Matt009 írta:Kroosszal az a probléma, hogy nem védekezik olyan jól, mint Xabi, hozzá képest kicsit fegyelmezetlen. De szerintem egy kiegyensúlyozott felállásban ez nem lenne jelentős probléma. De Verratti szerintem nem lett volna Kroosnál jobb megoldás.
Ezzel egyetértek, főleg az utolsó részével.
KAG írta:Matt leírta már.
Én is így gondolom. Illetve +annyi, hogy számomra picit alibibb a stílusa Alonsonál extraként hozzátéve.
Azzal egyet is értek, csak nem egészen értettem, hogy Verrattit mellé akartad volna, vagy Kroos helyett. Mert most ő se lenne jobb nálatok szerintem..
ziro4vr írta:Ez az Akinfeev mekkora tehetségnek indult, aztán valahogy bele is fagyott az orosz légkörben, már csak a potyákat kapja.
Az az egész generáció mekkorának "indult", aztán emlékeim szerint senki nem futott aztán be nagy karriert - ezt az indultat európai karrierre értem, az EB után sokan már benne voltak a korban azért. Arshavin volt talán a legsikeresebb, de neki is inkább csak jó időszakai voltak - emlékeim szerint. Emlékszem őt és Zhirkovot is szóba hozták velünk, anno FIFA-ba meg is vettem őket akkoriban "tesztelésre"..