amiért indoklolt lenne a vételár.
Elhiszem, hogy kell a spanyol fiatal a szurkolóknak, de idén pont van már annyi, hogy ne kelljen kényszerből hozni valakit ezért. Mert nem tudom elképzelni, hogy ha nem spanyol lenne a gyerek, egyáltalán szóba kerülne.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 9., kedd 11:16
Rohadjak meg, de én még mindig nem értem miért fizetnénk ki ennyit... 30 millió rengeteg pénz, és ez a sárc még ali bizonyított valamit a legfelső szinten, elmúlt 23 éves, mégis "csak" egy védekezőbb középpályás, akikért azért nem szokás annyit fizetni. A legjobb fiatalnak választott Isco, aki a BL-ben alkotott nagyokat, még csak 21 éves, támadó, és ő került 30 millióba! Szerintem hatalmas palimadarak vagyunk, hogy kipengetünk egy ilyen összeget, pedig láthatóan kifogunk...Komolyan nem értem!A Sociedad elnöke picit megmakacsolta magát; a Real Madrid ugyan belement a 30 millás vételárba, de csak 2 részletben 18+12 milla (így megspórolva az adót), amire elsőre a baszkok elnöke is rábólintott, majd aztán gondolt egyet a pali és a játékos kivásárlási árát most mégis egy összegben követeli, vagy la.is igyekszik elérni azt, hogy az a 18 millás első részlet jóval közelebb legyen a 30-hoz!
Pedig kellene, 9 ember sok szerintem a védelembe.Lehetséges, bár a legfrissebb hírek szerint ugye nem kívánnak a védelemhez hozzányúlni! Meglátjuk.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 9., kedd 10:53
Lehet, hogy rohamosan közelednek azok az idők, amikor teljességgel kevés lesz a Real Madridba, de én nagyon tisztelem ezt az embert. Már a következő szezonban sem számítottam volna rá kezdőként, ha megcsípjük Verrattit vagy Gündogant, de így még simán benne van, hogy rengeteget játsszon, aztán Illarra szépen lassan átveszi a helyét. Rengeteget tanulva tőle. Nagyon jó hatással lenne a fiatalabb baszkra.Xabi Alonsót ma arról kérdezték, hogy visszatér-e Angliába. A középpályás röviden válaszolt a kérdésre: “nem, teljességgel ki van zárva.”
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 9., kedd 9:42
Én már azt sem; szerintem egyértelműen lemondtunk róla idén, lévén ahogy korábban a Dortmundtól Gündogan ügyben, úgy a Tottenhamtől is egyértelmű NEM választ kaptunk (ennek nyomatékaként a walesi ott díszeleg minden promóciós felületükön)! Illarra vagy Kondogbia mellett itt max. egy csatár érkezhet még amennyiben Pipita hajthatatlan marad és végül csak távozik, de amúgy ennyi!llarramendi leigazolásával nem, és ezzel együtt az átigazolási szezonnak is vége, távozók lesznek és ennyi, azt még eltudom képzelni, hogy innentől kezdve augusztus 31-ig próbálkozunk Bale leigazolásával.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 9., kedd 9:28
ezt a forgató könyvet teljesen elhiszem..nem értem komolyan.Összefoglalom: Albiol marad, Higuain marad, Di Maria marad, Khedira fel se merült, hogy menne, Özil a világ közepe. Kaká, Callejon talán megy, de azért ez sem biztos. Jópofák vagytok a lelkes álomcsapat-tervezgetéseitekkel, de itt a jelek szerint nem szabadulunk olyan könnyen a múlttól.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 9., kedd 9:01
Illarramendi leigazolásával nem, és ezzel együtt az átigazolási szezonnak is vége, távozók lesznek és ennyi, azt még eltudom képzelni, hogy innentől kezdve augusztus 31-ig próbálkozunk Bale leigazolásával.tubatibi írta:láttok még esélyt más középpályás érkezésére vagy megelégszünk egy Illarramendi+Casemiro csomaggal?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 9., kedd 9:00
A Sociedad elnöke picit megmakacsolta magát; a Real Madrid ugyan belement a 30 millás vételárba, de csak 2 részletben 18+12 milla (így megspórolva az adót), amire elsőre a baszkok elnöke is rábólintott, majd aztán gondolt egyet a pali és a játékos kivásárlási árát most mégis egy összegben követeli, vagy la.is igyekszik elérni azt, hogy az a 18 millás első részlet jóval közelebb legyen a 30-hoz!pérez mostani nyilatkozata alapján illarra szinte tuti hogy jön.
Személy szerint én nem, pedig Kondogbiának én örültem volna még!láttok még esélyt más középpályás érkezésére
Ebben az esetben viszont nagy százalékkal igazolunk is egy csatárt a helyére, tehát létszámban ugyanott vagyunk!Most próbálják annak a káros hatásait csorbítani, de végül el fogják engedni 25-27 millás ajánlat esetén is szerintem. Hacsak Ancelotti nem gondolja nagyon komolyan, hogy számít rá.
Lehetséges, bár a legfrissebb hírek szerint ugye nem kívánnak a védelemhez hozzányúlni! Meglátjuk.Végül egy védő távozását várom még, vagy Albiol vagy Coentrao szerintem dobbant. Most elcsendesedtek a hírek kicsit az eladásokról, de biztosan lesz még távozó, akár olyan is, akire nem számítunk.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 9., kedd 8:34
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 9., kedd 8:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 9., kedd 1:01
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 0:45
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem