Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 25., szerda 15:16

https://www.youtube.com/watch?v=CT0g8oi ... e=youtu.be
Kötelező :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 23., hétfő 15:31

realistahuni írta:
November vége van és már/még nem tudja motiválni őket? Ez kinek a hibája a játékosok mellett?
Nem csak abból áll neki az feladata hogy fölrajzolja a kezdőt.
A mentális felkészítés talán fontosabb mint az egyéb dolgok.
Nem az edző hibája úgy gondolom hogy meg sem próbálták őt elfogadni a játékosok.
Lehet én vagyok elfogult, de szinte "látom" a játékosokon azt amit a legtöbb Benitez ellenes szurkolón, hogy gyakorlatilag behúnyják a szemüket és mondják a magukét, előtérbe helyezve a saját kényelmüket a csapat érdekeivel szemben.
Ezek a játékosok jóval többet tudnak és többet bírnak fizikailag, mint amennyit láttunk szombaton, az hétszentség.
Csak inkább fölrúgják a csapat érdekeit, csak hogy ki tudják csinálni a "főgonoszt".
Nekem ez fáj a legjobban, nem az, hogy jobb a Barca, mert jobb egyébként. De nem ilyen aljas módon kéne "megoldani" a problémákat.
Nem Benitez mellett vagyok egyébként, de én így látom.
ÉS az milyen aljas dolog, hogy egyesek akkor is kezdenek, amikor szarabbul teljesítenek, mint az edző?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 23., hétfő 15:25

November vége van és már/még nem tudja motiválni őket? Ez kinek a hibája a játékosok mellett?
Nem az edző hibája úgy gondolom hogy meg sem próbálták őt elfogadni a játékosok.
Lehet én vagyok elfogult, de szinte "látom" a játékosokon azt amit a legtöbb Benitez ellenes szurkolón, hogy gyakorlatilag behúnyják a szemüket és mondják a magukét, előtérbe helyezve a saját kényelmüket a csapat érdekeivel szemben.
Ezek a játékosok jóval többet tudnak és többet bírnak fizikailag, mint amennyit láttunk szombaton, az hétszentség.
Csak inkább fölrúgják a csapat érdekeit, csak hogy ki tudják csinálni a "főgonoszt".
Nekem ez fáj a legjobban, nem az, hogy jobb a Barca, mert jobb egyébként. De nem ilyen aljas módon kéne "megoldani" a problémákat.
Nem Benitez mellett vagyok egyébként, de én így látom.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 23., hétfő 14:26

miro írta: Függetlenül attól nem volt meccsben,más terhelés,hiába edzett teljes intenzitással..
Persze en ezt ertem.
Csak azert irtam, hogy az a serules nem menti fel benitezt mert mar reg jatekba kellett volna hozni a kolumbiait.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 23., hétfő 14:21

mocsok írta:
James mar vagy harom hete felepult, csak benitez nem nagyon akarta jatszatni.
Függetlenül attól nem volt meccsben,más terhelés,hiába edzett teljes intenzitással..

pheco írta:
miro írta:Marcelo sérült volt nem? Gondolom ennyit bírt.
James is sérült volt vagy két hónapig,aztán elment a válogatottba bohóckodni,úgy hiszem Ő is ennyit bírt
Benzema meg végigjátszotta a meccset, amikor labda se volt nála. Már félidőben meg kellett volna lépni egy Benz-Isco vagy Benz-Casemiro cserét. Teljesen elbaszta a meccset Benítez. Nem csak ő a hibás, de szerintem az ő számlájára írható leginkább ez a szintű kudarc.
Ezt teljesen adom. Nyár óta nem hogy előre,hanem visszaléptünk 3-at.(Minden tekintetben.)

Nincs miről beszélni,takarodhat Ő is Perezzel együtt.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 23., hétfő 14:18

miro írta:Marcelo sérült volt nem? Gondolom ennyit bírt.
James is sérült volt vagy két hónapig,aztán elment a válogatottba bohóckodni,úgy hiszem Ő is ennyit bírt
Benzema meg végigjátszotta a meccset, amikor labda se volt nála. Már félidőben meg kellett volna lépni egy Benz-Isco vagy Benz-Casemiro cserét. Teljesen elbaszta a meccset Benítez. Nem csak ő a hibás, de szerintem az ő számlájára írható leginkább ez a szintű kudarc.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 23., hétfő 14:16

miro írta:James is sérült volt vagy két hónapig,aztán elment a válogatottba bohóckodni,úgy hiszem Ő is ennyit bírt.
James mar vagy harom hete felepult, csak benitez nem nagyon akarta jatszatni.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 23., hétfő 14:14

realistahuni írta:Én amit egyértelműen Benitez számlájára írnék, hogy teljes mértékben elbaszta a cseréket. Marcelot és Jamest lekapni óriási hiba volt.
Marcelo sérült volt nem? Gondolom ennyit bírt.
James is sérült volt vagy két hónapig,aztán elment a válogatottba bohóckodni,úgy hiszem Ő is ennyit bírt.

Taktikai részét nem tudom, nem mondom hogy nem hibás Benitez, mert van amit rosszul csinált ő is, de igazából itt a beleszarok hozzáállás volt a döntő tényező.
Láthatjuk az Atleticot,miért tudják azt csinálni amiben jók,vagy akár Klopp,de Carlonál se volt ez.
Capellorol már ne is beszéljünk...
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. november 23., hétfő 14:06

Igazából itt olyan súlyos hibák voltak szombaton, hogy mindenkit hibáztatok :D

Tény, jól játszott a Barca, de a legnagyobb gáz tényleg az volt, amikor 4 emberünk áll elől a védők között, elbújva a középpályások mögé, és közben a Kroos-Modric duónak kéne átjátszania az egész Barca középpályát (akiknek ugye mindig segített a Neymar-Suarez-Sandro hármas is)... nevetséges volt... nagyon sajnáltam Modricékat, hogy így magukra voltak hagyva, látványosan. Ez Benítez hibája, hatalmas taktikai baklövés. Így nem lehet játszani. Bár tény, idén még nem ültem le úgy meccset nézni, hogy "jajj de jó meccs van, jók leszünk, játék lesz".
Viszont a támadóink elől mi a szarra vártak? Látják, hogy szenved Modric meg Kroos... és olyankor is csesznek visszajárni, hogy segítsenek megbontani a védelmet. Annyi nincs bennük, hogy segítsenek egymásnak. Ezt sem értem... mindegyik beszél, hogy így a csapat, úgy a csapat, meg majd együtt... csak nem tudják, hogy mit jelent az a szó, hogy együtt... valami nagyon el van cseszve a csapatnál.

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. november 23., hétfő 14:02

Marcelot és Jamest lekapni óriási hiba volt.
Marcelo cseréje szerintem kényszerű volt. Pont a cseréje előtt volt egy labda amit kitettek neki a szélre de nagyon lassan és nehézkesen mozdult rá. Szerintem ott sérülés volt, de az egész meccsen eléggé visszafogott volt, biztos hogy nem volt 100%-os. James cseréje viszont nálam is hiba volt.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 23., hétfő 12:46

Én amit egyértelműen Benitez számlájára írnék, hogy teljes mértékben elbaszta a cseréket. Marcelot és Jamest lekapni óriási hiba volt.
Nagy jelentősége mondjuk nem volt, mert a gárda fejben annyira gyenge, hogy ha reggelig tarta a meccs akkor sem jönne vissza kétgólos hátrányból. Ez volt Ancelotti és Mourinho ideje alatt is, egyszerűen képtelenek voltunk erre.
Nagy fordítás utoljára ha jól emlékszem Pellevel volt a Sevilla ellen hazai pályán, az kb. 5 éve volt.

Taktikai részét nem tudom, nem mondom hogy nem hibás Benitez, mert van amit rosszul csinált ő is, de igazából itt a beleszarok hozzáállás volt a döntő tényező.
És még mindig nem zárnám ki hogy akár edzőbuktatás is lehetett tervben.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 23., hétfő 12:32

Na, ez még jobb kép, hasonlót raktam már be a Taktikai háború topicba, de ez jobban szemlélteti. Ezért is gyenge a középpályátok idén - nem csak most volt ez, több meccsről készült már hasonló kép -, túl sok a statikus játékos elől, úgy meg nehéz meg egy Kroos és Modric szintű embernek is varázsolni. Pláne ha a csapattársak még a közelben sincsenek.. Én se azok közé tartozok, akik egyedül Benítezben látják a problémáitok okát, de más taktikával ez a keret sokkal eredményesebb lehetne a mostaninál. A középpályátok a legnagyobb kincsetek talán, konkrétan 1 gyenge képességű embert nem tudnék onnan felsorolni, ehhez képest az lett leginkább szétszedve.
Süti írta:te menjél oda ő meg jöjjön ide... :lol:
pheco írta:Bekerítettük őket :lol: :lol: Egy zseni ez a Benítez :shifty:
Ezeken szakadtam.. :lol: :lol:
pheco írta: Nagy talány, hogy egy Modric-Kroos-James kp-val miért kell gyorsan átjátszani a kp-t. Főleg, ha ezt még egy Iscoval megerősítette volna Rafa, akkor simán uralhattuk volna a kp-t.
Azt a cserét én se értettem, konkrétan ha egy nevet kellett volna mondanom, akit a Real helyében mindenképp a pályán hagynék az James lett volna, ehhez képest ő jött le.. Nem értettem az okát, de igazából azt se, hogy Casemiro miért nem szállt be aztán, vele is erősödhettetek volna..

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 23., hétfő 12:27

ziro4vr írta:Van mögötte edzői elgondolás, kp gyors átjátszása, belőni a lassab kh-k mögé a lasztikat, ami volt mikor jó elképzelés lett volna, na de most?
Nagy talány, hogy egy Modric-Kroos-James kp-val miért kell gyorsan átjátszani a kp-t. Főleg, ha ezt még egy Iscoval megerősítette volna Rafa, akkor simán uralhattuk volna a kp-t.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 12:21

Van mögötte edzői elgondolás, kp gyors átjátszása, belőni a lassab kh-k mögé a lasztikat, ami volt mikor jó elképzelés lett volna, na de most? Ebben igazat adok a Benitezezőknek, ezt benézte, nem lehet véletlen ahogy itt a képen is felálltak. Mondjuk ez az egyik aspektus, ok, a másik már a játékosokban keresendő. Azt a tunyaságot nem magyarázza a fals taktika sem.

Amúgy LE ezzel jót húzott, ahogy Roberto gyakran ment vissza és lett így 5-3-2 nekik védekezésben.
Nem illik.

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 23., hétfő 12:14

realistahuni írta:Kötve hiszem, hogy edzői utasítás lenne, hogy állva várják a támadók a labdát.
Én meg kötve hiszem, hogy James és Bale maguktól futottak fel a támadó harmadba. És gondolom a Modric Kroos kettős se magától ment be a két kh közé. Gondolom valami meglepetés akart ez lenni, hát jól meglepődtünk.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2015. november 23., hétfő 12:13

te menjél oda ő meg jöjjön ide... :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 23., hétfő 11:54

Kötve hiszem, hogy edzői utasítás lenne, hogy állva várják a támadók a labdát.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 11:28

Gyönyörű 4-2-4, elősegíti a labdakihozatalt, folyik a labda a kp-n, ez a modern foci....

:lol: :(
Nem illik.

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 23., hétfő 11:27

Bekerítettük őket :lol: :lol: Egy zseni ez a Benítez :shifty:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 23., hétfő 11:25

Azt megkérdezném Beníteztől és a fiúktól, hogy ez most mi??? :-@