HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 8., hétfő 22:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 8., hétfő 22:23
Barcas lakotarsamnak mondtam is valamelyik nap, hogy ha mar ugyis kozephatvedet keresnek, miert nem veszik meg Csigrinszkij-t.pheco írta:Villa nélkül is meg lettek volna a kupák. Akkor ezzel az erővel Csigrinszkij is jó vétel volt, mert jöttek a kupák.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 8., hétfő 22:12
Villa nélkül is meg lettek volna a kupák. Akkor ezzel az erővel Csigrinszkij is jó vétel volt, mert jöttek a kupák.F.C.B. írta: Mindenben egyetértek kivéve az utolsó mondat:"mondjuk en szemely szerint orulok neki, hogy egy 40 millioert vasarolt csatar apropenzert megy el toletek![]()
" Én személy szerint úgy gondolom ezt bár mikor aláírná sok elnök(szerintem Perez is...) Vesz egy játékost 40mill.-ért és az első évben nyer vele a csapat 3-4 kupát köztük a Bl-t. majd három év múlva bagóért (ami azért még változhat) elengedi. Őszintén téged nem érdekelne egy ilyen játékos vétel?
![]()
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 8., hétfő 22:09
Mindenben egyetértek kivéve az utolsó mondat:"mondjuk en szemely szerint orulok neki, hogy egy 40 millioert vasarolt csatar apropenzert megy el toletekh3x0r írta:Csak annyi a kulonbseg, hogy mig Higuain es Benzema a sajat posztjukon jatszhattak, addig Villa-bol, aki egy verbeli csatar, bal szelsot csinaltak.F.C.B. írta:Engem csak az a Messikicsinálja szöveg fáraszt egy kicsit. Cr-t pont annyira tolják a csapatba mint Messit. Ennyi erővel Higu és Benzema is ki lett csinálva!!??
Villanak mindenfele keppen megerte ez a 3 ev Barcelonaban. A Valenciaban 5 ev alatt nyert egy spanyol kupat, nalatok meg mindent megnyert, meg hat az az evi 7-8 millas fizetes se jott neki rosszul. A barcaba mar sok jo nem jutott volna szamara, jott Neymar, akivel kezdokent szamol majd az edzo. Nemsokara 32 eves, epp itt az ideje levezetni, de talan egy jo tavasszal meg ott lehet a VB-n is. A fizetese az egekben, persze hogy a barca elengedte szinte ingyen. (mondjuk en szemely szerint orulok neki, hogy egy 40 millioert vasarolt csatar apropenzert megy el toletek![]()
)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 8., hétfő 21:53
simán'shutterisland írta:amúgy ennyiért (2 milla fix + néhány milla opció) elfogadtátok volna cserecsatárnak, nem ?
Persze mert tompulnak általában. Bár Villát most áron alul adták el.Press írta:Amugy durva hogy elertektelenednek a jatekosok az ido haladtaval.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 21:49
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 8., hétfő 21:46
oroszisti írta:F.C.B. írta:
Én nem akarom Messire kenni ,de tény hogy miatta nem játszhatott a posztján , nyilván azért ,mert jobb ott Messi . De én is biztos vagyok benne , hogy szép emlékei maradtak , még ha nem is teljesedhetett ki.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 8., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. július 8., hétfő 21:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 8., hétfő 21:24
Csak annyi a kulonbseg, hogy mig Higuain es Benzema a sajat posztjukon jatszhattak, addig Villa-bol, aki egy verbeli csatar, bal szelsot csinaltak.F.C.B. írta:Engem csak az a Messikicsinálja szöveg fáraszt egy kicsit. Cr-t pont annyira tolják a csapatba mint Messit. Ennyi erővel Higu és Benzema is ki lett csinálva!!??
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 21:24
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. július 8., hétfő 21:21
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 8., hétfő 21:15
Én nem akarom Messire kenni ,de tény hogy miatta nem játszhatott a posztján , nyilván azért ,mert jobb ott Messi . De én is biztos vagyok benne , hogy szép emlékei maradtak , még ha nem is teljesedhetett ki.F.C.B. írta:
Valenciában ő volt az első számú gólfelelőse a Barcában egy volt a többi közül de így is piszkált 20-25 gólt. Ha nyugdíjas korában megkérdezik biztos azt mondja "örökké hálás leszek hogy a Barcába igazoltam" Nem vitatéma hogy a katalán klubban nem vitte hátán a csapatot de nem is azért vitték oda. Engem csak az a Messikicsinálja szöveg fáraszt egy kicsit.
Cr-t pont annyira tolják a csapatba mint Messit. Ennyi erővel Higu és Benzema is ki lett csinálva!!??
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 8., hétfő 21:06
Valenciában ő volt az első számú gólfelelőse a Barcában egy volt a többi közül de így is piszkált 20-25 gólt. Ha nyugdíjas korában megkérdezik biztos azt mondja "örökké hálás leszek hogy a Barcába igazoltam" Nem vitatéma hogy a katalán klubban nem vitte hátán a csapatot de nem is azért vitték oda. Engem csak az a Messikicsinálja szöveg fáraszt egy kicsit.oroszisti írta:F.C.B. írta:
szerintem meg nem a posztján játszott. Első évében sem azt mutatta , mint a Valenciában
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 8., hétfő 20:46
szerintem meg nem a posztján játszott. Első évében sem azt mutatta , mint a ValenciábanF.C.B. írta:El Unico írta:Ui: szegény Villát is elfogyasztotta Messi![]()
![]()
Persze ez a csúnya Messi mindenről ő tehet (meg a Gyurcsány Fletó) Villa első éve sikeres volt mindent megnyert amiről a legtöbb labdarúgó csak álmodik.A sikerekből kivette a részét!!!! Sérülése után (de lehet az is Messi intézte neki
) nem tudott meghatározó ember lenni mert béna fasz volt és tíz helyzetből rúgott egy gólt.
Ezért sokat ült a padon és kb. ennyi! (szerintem)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 20:36
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 8., hétfő 20:32
El Unico írta:Ui: szegény Villát is elfogyasztotta Messi
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 20:07
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 8., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 8., hétfő 19:47
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem