kiserik írta:A Barcában Busquets mit is csinál? Megkapja/megszerzi a labdát és leadja a legközelebb álló, üresen levő játékosnak, majd üresbe mozog, hogy vész esetén vissza lehessen neki tenni a bogyót.
Idén már nem csak ennyit csinál amúgy, bár ellenetek megint nem hozta azt, amit eddig megszokhattunk 15/16-ban tőle. De egy dolgot kihagysz nála, hogy olyan szinten érzi ezt a rövid passzos játékot és a labdakihozatalokat, mint nagyon kevesen. Masch sokkal jobb romboló nála, mégis érződik amikor az argentin játszik, mert egyszerűen nem helyezkedik olyan jól ösztönből mint Busi, és nem tudja annyira gyorsan tenni-venni a labdát, ezáltal nem is tudjuk olyan jól kihozni a bogyót. Casemiro ugyanez a kategória. Csakúgy mint Maschnak, neki is kiváló hosszú indításai vannak - lehet jobbak is -, de a gyors, rövid passzos játékban és labdakihozatalokban már kevésbé jó, ott pl Kroos hasznosabb, mert fejben a játék előtt jár - csak ő meg nem vkp, tudom.
kiserik írta:Másik probléma, hogy James és Isco sem kkp (így alakul ki a 424, mert akarva akaratlanul ők bizony támadók), így a 433 nekik nem megfelelő
Szerintem mondjuk Isco elég jól beletanult, ha nem kellene CR és Marcelo miatt ennyit védekeznie, akkor baromi jó lenne ott szerintem a középpálya bal oldalán. Ini 2.0 kb, én ott látom az ő "jövőjét", más csapatban is akár.
kiserik írta:Megoldás lehetne a 442, amit Carlo alkalmazott Bale sérülése idején, Isco-Kroos-Modric-James, előttük a BBC-ből kettő, aktuális forma alapján, de én kipróbálnék inkább egy gyémántot (ezt tettem volna a Barca meccs második félidejében is egy Karim-Casemiro cserével):
--BBC-ből kettő
------James
Kroos------Modric
----Casemiro
Természetesen ez csak egy másik dimenzióban fordulhatna elő, és amíg ez nem változik (elnök hozzáállása, több érinthetetlen játékos, báb edző, stb), addig csak ilyen szegényes lesz a kupa termés.
Ezekkel meg egyetértek, úgy talán közelebb is lennének a csapatrészek egymáshoz, ami szintén elég sokat dobna a játékotokon..