HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. november 23., hétfő 12:17
Jó ideje távol maradtam, egyrészt a magán életemmel voltam/vagyok elfoglalva de olvastalak benneteket rendszeresen, csak belefolyni nem akartam nagyon.
Most sem a Barca-t jövök fényezni, nehogy az legyen, hogy a 0-4 miatt ide evett a fene. Inkább a Real-ról mondanám el a véleményemet.
Most már sokadszorra szúr szemet, hogy a pályán is többen úgy viselkednek mint idegenek egymással. Egy helyzet vagy rossz passz esetén vannak játekosok akik még a szemkontaktust is kerülik a többiekkel.
Néznek a lelátóra, a földre, ki a nagyvilágból. Nincs Csapat. Véleményem szerint addig nem is lesz míg vezetői válságban marad a Real.
Benitezt is elő lehet venni, de amíg nem az edző dönt a legfontosabb kérdésekről addig majdnem mindegy ki ül a padon. Ancelotti jobban kezelte a helyzetet de ő sem tudott mit kezdeni vele hosszabb távon.
Bale és Ronaldo között hatalmi harc folyik, ezt láthatja mindenki. Bale elnöki hátszéllel tartja magát, különben már nem itt játszana. 1 ütőkártyája maradt még míg Perez az elnök, hogy ha Ronaldo nem lenne akkor ki tudna teljesedni. Fene tudja. De ki fog derülni hamarosan, mert szerintem nyáron a portugál elköszön Madridtól. Szóval Bale-nek ezen kívül lesz még 1 idénye, hogy virítson vmit, különben kertek alatt kell majd távoznia.
Klikkel továbbra is megvannak, jobban mint Carlo-nál, de ezzel a madridi helyzettel egyik edző se tudna mit kezdeni.
Ramoséknak túl nagy hatalmuk van amivel vissza is élnek és amíg az öltözőben nem lesz rend addig tartósan kimagasló csapat nem lesz a Real Madridból....és míg Perez az elnök és favorizál egyes játekosokat addig az öltözőben nem is lesz rend.
Temetni persze sosem szabad senkit ősszel, Carlo-val is összejött tavaszra a BL egy rosszabb ősz után, de nem ebbe az irányba mennek a dolgok.
Mi tudjuk mit akarunk játszani, ehhez vesszük a játékosokat. ti meg igazolgattok aztán hoztol edzőket és főzzön belőle amit tud. Így nehéz lesz.
Ez az eredmény nem csak a számok miatt csúnya, hanem mert mi nem is játszottunk kimagaslóan, "csak" jól. Ekkora különbség sosincs a két csapat között, az ilyen eredmények mindig azt mutatják, hogy vmi nagy gáz van a vesztes csapatnál. Ahol egy klasszikusra se tudnak felpörögni és összerázódni, ott nem csak az edzőt kell elővenni.