Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. november 26., csütörtök 15:27

wZoLee7 írta:Jó lehetett élőben nézni a meccset, viszont biztos voltak kellemetlen pillanatok is :D A közönség, hogy élte meg néhány játékos teljesítményét?
Az elején ment az Iscózás, amikor még volt látványos játék, Varane mindenkinél el van ismerve, skandáltuk együtt Modric nevét többször is, Kovacic és Bale egy-egy rossz megmozdulására káromkodtak mellettem a lengyelek és a fehéroroszok, Danilo senki kedvence. :D
Cristiano külön volt még éltetve, állva tapsoltak minket a hazai szurkolók, amikor velük együtt skandáltuk, hogy Слава Україні, героям слава, ami azt jelenti, hogy Dicsőség Ukrajnának, dicsőség a hősöknek - ugye a keleten zajló harcok óta nemzeti szlogen, közmondás.
A hangulat zseniális volt a táborunkban, ment az éneklés, a hazaiak sem provokálták senkit, Pepe, Nacho és Casemiro integetett, és tapsolt nekünk a végén, a többiek rohantak melegedni, örültek, hogy vége.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. november 26., csütörtök 14:40

mégis nagyon átvették a vezetést
*természetesen majdnem és nem nagyon

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 26., csütörtök 13:58

Victor írta:
de valamiért mindenki elfelejti, hogy a Celta ellen tudtunk idegenben 3-1-re nyerni, ami szerintem pl nagyobb teljesítmény mint a Sevilla elleni siker lett volna.
szerintem nem felejti el senki, de a lényegen nem változtat. azért egy Celtát még mindig kötelezőhöz sorolok. Viszont akkor már azt se felejtsük el, hogy félórát emberelőnyben játszottunk, mégis nagyon átvették a vezetést, szépítettek, simán egyenlíthettek volna, de aztán mi szereztünk végül gólt. Az a meccs is nagyon el lett taktikázva :roll:
Ha akkor is Casilla van Navas helyett, max egy X-re lettünk volna jók.
Merci Zizou!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 26., csütörtök 12:52

lordgabi írta: Bale nagyon hasznosan focizott...
Lerövidítettem, de az egészre reagálok.
Érzésem szerint, ha CR-t kivennénk a csapatból, mindenki jobban teljesítene. Kapna mindenki egy kis szabadságot, többet mernének vállalni. Szerintem jót tenne az általad felsorolt játékosoknak egy CR nélküli játék.
Kroos nem alkalmas arra a szerepre, amire Casemirot teremtették, viszont ha a brazil a pályán van, Modric és Kroos is szintekkel jobban teljesít.
Jó lehetett élőben nézni a meccset, viszont biztos voltak kellemetlen pillanatok is :D A közönség, hogy élte meg néhány játékos teljesítményét?

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. november 26., csütörtök 12:15

de valamiért mindenki elfelejti, hogy a Celta ellen tudtunk idegenben 3-1-re nyerni, ami szerintem pl nagyobb teljesítmény mint a Sevilla elleni siker lett volna.
szerintem nem felejti el senki, de a lényegen nem változtat. azért egy Celtát még mindig kötelezőhöz sorolok. Viszont akkor már azt se felejtsük el, hogy félórát emberelőnyben játszottunk, mégis nagyon átvették a vezetést, szépítettek, simán egyenlíthettek volna, de aztán mi szereztünk végül gólt. Az a meccs is nagyon el lett taktikázva :roll:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. november 26., csütörtök 12:03

wZoLee7 írta:Bale tegnap rendben volt. CR is érezte, mind két gólját neki köszönhette, tiszta helyzetet csinált neki. A meccs embere viszont Casemiro nálam.
Bale nagyon hasznosan focizott, sokat nem futott (a statisztika is minket igazol), de amikor meg kellett húzni a szélen, és rákapcsolt, nem volt esély lefutni.
Kevesett vállalt, sokszor passzra váltott kontra közben, pedig azzal a sebességgel elment volna a két középhátvéd között, Kovacic dettó, 6-0 minimum, ha rálövi, vagy kapura vezeti a bogyót, olyan területek voltak előtte ezen a meccsen is, vállalni kell a lövést - neki még van ideje fejlődni.
Isconál ugyanaz mint a TV-n keresztül, rengeteg az eladott labda, és a felesleges mozdulat...
Casemiro kemény volt végig, Modric is tanár, akár Varane, Danilo érthetetlen továbbra is, hogy ilyen szinten teljesít nálunk valaki, kezd egy bizonyos kategóriába kerülni...Kroos is gyenge, remélem kilábol ebből a hullámvölgyből végre.
Carvajal nem nagyon bírta már a végén, kellett azért Pepe segítséget, káosz volt a jobb oldalunk az utolsó 15 percben, de akárhogy is nézzük, ez a brazil, hogy lehetett valaha is Carvajal előtt a listán... :fpalm:
Nacho nagyon szimpatikus volt most is, Casemiróval ketten legalább megköszönték nekünk a szurkolást. Cristanóék egyből vágódtak befelé az öltözőbe...
Alattunk melegítettek Jamesék, na igen, az vádli...

Hallatszott a szurkolásunk?
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2015. november 26., csütörtök 11:53

fiore írta:Nem mintha sokat változtatna az eddigi szezon megítélésén, de valamiért mindenki elfelejti, hogy a Celta ellen tudtunk idegenben 3-1-re nyerni, ami szerintem pl nagyobb teljesítmény mint a Sevilla elleni siker lett volna. Nem változtat semmin, csak már szúrta a szemem.
Szerintem pont akkor lett volna igazán értékes a Celta elleni siker ha utána Sevillából is elhozzuk a 3 pontot. Ugyanannyit ér mindkét 3 pont a végén. Még talán hazai Clasico bukta is kevésbé fájna. Így viszont nagyon sok pontot hagytunk el, így hogy még a szezon felénél se járunk. :roll:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. november 26., csütörtök 11:37

Látszik azért, hogy nem klappol minden. Ezt a 15 perc alatt bekapott három gól is mutatja, ami bár nem oszt nem szoroz számunkra már a BL csoportkörben de azért mégsem kellene ennyire látványosan kiengednünk egy győztes meccsen. Viszont én egyáltalán nem vagyok borús és nem vagyok Benitez ellen sem. Tavaly ilyenkor csúcsra volt járatva az Ancelotti vezette csapat, mindenki arról beszélt hogy mi voltunk a legjobbak. Mindig is alap szabály lesz a kupák tekintetében hogy tavasszal kell jól szerepeleni és ott kell csúcsteljesítményt nyújtani, a többi lényegtelen. Nézzük csak vissza a tavalyi két BL döntőst, mindenhol a szezon ezen szakaszában már el akarták zavarni az edzőt, jöttek a hírek hogy nem jönnek ki jól a játékosok az edzőkkel, ennek ellenére tavaszra állt össze mind a két csapat és kupákat nyertek. Kicsit ez az érzésem Benitezzel is, persze nem garantált hogy ugyanezen az elv alapján ő is a mennybe mehet év végére, de korai leírni őt. Egy edzőt csak a szezon végén lehet reálisan értékelni, ha tavaszra formát időzít több most gyengén teljesítő játékosunk is akkor korai a mostani halálhangulat. Benitez nekem sem a kedvencem, de közel sem kutyaütő. Szerintem eddig két meccsen volt taktikailag betli amit lehozott az Atletico és a Barca elleni. Ezen kívül nem sziporkázó a játék, de hozzá tartozik hogy kulcsemberek dőltek ki, egyszerre többen is eddig a szezon során aminek tekintetében közel sem csőd az eddigi teljesítmény. Kulcs persze a szereplésünk eredményességében hogy a Barca csúcsformában játszik még Messi nélkül is, nekünk minden kupában valahogy túl kell jutni rajtunk.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 26., csütörtök 11:13

Az a Casemiro akivel állítom hogy nem kaptunk volna ki a Barca ellen.
Ezzel kapcsolatban írtam a meccs közben. Már vagy 10 meccse Casemiroval játszottunk a kp-n, erre ahogy felépültek a gálaemberek, a brazil ment is a padra. Úgy is nézett ki az egész KP.
Benítez te... :roll:
Merci Zizou!

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. november 26., csütörtök 11:09

Nem mintha sokat változtatna az eddigi szezon megítélésén, de valamiért mindenki elfelejti, hogy a Celta ellen tudtunk idegenben 3-1-re nyerni, ami szerintem pl nagyobb teljesítmény mint a Sevilla elleni siker lett volna. Nem változtat semmin, csak már szúrta a szemem.
.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 26., csütörtök 11:02

Ha ez lenne a legkisebb gond, hogy az első Clasicot picit eltaktikázta. :ike:
Mourinhoval és Ancelottival is megesett, hogy az első klasszikuson elszámolták magukat.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 26., csütörtök 10:57

wZoLee7 írta:Bale tegnap rendben volt. CR is érezte, mind két gólját neki köszönhette, tiszta helyzetet csinált neki. A meccs embere viszont Casemiro nálam.
Az a Casemiro akivel állítom hogy nem kaptunk volna ki a Barca ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 26., csütörtök 10:42

Bale tegnap rendben volt. CR is érezte, mind két gólját neki köszönhette, tiszta helyzetet csinált neki. A meccs embere viszont Casemiro nálam.

Takesz
Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco

HozzászólásSzerző: Takesz » 2015. november 26., csütörtök 9:19

En Kovacic miatt ultem le megnezni a meccset. Bar neha pontatlan volt a srac, de benne legalabb volt valami varatlan.
Micsoda jatszo csapat lehetnenk, ha nem lenne elol a 2 vadlo (szelid gesztenye)...
13

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. november 26., csütörtök 8:41

Carvajal 108.88
Ez igen. Egy maga többet vállalt, mint az egész csapat. :mrgreen:
Amúgy valamennyire látszódott, hogy több volt a mozgás, talán ennek volt köszönhető a több helyzet kidolgozása.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 26., csütörtök 8:35

A Rafa csapat tegnap rekordot döntött a futásteljesítményben. Eddig 107,1 km volt a csapat legtöbbje Rafa irányítása alatt, most 108,01 lett.
Casilla 4.50
Carvajal 10.888
Varane 3.69
Pepe 9.72
Nacho 9.76
Casemiro 10.99
Kovacic 11.12
Modric 7.15
Isco 10.55
Bale 8.19
CR 9.21
Benzema 2.28
Kroos 3.28
Danilo 6.66
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. november 26., csütörtök 8:22

Örültem a tegnapi győzelemnek, és annak, hogy láttam némi akaraterőt és küzdeni akarást a játékosokon. Örülök neki, hogy négy gólt szereztünk idegenben, viszont nagyon felcseszett, hogy sikerült hármat beengedni.
DE. Egyáltalán nem engesztel ki ez a győzelem. Nem izgat fel túlságosan, hogy egy ukrán csapatot megverünk a BL-ben egy ekkora égés után. Ha a Bayernt vertük volna el, az már egy fokkal más tészta lett volna, de hogy a Clásicón hazai pályán elszenvedett 4-0-ás vereséget egy ideig semmi sem feledteti, az biztos.

Pár "érdekességet" véltem felfedezni a meccs során:
-más volt a pályán a hangulat. gondolok itt Bale és Ronaldo gólörömére (nem csak arra, mikor konkrétan ráfeküdt, már az első gólnál is az átlagosnál jobban együtt voltak), a gólok utáni teleszájas mosolyokra (Isco pl.), Bale-nek a saját szögletzászlónál történő szerelésére, és nem utolsó sorban arra, hogy Ronaldót nagyon rég nem éreztem ilyen lazának. Nem toporzékolt, nem üvöltözött a kihagyott helyzetei után, ezt jó volt látni.
-Casemiro kell nekünk. Igazán jót tett neki a portói kiruccanás, egy igazi bulldog, hajtós, jól szerel, és remek keresztlabdákkal kooperál.
-Modric egy zseni. Noha nem újdonság, tegnap megint kiderülhetett mindenki számára, hogy mennyire fontos játékos valójában. Semmiképp nem cseréltem volna le, szerintem hiba volt Beniteztől azt a játékost lehozni, aki az egész csapatot összefogta és aki mindenhol ott volt.
-Kroos (jelenleg) nem hiányzott/hiányzik (?) a kezdőcsapatból. A rosszabb, hogy mivel Modric helyére állt be, így még jobban szembe ötlött a kettejük közti különbség, az, hogy ki mennyit ad a csapatnak.
-Nacho remek kiegészítőember. Ilyen megbízható, saját nevelésű, több poszton is bevethető játékosokra van szükségünk.
-Pepének már nincsen helye a Real Madrid kezdőjében. Óriási hibákat vétett, csak a szerencsén és az ellenfélen múlott szerintem, hogy nem lett belőle nagyobb galiba. Jó, nem volt Ramos, és egy idő után Varane sem, de ilyenkor rutinos rókaként magára kellett volna vállalnia szerintem a védelem egybe tartását. Ha mindenki egészséges, akkor egyértelműen a Ramos-Varane duónak kell kezdeni.
-szerencsétlen Casilla pedig eddig talán három meccsen védett (Sevilla, Las Palmas és Shakthtar) de már össze szedett hét gólt. Nem mondom, hogy tehetett róluk, de nem érzem biztosnak. A beadásokra életveszélyesen jön ki, de nem úgy mint Casillas. Ő gyilkos üzemmódban, a körülötte lévő játékosok testi épségét is veszélyeztetve söpör. Hasznosnak tűnik, de talán kicsit jobban kéne vigyázni.

Voltak már jó momentumaink, de mint mondtam, engem egy Shakthar vagy egy spanyol kis / középcsapat elleni siker nem vigasztal, nem izgat fel. Ezek kötelezőek.
Szeretném látni, hogy az igazán nehéz ellenfél ellen jó kezdőt kiküldve, a mérkőzésbe jól belenyúlva, rommá hajtják magukat a játékosok, és jó eredményt érnek el, mert ahogy tavaly, idén is minden nagyobb erőpróbán megbuktunk eddig (Atletico elleni 1-1, PSG elleni 0-0, PSG elleni 1-0-ás győzelem roppant gyenge teljesítménnyel, Sevilla elleni 3-2-es vereség, Barcelona elleni 4-0-ás zakó hazai pályán).

Jó persze, még idő kell, meg állandóan sok a sérült, de azért a szezon második felében szállítani kell az eredményeket (és a trófeákat).

Hala Madrid!

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. november 26., csütörtök 6:23

Roppant hideg volt, kemény, szinte jeges volt a pálya, a büntető után szó szerint lefagytak a játékosok, a gólbíró végig mozgott, melegített, Kroost nem ismertem meg, pedig rohadt közel készültek tőlünk/alattunk James, Karim és Vázquez társaságában.
A játékvezetői ötös kétszer annyit melegített, mint a mieink, nem is csoda Varane sérülése ilyen körülményem között, Jamest sem akarta beáldozni feleslegesen...Volt pár (kiemelkedő) kapuralövés tizenhatról, cicázás, beadás Casillának, de semmi komolyabb átmozgató edzés...a Donyecknél ment azért a dara, ahogy kijöttek, nem is fáztak.
A meccsről, és az élményekről így frissen lehetetlen mesélni, jó éjt!
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. november 26., csütörtök 0:45

0-4-re mentünk, gondolom addig. Voltak lövéseink, próbálkozásaink, helyzeteink, ziccereink és góljaink is, nekik meg lehetőségeik se. Az a 20-30 az meg inkább 15.

Nem kell túlértékelni, hogy sikerült elmenni négy góllal ma a Sahtar ellen, de sokkal jobbat mutattak a srácok, mint amire az alázás után számítottam.

A vége viszont megmutatta, hogy mentálisan azért valami nincs rendben.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 26., csütörtök 0:38

Érdekelne, hogy mikor játszottunk jól.
Az első félidőben amikor a kreativitás=nulla volt és csak oldalpassz-hátrapassz kombó jött kb mindenkitől?

Vagy amikor a Sahtar mindent mindent alapon kitámadgatott és volt hátul helyünk? Arra a bő 15-20 percre gondol?

Vagy az utolsó 20-30 percre amikor azt sem tudtuk, hogy hol vagyunk?!

Érdekes faszi ez a Benitez... humorherold
ZIDANE

Vissza: