Ennek a petíciónak a létrejöttét valahogy így képzelem el..defender3 írta:Ok

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 25., szerda 13:20
Ennek a petíciónak a létrejöttét valahogy így képzelem el..defender3 írta:Ok
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 25., szerda 12:56
Kapitány pajzsa vibrániumból van míg Vas ... nos vasbólKAG írta:
Csak engem zavar, hogy nem csapta őket szét 5 perc alatt?![]()
Mármint annyival fejlettebb,erősebb a vasember ruha mint Cap' eszközei&"képességei"
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 25., szerda 11:02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajnos az egy nagyon hosszú procedúra, rendkívül kemény és akaratpróbáló kiképzéssel, amely már egész gyerekkorunktól kezdve készít minket a szabolcsi életformára.. nem elég hozzá a tekintélyt parancsoló hajad. Máté, te már sose lehetsz szabolcsi sajnos. Sajnálomnmate írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó, nem vagyok egy szabolcsi
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 25., szerda 10:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 25., szerda 10:11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó, nem vagyok egy szabolcsi, de szerintem ez könnyen előfordulhat. Nem dísznek rebesgetik a dolgot, képregényben is hasonlóan történt. Iron Mant meg azért gondolom, mert előbb vagy utóbb őt ki kell írni. Marvelnek meg kell próbálni nélküle, akármennyire is a legjobb arc.ziro4vr írta: Erre már te is kimásztál a zh tételek alól? Akkor tényleg jó lehet.![]()
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sztem kamu ez a hír, hogy meghal a kapitány, ott lesz mindenki Thanos ellen, aztán majd abban hullanak el. Vasember sem fog sehova menni, Downey Jr nélkül halottak ezek, bármennyi színészt szerződtetnek
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 25., szerda 10:03
Erre már te is kimásztál a zh tételek alól? Akkor tényleg jó lehet.nmate írta:Ez teljesen jónak néz ki.
CA kezd érdekesség válni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy szerintem Captain meghal, Bucky lesz az új. Tony meg lelécel valahova, többet őt sem látjuk.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 25., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 25., szerda 9:57
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 25., szerda 9:40
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 24., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 23., hétfő 14:00
Ja-ja . Lawrence Kasdan mellett én biztos hogy Drew Karpyshyn-t is bevettem volna az írói stábba , hiszen Ő legalább akkora nyomot hagyott a Star Wars univerzumban mint Kasdan . Revan , Darth Bane , a kettő szabálya . Kár hogy a kiterjesztett kánon törlése miatt nem látunk belőle semmit .Sunsky írta: Ez bőven túlnőtt már azon, hogy a Skywalker családról szóljon az egész, az Old Republic-ban is felépítettek egy olyan világot, ami messze izgalmasabb, mint amit mi láttunk. Nekem személy szerint Revan története bőven megérne egy trilógiát, sajnálom, hogy egyelőre az ilyesmi fel sem merült, de tudom, hogy sokak kedvenc karaktere, remélem később majd találkozhatunk vele a vásznon is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 11:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 23., hétfő 11:18
Ez igen soká fog lecsengeni, mondjuk ha nagyon jó lesz akkor magamból kiindulva sokan elmennek még újra.sentry írta:Lehet menni SW filmekre akkor. Azért kíváncsiságból elmegyek mikor már kicsit lecseng az SW őrület és nem egymás nyakát tiposva vesszük a jegyeket.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 23., hétfő 11:15
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. november 23., hétfő 9:16
Ő szívesen részt vett volna a projektekben, csak senkit sem érdekelt a véleménye a Disney-nél.sentry írta:Amúgy Lucas bácsi lemondott mindenről? Vagy van beleszólása valamibe?
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. november 23., hétfő 4:29
Én rohadt sok játékkal játszottam és könyvet olvastam. Amit a filmekben eddig láttunk, az kb lóf...sz (már bocsánat) ahhoz képest, ami ebben a világban rejlik. Ahogy Faust is írta, az elmúlt évtizedekben az írók annyi történetet tettek le az asztalra, hogy bőven van miből ötletet meríteni. Ez bőven túlnőtt már azon, hogy a Skywalker családról szóljon az egész, az Old Republic-ban is felépítettek egy olyan világot, ami messze izgalmasabb, mint amit mi láttunk. Nekem személy szerint Revan története bőven megérne egy trilógiát, sajnálom, hogy egyelőre az ilyesmi fel sem merült, de tudom, hogy sokak kedvenc karaktere, remélem később majd találkozhatunk vele a vásznon is.sentry írta:Ezzel egyetértek.
De szerinted - én nem vagyok SW fan - nem döntik le a SW kultuszát ?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. november 23., hétfő 1:40
Nekem innen cask a stalker volt meg... Shame! Shame! Shame!Faust írta:20 Essential Films For An Introduction To Soviet Cinema
Stalkeren és a Jöjj és lásdon kívül megvolt még valamelyik itt bárkinek?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 23., hétfő 1:21
Ezt csak kiegészíteném, nem kötekedni szeretnék semmiképpen sem, főleg úgy, hogy, az eredeti trilógiát nem láttam de mostanában megnéztem az első 3 részt, a többire sajnos még nem volt időm azóta sem, viszont nagyon sok kritikát láttam már, és a legtöbb pont azt emelte ki, hogy az új trilógia egyik legnagyobb hibája, hogy túl sok a CGI, és kevés benne a "szív". Nyílván, brutál látványvilága lesz a filmnek, az első három rész is nagyon jól nézett ki, de nekem - én nem vagyok rajongója a sorozatnak- minden részben az az érzésem volt sok helyen, hogy szép-szép ez a CGI palota meg hegy meg űrbivaly de mintha már teljesen az lett volna a koncepció, hogy jó látvány=jó film+pénz. Nyílván a pénz meg is valósult. A mondanivalóm lényege csak az, hogy szerintem a látvány mindenképpen szép lesz, viszont ha a rajongók kapnak egy jó sztorit nélkülöző filmet,karakterek nélkül szerintem csalódottak lesznek és nem lesz elég az, hogy jól is néz ki, azt a paklit már kijátszották 3x. De majd ebben valamelyik fan kiokosítsentry írta:
A SW világnak abszolút kedvez a mai modern fejlett CGI-s világ. Látványban mindent űberelhetnek.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem