HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. november 25., szerda 15:06
Hogyha egy olyan csoport tagja lennék, amit amúgy is természetellenesnek tart a társadalom, gyűlöl és megvet, akkor lehet hogy én sem venném jó néven, ha a "csoportunkról" csak olyan propagandafilm készülne, ami meg sem próbálja bemutatni az érzelmeinket, vagy legalább megérteni hogy mit hogy gondolunk és miért, csak nevetség tárgyává tesz, és ez az egyetlen célja. Mert ezekkel csak a sztereotípiákat erősíti, ezáltal pedig az előítéleteket, a megvetést, a gyűlöletet.
Most ezt nem azért írtam így, mert transznemű lennék, csak próbálom beleképzelni magam a helyzetükbe.
Ettől függetlenül szerintem sem az a megoldás, hogy kiverik minden szarért a hisztit (ha jól emlékszem, a Dallas Buyers Clubbal sem voltak elégedettek, pedig a kettő ég és föld.) Szerintem a vicc szabad és bármiből szabad viccet csinálni, nem a humor forrásában kell szerintem a tiszteletlenséget kutatni, különben az egész "műfajt" be kellene tiltani és soha többet nem is lenne szabad nevetni.
A feladat adott, szépen kezdjenek el ők is a maguk oldaláról olyan dolgokat alkotni, ami segítheti az átlagembert abban, hogy megértsék őket. Nem lehetetlen, másnak is sikerült már.