teljesen kilátástalan a játékunk, de örülök, hogy te még hiszel a tündérmesékbenHungarokatalán írta:Akkor is beismeri, de a szezon végét szvsz biztosan megvárja. Simán benne van akár az is, h tripláztok. De ha mondjuk "csak" a Király Kupát nyeritek meg, már akkor is verheti a mellét, h látható az előrelépés az előző szezonhoz képest. Egy biztos, nem fogja ilyen könnyen feladni ezt a Benitez projektet.Kerlon írta: 1 év után is beismeri, hogy szar megoldás volt, nem gondolod?

Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Akkor is beismeri, de a szezon végét szvsz biztosan megvárja. Simán benne van akár az is, h tripláztok. De ha mondjuk "csak" a Király Kupát nyeritek meg, már akkor is verheti a mellét, h látható az előrelépés az előző szezonhoz képest. Egy biztos, nem fogja ilyen könnyen feladni ezt a Benitez projektet.Kerlon írta: 1 év után is beismeri, hogy szar megoldás volt, nem gondolod?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem bírom
Idén már nincs nehéz meccsünk, így megérheti a tavaszt is Benitez, úgy látszik csak egy BL kudarc teszi be majd a kaput neki...

Idén már nincs nehéz meccsünk, így megérheti a tavaszt is Benitez, úgy látszik csak egy BL kudarc teszi be majd a kaput neki...
1 év után is beismeri, hogy szar megoldás volt, nem gondolod?Hungarokatalán írta:Van egy olyan sejtésem, h szezon végéig maradni fog Rafa. Ha most menesztette volna Pérez, akkor azzal gyakorlatilag beismerte volna, h hiba volt egyáltalán kinevezni. Ő pedig elég makacs ember. Max akkor tudom elképzelni a szezon közben való távozását, ha a játékosok egységesen kiállnak ellene, és a fejét követelik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Van egy olyan sejtésem, h szezon végéig maradni fog Rafa. Ha most menesztette volna Pérez, akkor azzal gyakorlatilag beismerte volna, h hiba volt egyáltalán kinevezni. Ő pedig elég makacs ember. Max akkor tudom elképzelni a szezon közben való távozását, ha a játékosok egységesen kiállnak ellene, és a fejét követelik.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
shoota írta:Benitez meg az edzo?
Pérez: "Megértem, hogy a szurkolók mérgesek, de egységesnek kell maradnunk és folytatnunk kell a munkát".
Pérez: "Rafa Benítez teljes bizalmunkat és támogatásunkat élvezi a klubnál".

Carlonál meg ment a nemtudom...
ZIDANE
- shoota
Benitez meg az edzo?
meg is csinálták amit az edző kért. ezt nem maguktól találják ki.RAmos, CR, mind! azért kapja a brutális fizetést, hogy amit mond az edző, azt ő a lehető legjobban megcsinálja.
a másik: megszóltaltatnám most benitez feleségét hogy hogyis volt nyáron az a sztori hogy benitez mindig josé után takarít?

- h3x0r
Nincs abben semmi meglepetes, hogy szar az eronlet. En mondjuk a serulesek egy reszet is ennek tudom be. Nyaron felkeszules helyett elmentunk Azsiaba bohockodni. Hetfon még a 35 fokos melegben izzadtak a palyan, csutortokon mar hosszu nadragban, pokroccal betakarva ultek a kispadon. Par nap mulva megint egy melegebb orszagba utaztak. Mar akkor is megjegyeztem, hogy ilyen korulmenyek kozott nem lehet normalisan felkeszulni. Gondolom nem Ancelotti volt az, aki Amerika helyett mindenkepp Azsiaba akart utazni.sander írta:Nem jó az erőnlét ? Vegyük elő azokat az embereket akik ezért felelősek és ha nem javul a csapat akkor küldjük el őket....
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én nem vagyok abben annyira biztos, hogy Perez döntése volt ez. Szerintem ezekben a dolgokban inkább Sánchez a hunyó. A nyáron is arról voltak a hírek, hogy Benítez inkább az ő favoritja, és anno Mourinho után is őt szerette volna.Egyszer megnyerte a BL-t. Pereznek ez elég.
Merci Zizou!
2009-ben 7. lett csak.Anthony írta:Nem értem2005: Liverpool, 5. hely,
2006: Liverpool, 3. hely,
2007: Liverpool, 3. hely,
2008: Liverpool, 4. hely,
2009: Liverpool, 2. hely,
2010: Internazionale, 5. hely, decemberben megválnak tőle,
2013: Chelsea, szezon közben veszi át, 3. hely, megnyeri az Európa Ligát,
2014: Napoli, 3. hely,
2015: Napoli, 5. hely.
Nem Értem
NEM ÉRTEM
Lassan fél éve nem bírom én ezt megemészteni...

K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Egyszer megnyerte a BL-t. Pereznek ez elég.Anthony írta:Nem értem2005: Liverpool, 5. hely,
Nem Értem
NEM ÉRTEM
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem értem2005: Liverpool, 5. hely,
Nem Értem
NEM ÉRTEM
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyèbkènt sztm sem,o amolyan vorarbeiter,aki kitunore tudja amit tud,de ahhoz kevès hogy huzoember legyen,hozzáteszem nem is ez a dolga.Egy jol kifolgozott alkatrèsz a gèpezetben,ami ha a gèpezet akadozik,nem funkcionál.Szerintem Kroos nem tiszta zsoldos, hanem szimplán ilyen visszafogott természet.
Egy zsoldos meg,lehet spanyol is hozzáteszem akár saját nevelès is,ugyan is maga a zsoldos,a kozèpkortol tudjuk,az a fajta katona,aki bármit hajlando a pènzèrt,akár elárulni is az ugyet ha van jobb ajánlat,egy nem èppen jellemes ember,akinek az èrtèkek fokmèroje az anyagi jolèt.
Igy van ez a fociban is.Ilyennè vált a foci.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Azt szerettem volna kihozni az egészből hogy mindig meg van magyarázva hogy épp most miért /hívhatjuk kifogásnak vagy épp magyarázatnak is/.... és ezeket a gondokat nem oldják meg. És ami a legjobban fel tud idegesíteni az az hogy a Real Madrid egy roppant vonzó egyesület. Nem jó az erőnlét ? Vegyük elő azokat az embereket akik ezért felelősek és ha nem javul a csapat akkor küldjük el őket.... Mindig sérültek a játékosok ? Vegyük elő azokat az embereket akik ezért felelősek. Nincs tisztelete az edzőnek ? Kérdezzük már meg hogy miért ? Ez a vezetőség feladata állítolag. És állandóan ugyanazokat a bajokat görgeti a klub saját maga elött.... de most Perez is bajban van szerintem mert eddig mindig meg tudott magyarázni mindent de lassan elfogy körülötte is a levegő, ha most elküldi Rafat akkor saját magát hozza nehéz helyzetbe.mocsok írta:Bar megmondom oszinten nem nagyon ertem a hozzaszolasodat. Vagy hogy tulajdonkeppen mit is akarsz mondani, de csokitol a gyenge eronlet nem kifogas, hanem magyarazat.Ehhez képest mindig csak a kifogásokat keressük hogy most ezért most azért nem tudtunk győzni...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
+1 CS0kinak.
Annyival egészíteném ki, vagy inkább átfogalmaznám közérthetőbbre, amit írtál, hogy csúszhat-mászhat a csapat, és küzdhet, mint egy őrült, de a Real jelenlegi (és általában mindenkori) játékosainak nem a küzdés az erőssége. Egy Juve, egy Atma mindig jobb lesz küzdésben, ha ellenük a játék tudásból nem megy, akkor szaggathatjuk akárhogy az istrángot, alulmaradunk, mert ők azt csinálják minden meccsen, abban jobbak. Nekünk játékban kellene őket megverni, tudással, gyorsasággal, finesszel. Nem véletlen, hogy egy Barcát meg tudunk küzdéssel verni, de mondjuk egy Juvét sosem.
Kroosról meg annyit, hogy ő nem lett rosszabb játékos tavaly óta, de bolond az, aki tőle várja a kulcspasszokat, a helyzetek kialakítását, miközben elől semmi mozgás nincs. Akkor lehet nagy passzt adni (3), ha van játékos, aki beindul az üres területbe (2). Üres terület meg, akkor lesz, ha lesz játékos, aki zavart okoz az ellenfél védelmében (1), aminek köszönhetően elcsúszik az ellenfél védekezése. Kroos és Modric a jó játék utolsó, legnehezebb fázisának a kulcsai, mert tizedmásodpercek alatt kell a lehetőséget felismerni, és még 2 védő között jó helyre is kell tenni. Szerintem nettó játéktudásra mindkettő bent van a top 5-ben. A gond nem itt van, hanem az első pontban, az ellenfél védelmének megzavarásában. Évek óta ezt szajkózom, hogy ez bizony a támadók feladata lenne, elsősorban a BBC-é. De CR és Bale ebben förtelmesen gyenge, míg Benzema inkább csak kielégítő, semmint kiváló. Mozgás is azért nincs elől, mert nincs befutható üres terület.
Di Maria volt az az ember, aki ezt a sokat szajkózott kulcselemet megadta, az ő eladásával csesződött el minden. Ez az oka egyébként annak, hogy én egyáltalán nem érzek dühöt a hétvégi vereség miatt. Én a dühtől DM eladásakor és Benitez kinevezésekor nyüszítettem. Minden más csak szimpla következmény.
Annyival egészíteném ki, vagy inkább átfogalmaznám közérthetőbbre, amit írtál, hogy csúszhat-mászhat a csapat, és küzdhet, mint egy őrült, de a Real jelenlegi (és általában mindenkori) játékosainak nem a küzdés az erőssége. Egy Juve, egy Atma mindig jobb lesz küzdésben, ha ellenük a játék tudásból nem megy, akkor szaggathatjuk akárhogy az istrángot, alulmaradunk, mert ők azt csinálják minden meccsen, abban jobbak. Nekünk játékban kellene őket megverni, tudással, gyorsasággal, finesszel. Nem véletlen, hogy egy Barcát meg tudunk küzdéssel verni, de mondjuk egy Juvét sosem.
Kroosról meg annyit, hogy ő nem lett rosszabb játékos tavaly óta, de bolond az, aki tőle várja a kulcspasszokat, a helyzetek kialakítását, miközben elől semmi mozgás nincs. Akkor lehet nagy passzt adni (3), ha van játékos, aki beindul az üres területbe (2). Üres terület meg, akkor lesz, ha lesz játékos, aki zavart okoz az ellenfél védelmében (1), aminek köszönhetően elcsúszik az ellenfél védekezése. Kroos és Modric a jó játék utolsó, legnehezebb fázisának a kulcsai, mert tizedmásodpercek alatt kell a lehetőséget felismerni, és még 2 védő között jó helyre is kell tenni. Szerintem nettó játéktudásra mindkettő bent van a top 5-ben. A gond nem itt van, hanem az első pontban, az ellenfél védelmének megzavarásában. Évek óta ezt szajkózom, hogy ez bizony a támadók feladata lenne, elsősorban a BBC-é. De CR és Bale ebben förtelmesen gyenge, míg Benzema inkább csak kielégítő, semmint kiváló. Mozgás is azért nincs elől, mert nincs befutható üres terület.
Di Maria volt az az ember, aki ezt a sokat szajkózott kulcselemet megadta, az ő eladásával csesződött el minden. Ez az oka egyébként annak, hogy én egyáltalán nem érzek dühöt a hétvégi vereség miatt. Én a dühtől DM eladásakor és Benitez kinevezésekor nyüszítettem. Minden más csak szimpla következmény.
- mocsok
Bar megmondom oszinten nem nagyon ertem a hozzaszolasodat. Vagy hogy tulajdonkeppen mit is akarsz mondani, de csokitol a gyenge eronlet nem kifogas, hanem magyarazat.Ehhez képest mindig csak a kifogásokat keressük hogy most ezért most azért nem tudtunk győzni...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Abszolút nem akarok kötekedni de ez nagyon sablon lett... Se Mou se Carlo sem pedig Benitez nem tudja felkészíteni fizikálisan a csapatot ? Ráadásul úgy hogy állítólag a világ szűk elitjéhez tartoznak azok az emberek is akik ezért felelősek. Ahhoz képest más csapatoknál nincs ilyen szintű "emberi" tudás. És akkor máshol sikerül.... itt szerintem sokkal komolyabb gondok vannak, és ezeket a gondokat bármilyen nézőpontból meg lehet közelíteni a végeredményt láthattuk a pályán. Számomra viszont az a legnagyobb probléma hogy ez nem egyszeri alkalom. Lehet bármit mondani a Barcára, de ha mostanában fele annyi kupát nyertünk volna mint ők akkor szerintem már a fél keret és a vezetőség fele is szobrot kapott volna Madridban. Ehhez képest mindig csak a kifogásokat keressük hogy most ezért most azért nem tudtunk győzni... csak a legnagyobb baj az amikor elkezdek meccset nézni és ezt látom... hááát a hányinger kerülgetett... akkor már csak röhögtem mikor 3 barcás 4 madridi játékost körbe passzolt... ilyen mondom a mesékben nincs....CS0ki írta:Viszont egy dolog biztos hiányzik a jó teljesítményhez, a fizikai felkészültség. Nem tudom miért, de nekem gyanús, hogy ott valamit elcsesztek. Már jópár hete is írtam egyszer, és azóta is megfigyetem, hogy egyszerűáen lassú az egész csapat, fizikailag nem bírják úgy a meccseket, mint korábban. Valami szarul lett belőve az edzéseken.
Annyi mindent lehetne írni még, csak már kezd szétesni a mondandóm, úgyhogy hagyom.
Az erőnlét már nekem is régóta szembetűnő. 70. perc környékén általában a seggén veszi a fél társaság a levegőt. Kroosnál szokott a leglátványosabb lenni. Olaszországban biztos elég volt ennyi is.
K
K
Szerintem Perez második indulásával különösebb baj nem volt. ott igazán nagyot alkotni azért nehéz lett volna, a Barca az egyik, talán a legnagyobb csúcsán volt (bár lehet nem sokáig mondjuk ezt...). Akkor az igazolásokkal sem volt komoly gond, hozott mindenfélét, a kötelezőtől(CR) kezdve, másik aranylabdáson át fiatal csatár tehetséget, spanyol fiatal védőt, saját nevelést, stb. Nyilván nem lett minden hibátlan, de szerintem bármyleik csapat, ahol az igazolások kb 70% bejön, már nem panaszkodik, vannak akiknél sokkal rosszabb arányba jönnek be a húzások, függetlenül attól, hogy elnök, tanács, edző vagy a portás igazol. Inkább azzal volt gond később, hogy a jól indult dolgokat nem sikerült még jobbá tenni, pedig látszólag nem kellett sok hozzá. De mindig az a 2-3 igazolás hiányzott, amire azért rá lehet fogni pár kupa elvesztését.
A zsoldos témához: pl az emlegetett Kroos sosem fog a földön csúszni a madrid mezért, de nem is akkora baj az. Ő egy profi játékos(aki mondjuk tényleg kellően szar idén), ha menni fog a csapatnak, nem ő fogja visszahúzni. De felfelé sem. De nem ő itt a lényeg, kár őt kiemelni, nálunk a csapat karakterétől távol van az az igazi földtúró küzdés. Ahogy amúgy a barcától is, amikor nem megy náluk a dolog, ugyanúgy lélektelenül kóvályognak. Ez az egyik "átka" , hogy mi a toppon vagyunk, az egyik leggazdagabb és legsikeresebb klub, sztárok, fényűzés. Nekünk nem akaratban kell megverni a többi csapatot, hanem fociban. Papiron a játékosok egyéni tudása akkora, hogy a legtöbb csapatot anélkül kéne vernünk, hogy összepiszkolnánk a mezt. CR egy teljesen más...valami a csapaton belül, és a legtöbb játékosnak van olyan pár meccsen, hogy láthatóan nem hajtja ki magát teljesen, de nálam nem a hozzáállással van alapvető baj, hanem a leadott teljesítménnyel. Persze, lehet mondani, hogy ehhez a küzdés hiányzik, valamennyire talán igaz is, de szerintem nem ez a legfontosabb része. Én sem tudom mi hiányzik amúgy.
Viszont egy dolog biztos hiányzik a jó teljesítményhez, a fizikai felkészültség. Nem tudom miért, de nekem gyanús, hogy ott valamit elcsesztek. Már jópár hete is írtam egyszer, és azóta is megfigyetem, hogy egyszerűáen lassú az egész csapat, fizikailag nem bírják úgy a meccseket, mint korábban. Valami szarul lett belőve az edzéseken.
Annyi mindent lehetne írni még, csak már kezd szétesni a mondandóm, úgyhogy hagyom.
A zsoldos témához: pl az emlegetett Kroos sosem fog a földön csúszni a madrid mezért, de nem is akkora baj az. Ő egy profi játékos(aki mondjuk tényleg kellően szar idén), ha menni fog a csapatnak, nem ő fogja visszahúzni. De felfelé sem. De nem ő itt a lényeg, kár őt kiemelni, nálunk a csapat karakterétől távol van az az igazi földtúró küzdés. Ahogy amúgy a barcától is, amikor nem megy náluk a dolog, ugyanúgy lélektelenül kóvályognak. Ez az egyik "átka" , hogy mi a toppon vagyunk, az egyik leggazdagabb és legsikeresebb klub, sztárok, fényűzés. Nekünk nem akaratban kell megverni a többi csapatot, hanem fociban. Papiron a játékosok egyéni tudása akkora, hogy a legtöbb csapatot anélkül kéne vernünk, hogy összepiszkolnánk a mezt. CR egy teljesen más...valami a csapaton belül, és a legtöbb játékosnak van olyan pár meccsen, hogy láthatóan nem hajtja ki magát teljesen, de nálam nem a hozzáállással van alapvető baj, hanem a leadott teljesítménnyel. Persze, lehet mondani, hogy ehhez a küzdés hiányzik, valamennyire talán igaz is, de szerintem nem ez a legfontosabb része. Én sem tudom mi hiányzik amúgy.
Viszont egy dolog biztos hiányzik a jó teljesítményhez, a fizikai felkészültség. Nem tudom miért, de nekem gyanús, hogy ott valamit elcsesztek. Már jópár hete is írtam egyszer, és azóta is megfigyetem, hogy egyszerűáen lassú az egész csapat, fizikailag nem bírják úgy a meccseket, mint korábban. Valami szarul lett belőve az edzéseken.