Kötelező

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 25., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 23., hétfő 15:31
ÉS az milyen aljas dolog, hogy egyesek akkor is kezdenek, amikor szarabbul teljesítenek, mint az edző?realistahuni írta:Nem az edző hibája úgy gondolom hogy meg sem próbálták őt elfogadni a játékosok.November vége van és már/még nem tudja motiválni őket? Ez kinek a hibája a játékosok mellett?
Nem csak abból áll neki az feladata hogy fölrajzolja a kezdőt.
A mentális felkészítés talán fontosabb mint az egyéb dolgok.
Lehet én vagyok elfogult, de szinte "látom" a játékosokon azt amit a legtöbb Benitez ellenes szurkolón, hogy gyakorlatilag behúnyják a szemüket és mondják a magukét, előtérbe helyezve a saját kényelmüket a csapat érdekeivel szemben.
Ezek a játékosok jóval többet tudnak és többet bírnak fizikailag, mint amennyit láttunk szombaton, az hétszentség.
Csak inkább fölrúgják a csapat érdekeit, csak hogy ki tudják csinálni a "főgonoszt".
Nekem ez fáj a legjobban, nem az, hogy jobb a Barca, mert jobb egyébként. De nem ilyen aljas módon kéne "megoldani" a problémákat.
Nem Benitez mellett vagyok egyébként, de én így látom.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 23., hétfő 15:25
Nem az edző hibája úgy gondolom hogy meg sem próbálták őt elfogadni a játékosok.November vége van és már/még nem tudja motiválni őket? Ez kinek a hibája a játékosok mellett?
Nem csak abból áll neki az feladata hogy fölrajzolja a kezdőt.
A mentális felkészítés talán fontosabb mint az egyéb dolgok.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 23., hétfő 14:26
Persze en ezt ertem.miro írta: Függetlenül attól nem volt meccsben,más terhelés,hiába edzett teljes intenzitással..
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 23., hétfő 14:21
Függetlenül attól nem volt meccsben,más terhelés,hiába edzett teljes intenzitással..mocsok írta:
James mar vagy harom hete felepult, csak benitez nem nagyon akarta jatszatni.
Ezt teljesen adom. Nyár óta nem hogy előre,hanem visszaléptünk 3-at.(Minden tekintetben.)pheco írta:Benzema meg végigjátszotta a meccset, amikor labda se volt nála. Már félidőben meg kellett volna lépni egy Benz-Isco vagy Benz-Casemiro cserét. Teljesen elbaszta a meccset Benítez. Nem csak ő a hibás, de szerintem az ő számlájára írható leginkább ez a szintű kudarc.miro írta:Marcelo sérült volt nem? Gondolom ennyit bírt.
James is sérült volt vagy két hónapig,aztán elment a válogatottba bohóckodni,úgy hiszem Ő is ennyit bírt
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 23., hétfő 14:18
Benzema meg végigjátszotta a meccset, amikor labda se volt nála. Már félidőben meg kellett volna lépni egy Benz-Isco vagy Benz-Casemiro cserét. Teljesen elbaszta a meccset Benítez. Nem csak ő a hibás, de szerintem az ő számlájára írható leginkább ez a szintű kudarc.miro írta:Marcelo sérült volt nem? Gondolom ennyit bírt.
James is sérült volt vagy két hónapig,aztán elment a válogatottba bohóckodni,úgy hiszem Ő is ennyit bírt
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 23., hétfő 14:16
James mar vagy harom hete felepult, csak benitez nem nagyon akarta jatszatni.miro írta:James is sérült volt vagy két hónapig,aztán elment a válogatottba bohóckodni,úgy hiszem Ő is ennyit bírt.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 23., hétfő 14:14
Marcelo sérült volt nem? Gondolom ennyit bírt.realistahuni írta:Én amit egyértelműen Benitez számlájára írnék, hogy teljes mértékben elbaszta a cseréket. Marcelot és Jamest lekapni óriási hiba volt.
November vége van és már/még nem tudja motiválni őket? Ez kinek a hibája a játékosok mellett?Taktikai részét nem tudom, nem mondom hogy nem hibás Benitez, mert van amit rosszul csinált ő is, de igazából itt a beleszarok hozzáállás volt a döntő tényező.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. november 23., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. november 23., hétfő 14:02
Marcelo cseréje szerintem kényszerű volt. Pont a cseréje előtt volt egy labda amit kitettek neki a szélre de nagyon lassan és nehézkesen mozdult rá. Szerintem ott sérülés volt, de az egész meccsen eléggé visszafogott volt, biztos hogy nem volt 100%-os. James cseréje viszont nálam is hiba volt.Marcelot és Jamest lekapni óriási hiba volt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 23., hétfő 12:46
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 23., hétfő 12:32
Na, ez még jobb kép, hasonlót raktam már be a Taktikai háború topicba, de ez jobban szemlélteti. Ezért is gyenge a középpályátok idén - nem csak most volt ez, több meccsről készült már hasonló kép -, túl sok a statikus játékos elől, úgy meg nehéz meg egy Kroos és Modric szintű embernek is varázsolni. Pláne ha a csapattársak még a közelben sincsenek.. Én se azok közé tartozok, akik egyedül Benítezben látják a problémáitok okát, de más taktikával ez a keret sokkal eredményesebb lehetne a mostaninál. A középpályátok a legnagyobb kincsetek talán, konkrétan 1 gyenge képességű embert nem tudnék onnan felsorolni, ehhez képest az lett leginkább szétszedve.
Süti írta:te menjél oda ő meg jöjjön ide...
Ezeken szakadtam..pheco írta:Bekerítettük őket![]()
Egy zseni ez a Benítez
Azt a cserét én se értettem, konkrétan ha egy nevet kellett volna mondanom, akit a Real helyében mindenképp a pályán hagynék az James lett volna, ehhez képest ő jött le.. Nem értettem az okát, de igazából azt se, hogy Casemiro miért nem szállt be aztán, vele is erősödhettetek volna..pheco írta: Nagy talány, hogy egy Modric-Kroos-James kp-val miért kell gyorsan átjátszani a kp-t. Főleg, ha ezt még egy Iscoval megerősítette volna Rafa, akkor simán uralhattuk volna a kp-t.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 23., hétfő 12:27
Nagy talány, hogy egy Modric-Kroos-James kp-val miért kell gyorsan átjátszani a kp-t. Főleg, ha ezt még egy Iscoval megerősítette volna Rafa, akkor simán uralhattuk volna a kp-t.ziro4vr írta:Van mögötte edzői elgondolás, kp gyors átjátszása, belőni a lassab kh-k mögé a lasztikat, ami volt mikor jó elképzelés lett volna, na de most?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 12:21
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 23., hétfő 12:14
Én meg kötve hiszem, hogy James és Bale maguktól futottak fel a támadó harmadba. És gondolom a Modric Kroos kettős se magától ment be a két kh közé. Gondolom valami meglepetés akart ez lenni, hát jól meglepődtünk.realistahuni írta:Kötve hiszem, hogy edzői utasítás lenne, hogy állva várják a támadók a labdát.
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. november 23., hétfő 12:13
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 23., hétfő 11:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 11:28
Gyönyörű 4-2-4, elősegíti a labdakihozatalt, folyik a labda a kp-n, ez a modern foci....
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 23., hétfő 11:27
Bekerítettük őket
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 23., hétfő 11:25
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem