Abszolút nem akarok kötekedni de ez nagyon sablon lett... Se Mou se Carlo sem pedig Benitez nem tudja felkészíteni fizikálisan a csapatot ? Ráadásul úgy hogy állítólag a világ szűk elitjéhez tartoznak azok az emberek is akik ezért felelősek.
Hogy mi??? Ki beszélt itt Mourinho meg Carlo idejéről? Én a mostani őszről beszélek. Régebben kifejezetten jók voltunk fizikailag, Mourinho idejében meg pláne, mert akkor rá is épült erre az egész stílusunk, egyszerűen bedaráltuk a csapatokat, a mérkőzések végén sorban vágtuk a gólokat. Még volt is valami kimutatás, hogy az utolsó negyed órában mennyivel több gólt lőttünk, mint mások.
Pereznek meg ez a média izéje...Nem azzal van itt a gond, hogy mit ír a média. Hanem értékelhetetlen teljesítményt nyújtunk a nagyobb csapatok ellen, szombaton meg semmi esélyünk nem volt. Nekem ne mondja már senki, hogy attól hogy valami firkász leír valami hülyeséget, attól szétesik a csapat.
Mondanám, hogy nagy tisztítás kéne, de hány ilyen volt már az utóbbi években, aztán mire mentünk vele? Mondjuk én nem bánnám, ha nyárig a Bale, Benitez, CR , Perez négyestől elköszönnénk.