HozzászólásSzerző: Zedin » 2015. november 24., kedd 14:26
Realista,
………………………Csúnya rossz barca játékosok fetrengeni mertek azután hogy a szegény Reál játékosok lerugdosták őket 5mp-ként mert nem bírtak labdát szerezni. De Isco papa megmutatta nekik a végén jól belerúgott a brazil gyerekbe. CR könyöklésért meg csak azért nem kapott pirosat mert a bíró szerint is megérdemelte az a gusztustalan barca játékos......Ramos tizit érő szabálytalanságába és agresszív játékába inkább bele se megyek………………a gusztustalanságot így gondoltad?
Realista...... most komolyan....Ne viccelődjünk már és maradjunk az objektivitás talaján. Szerintem ha kicsit "reál" isan tekintünk a dolgok mögé és gusztustalanságról beszélünk a meccsen történt dolgokról, akkor szerintem a legnagyobb jóindulattal sem a barca felé billen a gusztustalanságmérleg nyelve. Nem azt mondom, nem kell fényezni a barcát, arra ott vannak a szurkolóik és minden tiszteletem azoké akik vállalták és gratuláltak a csapatnak a mutatott játékért, pedig tudom pontosan jól hogy egy nagyobb vereség(Bilbaó,Celta) eléggé kikészít egy szurkolót és nem könnyű leírni egy gratulációt a riválisnak. Egyébként is bőven van hova fejlődnie még ennek a Barcának minden téren. De ne haragudj R24, amit írsz véleményem szerint nagymértékű elfogultságra vall.
Tavaly például ősszel, sokszor jobban vártam a reál meccseket mint a Barcáét mert egyszerűen a játékuk sokkal pörgősebb volt mint a katalánoké. Sőt a bl döntőről és a bajnokságról is csak egy hajszállal maradtatok le, szerencsénkre. Amit el kell ismerni azt el kell….Én ez előtt Clásico előtt úgy voltam az egésszel hogyha már egy x lesz akkor elégedett leszek. Nem úgy alakult és nem leszek álszent , nagyon de nagyon örültem neki. De őszintén remélem hogy kikecmereg a klubbotok a bajból és végre azt a focit játszák majd a klasszis játékosaitok amit tudnak, mert higgyétek el és nyugodjatok meg, nem felejtettek el focizni, és nem tűnt el a tehetségük. Mind a Reálba mind a Barcába top játékosok játszanak és szerintem a két csapat közötti különbséget csak éppen az adott pillanatnyi forma határozza meg mind egyéni és csapat szinten egyaránt, na meg persze a taktika. Ez most így alakult…
A mondandóm második felét azoknak a Reál szurkolóknak címezném akik elfogulatlanok és a színtiszta futballért nézik a meccseket és szurkolnak kedvenc csapatuknak. Őszintén beszélek mivel a legjobb haverom is Reál drukker. A komment első felét szerintem nem kell magyaráznom. De hangsúlyozom akinek nem inge....és remélem nem sokan próbálják fel ezt az inget…