Isco - 22
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - 22
Megkérdeztem az edzőm,Ő is azt mondta hogy egyből piros két meccs.
Azzal indokolta,hogy elvileg ezt a szabályt azért hozták be,mert az egyből piros nem "átlagos" szabálytalanság.
Nem pl taktikai,hanem durvaság,és mindenek előtt szándékos.
Ezért is büntetik jobban.
Azzal indokolta,hogy elvileg ezt a szabályt azért hozták be,mert az egyből piros nem "átlagos" szabálytalanság.
Nem pl taktikai,hanem durvaság,és mindenek előtt szándékos.
Ezért is büntetik jobban.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
én is így tudom. csak meglepve láttam, hogy az Iscos facebook poszt alatt volt egy kommentetek, hogy az azonnali piros minimum két meccs.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
ilyen szabály nincs.Én úgy tudom hogy az egyből piros legalább két meccs.
sporitól függ hogy mivel fűszerez a jegyzőkönyvben valamint a szövetség döntésén. ha nincs semmi extra akkor 1 meccs.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs ilyen szabály elvileg.Én úgy tudom hogy az egyből piros legalább két meccs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Én úgy tudom hogy az egyből piros legalább két meccs.defender3 írta:Leginkább attól függ mit ír be a bíró a jegyzőkönyve.Dupla D írta:valaki magyarázza el nekem mióta ér az azonnali piros minimum két meccses eltiltást. eddig szentül meg voltam győződve, hogy csak egyet ér. neten utánakerestem, de ott írnak egyet is, kettőt is, meg hármat is.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
Leginkább attól függ mit ír be a bíró a jegyzőkönyve.Dupla D írta:valaki magyarázza el nekem mióta ér az azonnali piros minimum két meccses eltiltást. eddig szentül meg voltam győződve, hogy csak egyet ér. neten utánakerestem, de ott írnak egyet is, kettőt is, meg hármat is.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
James játszott 2 válogatott meccset, plusz Clásicon 60 percet. Isco nem játszott ennyit mostanság, plusz most két bajnoki fordulót pihen. Nem volt nagy meglepetés, hogy Isco kezdett tegnap.hamesz írta:Ezért favorizálom Jamest. Nem egy csel gép a srác, de olyan helyzeteket készít elő, hogy az állam leesik és akkor még ott van az is, hogy a csávó kész életveszély, mert gondol egyet ellövi és gól... Nem értem továbbra sem miért Isco kezd.
Viszont még mindig az a szomorú, hogy Isco és James nagyon keveset vannak együtt a pályán, míg a BBC formától függetlenül kezdők, főleg a BC. Pedig annyira adná magát egy 442 - James-Modric-Kroos-Isco-Benz-Cé, hogy az nem igaz. Első kettőt lehetne pihentetni Bale-el és Jesével, Jamest és Iscot Bale-el és Lucassal, Modricékat pedig Case és Kovacic tehermentesíthetné. De hát amíg Pérez itt van, addig az ilyen egyértelmű dolgok sem következnek be.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
A 2 sárgás piros, azaz 1 meccs eltiltás, de az azonnali az a szabálytalanság és bírói jegyzőkönyv alapján kerül elbírálásra.Dupla D írta:valaki magyarázza el nekem mióta ér az azonnali piros minimum két meccses eltiltást. eddig szentül meg voltam győződve, hogy csak egyet ér. neten utánakerestem, de ott írnak egyet is, kettőt is, meg hármat is.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nekem az nem tetszik, hogy folyton rátekeredik és mindig át akarja vinni mindenkin ahelyett, hogy passzolna. Mindig túl bonyolítja és ez nem tetszik. Ezért favorizálom Jamest. Nem egy csel gép a srác, de olyan helyzeteket készít elő, hogy az állam leesik és akkor még ott van az is, hogy a csávó kész életveszély, mert gondol egyet ellövi és gól... Nem értem továbbra sem miért Isco kezd.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
valaki magyarázza el nekem mióta ér az azonnali piros minimum két meccses eltiltást. eddig szentül meg voltam győződve, hogy csak egyet ér. neten utánakerestem, de ott írnak egyet is, kettőt is, meg hármat is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Kevés. Nagyon kevés. Középső négyesből ma simán ő volt a leggyengébb.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Annyi labdát el tud adni, hogy alkalmazni fogja az adidas.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Abszolút császár lenne... A Barca tudott változtatni Messi hiányában (mondjuk egy lyen kreatív duóval lehet is) azóta megb*sznak mindenkit... Mi lesz ha még Ő is top formába kerül.... Na mindegy... Mi nem tudunk változtatni, csak a befásult CR meg Bale a megoldás... Hányingerem van már attól, hogy Ők ketten érinthetelenek, mert bennük van a gól, közbe meg 90 percig egy megmozdulásuk sincs.... De legyen csere vagy hozzuk le Isoc-t/James-t... Reménytelen az egész....MesQueUnClub írta:Ezért sincs értelme összehasonlítani őket. Egy labdabirtoklásra kiélezett taktikában pedig Isco szerintem császár lenne.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
4-3-3-ban szerintem akivel még megtudná magát érteni, Agüero+Hazard mellett, az Reus+Auba, csak ugye Reus lehet a Sanitasnal töltene elég sok időt. Az a baj, hogy statikus emberek mellett, annyi többlet munkája van az összes KP-snak, hogy erősen meglepne, ha annyira a vállára tudná venni a csapatot mint pl Neymar Messi hiányában. Ezért sincs értelme összehasonlítani őket. Egy labdabirtoklásra kiélezett taktikában pedig Isco szerintem császár lenne.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- M1Ö
___Samy___ írta:Neymarhoz meg azért sem kéne hasonlítani, mert ő az érkezése óta végig a bal oldalon, vagy középen játszik ugyanabban a szisztémában. Ahhoz, hogy mi is építeni tudjunk Iscora, ahhoz állandóság kell. Plusz amit már CSOki említett, egy olyan szisztéma, amiben érvényesülhet. És nem miatta, hanem az alapanyag miatt.
Én teljesen megértem a srácot, hogy kivan a bréje a helyzetével, ő ettől sokkal többet tudna adni egy csapatnak.

Már nem tudom ki írta, hogy mi a büdös életbe nem leszünk korszakos csapat, mert mi idumolunk az ellenhez... Teljesen jogosan... De ha felállna egy olyan kezdő 11 amit én írtam (nem feltétlen ezekkel a nevekkel, de ilyen stílusúakkal) akkor hozzánk kéne azonosulnia még egy Barca-nak is, MSN ide vagy oda....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ___Samy___
Azért azt is vegyük mér figyelembe, hogy hány poszton lett kipróbálva, meg erőltetve, mielőtt ennyire lesavazzuk a faszit. Nekem most nagy hirtelen 5 poszt jut eszembe, 4-4-2-ben a bal oldalon, 4-3-3-ban szintén a bal oldalon, 4-2-3-1-ben a csatár mögött, meg egy sorral visszább is, plusz most ugye a jobbszél. Így meglehetősen nehéz hozni egy konstans szintet. Plusz ugye ha 80 millás ballábasok felépültek, akkor egyből pad...
Neymarhoz meg azért sem kéne hasonlítani, mert ő az érkezése óta végig a bal oldalon, vagy középen játszik ugyanabban a szisztémában. Ahhoz, hogy mi is építeni tudjunk Iscora, ahhoz állandóság kell. Plusz amit már CSOki említett, egy olyan szisztéma, amiben érvényesülhet. És nem miatta, hanem az alapanyag miatt.
Én teljesen megértem a srácot, hogy kivan a bréje a helyzetével, ő ettől sokkal többet tudna adni egy csapatnak.
Neymarhoz meg azért sem kéne hasonlítani, mert ő az érkezése óta végig a bal oldalon, vagy középen játszik ugyanabban a szisztémában. Ahhoz, hogy mi is építeni tudjunk Iscora, ahhoz állandóság kell. Plusz amit már CSOki említett, egy olyan szisztéma, amiben érvényesülhet. És nem miatta, hanem az alapanyag miatt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- M1Ö
Pont ez az... Nem lenne 1-1 ember, akitől várjuk a csodát. Csapatként tennék oda-vissza. Itt van CR, Bale, őket nem lehet lecserélni, mert bennük megvan, hogy találnak egy gólt a semmiből... Igen, már vagy 10 forduló óta 5 forintot nem érnek... De inkább lehozom Jamest, mint közülük valakit....Pipita írta:Elég nagy butaság lenne olyan játékosra alapozni a csapat játékát, aki néha mutat kiemelkedő technikai húzásokat, de amúgy képtelen folyamatosan nem hogy kiemelkedő, de akár csak meggyőző teljesítményt letenni az asztalra.
Hazard, Agüero bohóc? Hazard-nak az idei éve több mint gyenge, de amúgy egy játszó csapatban (sőt, még a tavalyi Chelsea-ben is) azt ver meg 1-1-ben akit akar. És pont ez kell nekünk, aki védelmeket tud megbontani, nem statikus, szarok bele CR meg Bale. Agüero meg kb ugyanaz mint Suarez. Sőt, szerintem még jobb, mert még több esze van a focihoz. Addig kapar míg gólt nem lő. Magasan Ő a legjobb a Cityben... Közelről, távolról, egyedül vagy összjátékban... Tök mindegy, ha Ő benne van, akkor gól. De ja, bohócok.Pipita írta:Kérdés hogy ki előtt, mert hogy mi is térdelnénk, az száz. A gólt azt ki lőné? Hazard? Agüero? Bohócok.
Rengeteg jelentene egy CR/Bale-Hazard/Agüero csere... Persze egy normális edzővel meg elnökkel... De rengeteget jelentene.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hidd el, ha olyat mutatna akkor betennék és kezdő lenne. Főleg miután elkoccolt Cé.
Én is szeretem a faszit, közel áll a szívemhez a focija, de mint írtuk is páran kb nullát fejlődött. Nem fogom újra leírni a hibákat, de!
Nem képes húzni a csapatot úgy, mint a túloldalon Neymar. (direkt őt írtam mert egy kororsztály).
És addig nem is érdemli meg h kapja a meccseket folyamatosan amíg csak pár szép cselt látunk tőle.
Abban mondjuk viszont igazat adok, hogy pont ezért sem kéne Balet&Cét nyomatni.
Próbálkozni kéne, hátha valaki formába lendül, de azt nem érdemli meg Ő sem, hogy nyomatva legyen agybafőbe
Én is szeretem a faszit, közel áll a szívemhez a focija, de mint írtuk is páran kb nullát fejlődött. Nem fogom újra leírni a hibákat, de!
Nem képes húzni a csapatot úgy, mint a túloldalon Neymar. (direkt őt írtam mert egy kororsztály).
És addig nem is érdemli meg h kapja a meccseket folyamatosan amíg csak pár szép cselt látunk tőle.
Abban mondjuk viszont igazat adok, hogy pont ezért sem kéne Balet&Cét nyomatni.
Próbálkozni kéne, hátha valaki formába lendül, de azt nem érdemli meg Ő sem, hogy nyomatva legyen agybafőbe
ZIDANE
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Elég nagy butaság lenne olyan játékosra alapozni a csapat játékát, aki néha mutat kiemelkedő technikai húzásokat, de amúgy képtelen folyamatosan nem hogy kiemelkedő, de akár csak meggyőző teljesítményt letenni az asztalra. Mostanság már az elfogadhatónak is örülnék tőle, borzasztó idén. Carlo első évében volt a legjobb, azóta szvsz eléggé túl van értékelve az ő ittléte.Pont Isco-t nem kéne csesztetni, az ilyen játékosokra kell alapozni...
Kérdés hogy ki előtt, mert hogy mi is térdelnénk, az száz. A gólt azt ki lőné? Hazard? Agüero? Bohócok.Jöhet Modric-Kroos-Isco-James mellé még Hazard meg Agüero, meg Ancelotti szabad kézzel vissza, aztán téyleg tényleg térdelhetne Európa, meg úgy alapból az egész vlág!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2015. november 24., kedd 17:37-kor.
- M1Ö
Pont Isco-t nem kéne csesztetni, az ilyen játékosokra kell alapozni.... Magyarázhat itt ziro meg nMáté, de Modric meg Kroos mellett Ő játsza a FOCIT!!! Ezekre a játékosokra kell a jövőben építeni! Jöhet Modric-Kroos-Isco-James mellé még Hazard meg Agüero, meg Ancelotti szabad kézzel vissza, aztán téyleg tényleg térdelhetne Európa, meg úgy alapból az egész vlág!