HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. november 25., szerda 16:20
Oszinten nem a 0-4 zavar engem a legjobban, hanem az a semmi amit kiraknak a palyara hetek ota. Lehet Benitezre mondani barmit, lehet, sot sanszos, hogy nem megfelelo edzo, de konyorgom, CR mit muvel honapok ota? Miert van az, hogy a legertekesebb, legjobb jatekosunk minusz egy ember? Megertem en, hogy szar a formaja, van ilyen, de legalabb azt latnam, hogy megszakad, peldat mutat azzal, hogy letamad, hogy megy, csinalja. Ez helyett azt kell neznem, hogy annak a csaptnak a mezeben, amiert elunk-halunk, en mar vagy 18 eve barnito kremes gyerekek csapolnak, mutogatnak. A masik "sztarunk" ugy nez ki mint a 13. harcos, a vilagon semmit nem tett meg le az asztalra, de erinthetetlen, jatszik, azt hiszi magarol, hogy legalabb Figo szinten van, kozben meg szanalom nezni amit muvel. Benzi a kedvencem a mai felhozatalbol, de nala is latszott, hogy total szet van esve, erted egy ekkora klasszis, nem keveredhet bele olyan marhasagokba, hogy bortont meg birosagot kell jarnia, hat persze, hogy nincs formaban! Most vonult vissza Raul, emlekszem mindenki mondott ra mindent, de barki, ismetlem barki ranez erre az emberre azt latja rajta ami a Real Madrid, csupa nagybetuvel. Kivancsi vagyok ma este mit produkalnak, lesz e akaras, hajtas. Ha meg edzobuktatosdit jatszik valaki evi sokmillio euroert akkor pedig azt ki kell vagni innen, rekordok, Oriflame reklamok ide vagy oda. En a Real Madridnak szurkolok nem jatekosoknak, a csapatot akarom latni, hogy gyoz, hogy sikeres, akarkik a jatekosok, es akarki az edzo is!